9:30 - неделно късно събуждане
Закуска - 2 БПВМизвара - 112 - 2 БП; овес - 28 г - 2 БВ; бадеми - 6 бр. - 2 БМ
13:30 - обед - 3 БПВМпиле на тиган - 84 г - 3 БП; задушени на пара зеленчуци - броколи 160 г - 0,5, брюкселско - 150 г - 1, зелен фасул - 90 г - 0,5 (общо 2 БВ) - заляти с 1 ч.л. гхи - 3 БМ; десерт - 100 г ябълка - 1 БВ
17:30 - следобедна подкрепа - 1 БПВМ220 г кисело мляко на айран
20:30 - вечеря - 3 БПВМсьомга на тиган - 126 г - 3 БП, 1 ч.л. зехтин - 3 БМ, сокът на 1 лимон - 1 БВ, ръжена филийка хляб (по етикет) - 1 БВ, ябълка - 100 г - 1 БВ
23:00 - среднощна подкрепа - 1 БПВМ50 г извара (по етикет) - 1 БП, настъргана глава целина - 117 г (изчислена) - 1 БВ, 3 бадема - 1 БМ
Не изпитвам чувство за глад, ако нещо ми напомня за подобно усещане между храненията го "залъгвам" с поредната чаша вода. Имам добър тонус. Днес в студа се поразходих повече от час по магазините да подсигуря продукти за следващите дни на приключението. Вървях пеша. Не изпитах умора. Май не усетих и задъхването, което ме мори при подобни "подвизи", въпреки че още не съм намалила цигарите. Сутрин си вдишвам само лекарството за ХОББ-а. Не мисля че би се отразило върху блоковете, тъй като само се вдишва през устата за около 30 секунди. Не съм си взимала хаповете за кръвното вече цяла седмица, а то е в параметрите както когато си го взимам. И пулсът се е позабавил.
Докато сърфирах из нета попаднах на интересен материал за Хашимото и лечението му с рибено масло и антиоксиданти:
http://fitnesinstruktor.com/hashimoto-lechenie/. Чакам си моето с нетърпение. Гългам си хапче витамини Alive и допълнително витамин Е.