Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Самми написа:Да си споделя за доставката от iherb - беше почти експресна - пристигна за две седмици. Аз живея в село до голям град и пратката пристигна в пощата на селото, там ми начислиха ДДСто и някаква пощенска такса, така че не съм обикаляла по митници. Разпределихме с детето шишенцата: това за тебе, това за мене и сме доволни .
pipilota написа:И аз да се обадя тук Из книгите на Барито бях прочела за капсулите на маслото-т.е той казваше, че цената на маслото не може да ни служи много като ориентир за качество, тъй като понякога самата капсула, в която се слага рибеното масло струва повече от самото масло. И най-предпочитаният вариант е течното рибено масло, т.е винаги излиза много по евтино.
Въпреки, че течния вариент ми е много отвратително нещо, ама веднага след това хапвам по една-две лъжицаи кисело мляко и съм ок
Italiano написа:Гого, тази опаковка от 120 таблетки за колко време ти стига? По колко приемаш на ден?
Italiano написа:Значи ти стига за 20 дни.
Питам, за да видя дали мога да си го позволя.
Излиза, че $14 е грубо 21 лв. Това делено на 20 дни става по 1 лв. на ден. Приемливо е.
Но трябва и доставката да се сметне. А тя е?
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта