Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Darina написа:Благодаря за подкрепата и разясненията mympheacea! Имам и следните основни грешки: не пия достатъчно вода - сега си изграждам този навик, защото се насилвам и не ми се пие - пия повече отколкото преди да започна зоната, но не е достатъчно, защото преди не пиех въобще - пиех няколко кафета и около чаша - две сок. Сега пия само чай и кафе без никакъв подсладител и вода, но не повече от 1 л. на ден, което е крайно недостатъчно. От около 7-8 години не бях консумирала почти никакъв хляб, освен някоя препечна филийка с масло веднъж месечно когато много ми се прияде, но сега междинните ми закуски са точно препечена филийка пълнозърнест хляб с масло и кашкавал - мн. обичам кашкавал и не мога да се откажа от него. Та си мисля този хляб макар и в балансирана закуска да не ми обърква нещата!
lorelai написа:Здравейте,
От началото на годината се опитвам да спазвам правилата за хранене в зоната стриктно, но нещо не правя както трябва вероятно. Купих си кухненска везна, през която минава всичко, с което се храня, за което отнасям сума ти подигравки. И въпреки това не виждам резултат. И затова се питам, ако не успявам да комбинирам правилно трите групи, т.е. не изчислявам правилно грамажите, ще се стигнели до намаляване в обиколките? Предварително Ви благодаря за инструкциите...
Кратунка написа:Здравейте, съвсем "зеленичка" съм в "зоната"... още ми е трудно да се ориентирам, втори ден съм на режима и се справям, сега обаче осъзнах, че закуската ми е по-добре да е с два белтъка, отколкото с 1 яйце ...
За вечеря съм планирала следното, и моля да ми кажете дали правилно съм се ориентирала в сметките, по таблицата:
Мисля да хапна гъбки с пиле, като:
3х28 гр. пилешки гърди (сурови) - 3 ПБ
2х360 гр. гъби - 2 ВБ
1х240 гр. тиквички - 1 ВБ
всичко това минато на тигана с 1 1/2 ч.л. олио от гроздови семки - 3 БМ
Обаче гледайки вечерята и ми се вижда много количеството, тъй като някъде четох, че вечерята не трябва да е повече от 500 гр. Аз ли нещо не смятам както трябва или?
Кратунка написа: Мислех дали да не ги заменя с вино тиквичките
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта