Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
amaZONka написа:Здравейте,
Нова съм във форума, но го чета от 2 седмици Действа ми мотивиращо, тъй като никога не съм пазила стриктно режим повече от 2 седмици, а тук..това цялото теглене и пресмятане е малко странно Аз също се опитвам да меря, когато имам наблизо кантар, поне приблизително да спазвам съотношенията. Умишлени съгрешения нямам, но и съм в зоната от 5 дена Бях и съм много впечатлена от начина, по който се чувствате - пълни с енергия, самочувствие, щастливи от сблъсъка си с тази страхотна книга и резултатите от свалянето на излишните килограми. Надявам се, че някой ще ми даде съвет... очевидно не съм в зоната.. не само че не се чувствам пълна с енергия, а съм с отвратително главоболие всеки ден (вече 4). Обикновено тренирам 3 пъти седмично след работа (офис), а сега нямам и толкова сили. Възможно ли е да е от това, че не съм приемала никога толкова много протеини. 9 блока ми е менюто. Залагам на извара, кисело мляко (закуските), яйце (само 1), пилешко и свинско. Преди режима залагах повече на зеленчуци, плодове, мляко и си хапвах бисквити/шоколад. Не се търпи... и не ставам лесно сутрин в добро настроение като вас. Защо нямам енергия?
amaZONka написа:Здравейте,
.....Аз също се опитвам да меря, когато имам наблизо кантар, поне приблизително да спазвам съотношенията.....
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта