Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Ani написа:Намерих от маслото на Гого YES,YES,YEEES!Намерих сайт в Холандия, който ми го достви и с банков превод го платих.Чаках само 3 дни . Ама многоооо голяма тая опаковкааа и тия капсули ми се виждат малко големи, ама ще трябва да ги преглъщам някак си -няма начин.Дано има ефект.
Само не ми харесва , че всеки път , когато реша да ги приемам и ръцете ми замирсват такааааааааа приятно на рибено масло...много силна миризма
П.П. еееех, споделих си квото имах
Ani написа:Само не ми харесва , че всеки път , когато реша да ги приемам и ръцете ми замирсват такааааааааа приятно на рибено масло...много силна миризма
Хриси написа:Гого, по погрешка си поръчах рибено масло молекулярно пречистено, но с 180/120 EPA i DHA. Тръгнало е вече с все пак ще го пия. Никъде не открих по колко таблетки да взимам. Като че ли всички коментирате за 6 таблетки.
Хриси написа:Гого, по погрешка си поръчах рибено масло молекулярно пречистено, но с 180/120 EPA i DHA. Тръгнало е вече с все пак ще го пия. Никъде не открих по колко таблетки да взимам. Като че ли всички коментирате за 6 таблетки.
gogo написа:На iHerb са пуснали ето това рибено масло Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, 180 mg EPA/120 mg DHA, 100 Softgels само за 1$. Вярно, не е концентрирано, но е молекулярно пречистено и струва само 1$ за единична бройка.
gogo написа:Маня, че аз съм го написал, че цената е за единична бройка. Или не е било ясно.
Ani написа:......Само не ми харесва , че всеки път , когато реша да ги приемам и ръцете ми замирсват такааааааааа приятно на рибено масло...много силна миризма
П.П. еееех, споделих си квото имах
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта