Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:АХам, мерси за инфото
Кари, от много време, т.е още от преди месеци съм в една гатнака за една рецепта, и все не ми идван а акъла какво да направя. Става въпрос за "Мляко с ориз", само че всъщност е "Мляко с овес" и съответно с протеин на прах вътре....стана много вкусно. ТОгава имах ягодов протеин, и стана..3 часа изчислявах, смятах, триех, пак смятах, и уж го нагодих, обач епробелам знаеш ликъде се получи- нали пише навсякъде, че протеините не трябва да минават топлинна обраборка, и аз съответно не го сложих да ври с млякото и овеса, а после го добавих, и някак си не се разтвори като хората... можеше да усетиш топченца протеин...
Аз какво направих- полу-сварих първо овеса, и после го доварих в млякото, и после добавих стевия, ванилия, и протеин на прах... Идеята много ми харесва, но някак си й трябва да се доизкусури : Така че Каренце, ако имаш вдъхновение, можеш да пробваш и да дадеш идея как да стане перфектна.
Dianant написа:Моля ви кажете ми какви са тези цели овесени зърна, които трябва да ям? Тук не съм ги виждала. Овесените ядки тук са едни фини начупени с люспички. Други не съм виждала. Дайте ми някаква снимка за видя какво представляват всъщност.
Dianant написа:Благодаря ти Хипо. Искрено ти завиждам,че си имаш мама
Някъде из форума четох,че било хубаво овесът да е начупен. Тук съвсем се обърках. Напиши нещо и за Стевията. Не ми се получават печивата с тази, която пека. Слага слагам безкрайно и си остава безвкусно.
Dianant написа:Моля ви кажете ми какви са тези цели овесени зърна, които трябва да ям? Тук не съм ги виждала. Овесените ядки тук са едни фини начупени с люспички. Други не съм виждала. Дайте ми някаква снимка за видя какво представляват всъщност.
Хриси написа::bigsm8: Уауу, Хипо, какъв е този огромен овес? Аз този, който купих от руския магазин е един такъв дребничък, почти не не набъбва. Иначе се разпуква, сварява се добре, но е адски дребен.
Dianant написа:Танита, благодаря ти също за отговора. Момичета, честно да ви кажа почувствах се като кон при вида на този овес.
HippoDel написа:Dianant написа:Танита, благодаря ти също за отговора. Момичета, честно да ви кажа почувствах се като кон при вида на този овес.
Не си единствена, някои вече започнаха да цвилят.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта