Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Хриси написа:Здравейте! Искам да ви препоръчам изварата на Мероне (бомбичка). Има я на в Била, както и в доста магазинчета напоследък я виждам, но в Била я зареждат редовно. Вкусна е, с 0% мазнини, доста трайна, с 18% протеин на 100 грама. По етикет ми се получава протеина не 56, а 39 грама извара за 1ПБ.
Хриси написа: Преглъща се лесно
Хриси написа:Здравейте! Искам да ви препоръчам изварата на Мероне (бомбичка). Има я на в Била, както и в доста магазинчета напоследък я виждам, но в Била я зареждат редовно. Вкусна е, с 0% мазнини, доста трайна, с 18% протеин на 100 грама. По етикет ми се получава протеина не 56, а 39 грама извара за 1ПБ.
gogo написа:Хриси написа:Здравейте! Искам да ви препоръчам изварата на Мероне (бомбичка). Има я на в Била, както и в доста магазинчета напоследък я виждам, но в Била я зареждат редовно. Вкусна е, с 0% мазнини, доста трайна, с 18% протеин на 100 грама. По етикет ми се получава протеина не 56, а 39 грама извара за 1ПБ.
Хриси,
Това, че е доста трайна нещо ме притеснява. Дали не е наблъскана прекалено с консерванти? А каква и е цената и за колко грама?
HippoDel написа:Намерих една интересна статия с тест на 6 марки кисели млека. От 2011 е, но мисля, че е интересна. Тук.
Darina написа:Моля някой от Варна, който знае от къде мога да си купувам мляко "елби" да сподели! Потърсих няколко пъти в супермаркетите и не го намирам, а отдавна прочетох за добрите му качества. За сега консумирам "верея".
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта