Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Добрее, добрее, дотук ясно.
Само остава да ми кажеш плащането как става, че не съм купувал нищо с дебитна карта (срам), а доколкото съм чел, не всички стават за тази работа.
Italiano написа:Охооо, какви са тези митници?!?
Май и аз ще мина на БГ вариант, ако кажете, че някой от продуктите става ...
mel_yosifova написа:Забравих да кажа, че и на вид , а и според мен - по добър резултат от теста има при - Dopper herz - aktiv - Omega -3 + Vitamin E - Queisser- Flensburg - в който и в момента се движи течбостта, въпреки стоенето във фризер над 60 часа...
ето и показателите му:
Една капсула съдържа: 1000 mg масло от сьомга (18 % Ейкозапентаенова киселина (ЕРА), 12 % Докозахексаенова киселина (DHA), Омега-3 мастни киселини общо 30 %), 12 mg Витамин Е
http://apteka.framar.bg/30021294/%D0%B4 ... F%D1%81-60 - тук има цялата информация
Italiano написа:Гого, аз мислех да поръчам 7-8 опаковки. После видях, че има ограничение до 80 лв. и ги смених на 5 опаковки.
Със сигурност ще излезе повече от 30 лв, щото иначе излиза, че трябва да се поръчва само по 1 опаковка.
Italiano написа:Имам предвид, че си мислех за поръчка от 5 опаковки, а за да не се минава през митница, трябва да поръчам само 1 опаковка.
Не си заслужава поръчката само за една опаковка.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта