Извън-Зонов клюкарник - Част 1

За различните неща от живота, които ни вълнуват, и са ни интересни, но нямат пряка връзка с темата за Зоната. Теми от всякакъв характер, за всичко и за всеки.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Gazilot » Нед Дек 22, 2013 1:02 am

Хммм, странно.
Аз лично ХИЧ не се страхувам от празниците, знам че ще прегреша, но и не вия до небесата. Но имам чувство, че много хора едва ли не ги чакат като манна небесна. Всичко на всичко са 3-4-5 дена, в които може това да се случи.
И в тоя ред на мисли, по-дорбе да се отдадем на изкушението, отколкото да се мъчим и да му се отдадем на "само главичката". Поне като е, да е. Но да опорочаваме целия месец и да се освиним за 30 дена, поне за мен е неприемливо. За мен, мога да го кажа от близо 5-те си месеца и минус 20-те си кила, че Зоната се превърна в начин на живот. Да, ще прегреша на Коледа и Нова Година, но не мога да си представя да се върна към стария си критърски начин на живот. Видях какво ми причини, видях и какво ми достави Зоната.
Сега като си препрочетох написаното си зададох въпроса " Ш-ш-ш, баце, ко искаш да кажеш?" и неам отговор, но подтика за написаното е :
По-добре да се изсереш малкичко и деликатно на метеното, отколкото да метеш насрано с години, в случая за месец. Така че, яли пили по празниците, после Ви чакам тука с рапорти, докладни записки и обещания!!! Не превръщайте целия месец в инсулинова вакханалия, не го заслужавате! Дръжте се, Зонбита и О'Зонки!
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната
 
Мнения: 436
Регистриран на: Вто Сеп 24, 2013 3:18 pm
Несебър

Re: Извън-Зонов клюкарник

Зоната
 

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Pipilota » Нед Дек 22, 2013 6:24 am

Karrita написа:Пипи, ти по Коледа и Нова година ще зонуваш ли? :think:

Ааа, Кари... :but: да се разберем ...не съм толкова врътнала, че да зонувам и на коледа и нова година , които са веднъж в годината. И както казва наш великолепни Гази
Gazilot написа:По-добре да се изсереш малкичко и деликатно на метеното, отколкото да метеш насрано с години, в случая за месец.

По празниците правя зверски усилия да забравя за зоната, да си отпочина психически най-вече, само че зоната неуморно ми напомня за себе си с това, че някак си алкохола не ми е сладък както преди, и като ме споходи инсулиновото гадно след първата водка, и ми се иска да си изкормя стомаха от яд, че ми е неприятно в собственото ми тялото .

А да не говорим, че не пуша вече 3 месеца и 6 дена, и просто не спира, и не спира да ми се пуши, разбълника ми се зоната, храненето, и още и още не мога да се оправя....направо ми е смърт. И силно се съмнявам, че на нова година след 2рата алкохолна инжекция ще удържа на тютюневия дим около мен..ама да видим. За което Газилот е много виновен, защото ме остави сама да страдам в отказването. И се сещам за великото изказване на Марк Твен : " Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите! Правил съм го хиляди пъти" :laugh:
Направо се побърквам като бръкна из някой шкаф, и постоянно ми изкачат скрити кашета :) цигарки...от страх да не остана без цигари постоянно зареждах цялата къща с кашенца. И добре че не мога да си видя физиономията, когато постоянно ми изскачат пред очите такива "canser sticks", както ги наричаше една моя позната.

Сега ако знаех, че Газилотко не пуши, щях да си кажа Ох, :oh: Газито да не е по-голям инат от мен, че да не мога и аз да удържа и т.н. ама на :weary: .... сама ще се боря в тази битка, то е ясно....ама се питам до кога ли ще страдам горката аз?.... :oh: :laugh3:

Ааа, и сега забелязах, че това е тамата за спамене тук, демек клюкарника, а ние говорим за зоната, а в темите за зоната постоянно се спами...луда работа :laugh4:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1284
Регистриран на: Чет Фев 07, 2013 5:12 pm
Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Poppy » Нед Дек 22, 2013 10:31 am

Пипи, аз преди съм пушила. До ден днешен като пия, ми се припалва по някоя цигарка, но с това се изчерпва всичко. Понякога като гледам филм и има сцена как някой сладко си дръпва и на мен ми се иска :) Но пък после се сещам колко зле се чувствах сутрин, когато пушех, и ми се изпарява всякакво желание. Обичам ментови цигари и от време на време си позволявам. Много лесно се подхлъзвам аз и както пуша 1-2, така мога да пропуша юнашката. Така съм и с яденето - случвало ми се е да се отпусна да си хапвам по Коледа, пък да осъмна по Великден с 10 кг отгоре.

Ама и аз като Гази, като знам колко усилия ми костваше да смъкна 17 кг тази година, никога повече не искам да си го причинявам. Един месец каквото ям-ям; каквото кача-кача; прощавам си и след това обратно в правия път.
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната
 
Мнения: 139
Регистриран на: Сря Сеп 11, 2013 12:01 pm
baile átha cliath

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Karrita » Нед Дек 22, 2013 8:06 pm

Хич не се притеснявам за килограми аз, обаче от началото на декември досега, няколко пъти съм излизала от Зоната ( а предстоят и още доста софри ) и после веднага си влизам ( още на другият ден). Получи се нещо като редуване - Зона, Мона, Зона, Мона, направо се обърках вече :laugh: . Интересното е, че нищо инсулиново гадно нямам след прегрешенията и даже се наспивам също така бързо както като съм в Зоната....Само дето ми е някакси гузно на съвестта и малко прекалявам с цигарите, заради алкохола, който съпровожда банкетите :laugh1:
Ноооо, ще го преживеем някакси, споделям мнението да се отдадем на изкушението, пък после пак в правия път, минавайки през източното крило :laugh4:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната
 
Мнения: 984
Регистриран на: Чет Окт 24, 2013 11:20 am
Несебър

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Pipilota » Нед Дек 22, 2013 8:23 pm

Аз само да изклюкаря- Додо Мраз кацнал благополучно на покрива на Гого :bigsm16: Сега вече Гого поема щафетата :bigsm15:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1284
Регистриран на: Чет Фев 07, 2013 5:12 pm
Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Plam4e22 » Нед Дек 22, 2013 10:02 pm

:curious: Яяяяяя виж ти, значи имало подаръци и аз за малко да пропусна, а даже съм била с списъка на Дядо Коледа. :bigsm22:Пипи, знаеш, че може да не казвам и дума, ама аз винаги съм си в на топло в Източното крило и си излежавам присъдата :sneaky1:
Доста време не надзиравах до къде са стигнали нещата тук. Честно казано нямах и минута да се замисля, защото работата по новия ми дом ме е погълнала и всеки ден се сблъсквам с още нещо, което се е развалило, а пък кърливи майстори колкото искаш :bigsm31: :bigsm36: А и на работа са ме разпънали на кръст- покрай тази Коледа хората в Англия са се побъркали да ни търсят....та май трябва да се обясня малко по-надълбото и на широко. :msmile2:
Аз съм си в Пл, както си знаете всички и работя в офис, който предлага услуги на англичани- почистване, хамали и така нататък. По цял ден си говоря по телефона и пиша всевъзможни имейли, което ми доставя невероятно удоволстие- все пак съм страшна бъбривка и много обичам комукация с хора:3smile: Много ми е оборотна устата, а и ръцете и все пишат ли пиша разни мноооогооо обяснителни имейли, че онези ти англичани са прекалено разточителни в поясненията:bigsm52: Та като споменах обортна, нямам предвид за ядене, защото рядко ми оства време за това, ама яко всмуквам по някой айрян когато намеря някоя свободна минута :bigsm5: И многооо вода, ама с тубите по 10 литра ходя на работа :msmile11: и колегите все ми се смеят.
Нямам брак, ама си живея от 5-6 години с моя страхотен, невероятен, неповторим и т.н. приятел. Мн ни е забавно заедно, винаги сме на различни мнения. Ако аз съм бяло, той е черно, ама като на магия стигаме винаги до консенсус :bigsm55:
На 26 години съм, ама откакто се помня все се опитвам да ям здравословно, но тъй като моите роднини(леля ми и майка ми) имат бизнес за закуски...се досещате какво ядене е паднало откакто съм била малко шомбълче :bigsm39: ама сега вече съм далеч от там и съм си в безопасна териятория :laugh4:
Стига толкова, че не смятам да четете Автобиографията на една бъбривка до съмване :text-imsorry:
П.С. Гого аз да ти пиша ли на лични моя нов адрес :lol:
Последна промяна Plam4e22 на Пон Дек 23, 2013 12:36 pm, променена общо 1 път
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната
 
Мнения: 328
Регистриран на: Пон Мар 18, 2013 3:44 pm
Пловдив

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Gazilot » Пон Дек 23, 2013 3:13 am

Plam4e22 написа:Много ми е оборотна устата,

Plam4e22 написа:Та като споменах обортна, нямам предвид за ядене


Не, не мила, никой не си е и помислял, че става въпрос за ядене, споко :laugh1: :laugh1:
Нали, Ити? :laugh1:
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната
 
Мнения: 436
Регистриран на: Вто Сеп 24, 2013 3:18 pm
Несебър

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Gazilot » Пон Дек 23, 2013 3:20 am

Днеска попаднах на нещо във фейса, което ми хареса :
------
Уважаеми дами и господа,
Кравата стояща на опаковката на шоколадовите изделия на Милка, не е просто бранд!
Тя е предупреждение!
-------
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната
 
Мнения: 436
Регистриран на: Вто Сеп 24, 2013 3:18 pm
Несебър

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот gogo » Пон Дек 23, 2013 7:59 am

Алоо, печелившите зоНбита,

Последно повикване за адреси. :bigsm35: После подаръците се връщат на дядо Коледа, :bigsm38:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1555
Регистриран на: Пон Фев 25, 2013 1:17 pm
София
Мъж

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Poppy » Пон Дек 23, 2013 10:40 am

Аз пак нещо не съм разбрала - за какво са тези адреси?
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната
 
Мнения: 139
Регистриран на: Сря Сеп 11, 2013 12:01 pm
baile átha cliath

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Plam4e22 » Пон Дек 23, 2013 12:21 pm

gogo написа:Алоо, печелившите зоНбита,

Последно повикване за адреси. :bigsm35: После подаръците се връщат на дядо Коледа, :bigsm38:


Ураааа, подаръци- казвам веднага за пред всички: моят адрес е: ул Рила 19, ет3, ап6, гр. Пловдив П.К.:4000, телефон:0883 36 85 81. Който иска да ми се обажда, ще е удоволствие ще приемам подаръци и поздравления по Коледа :hug: :hug: :hug:
П.С. Много съм ви благодарна на съдбата, че ви познавам и искам да продължаваме така и за догодина и още 100 години :multicolor:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната
 
Мнения: 328
Регистриран на: Пон Мар 18, 2013 3:44 pm
Пловдив

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Plam4e22 » Пон Дек 23, 2013 12:40 pm

Gazilot написа:
Plam4e22 написа:Много ми е оборотна устата,

Plam4e22 написа:Та като споменах обортна, нямам предвид за ядене


Не, не мила, никой не си е и помислял, че става въпрос за ядене, споко :laugh1: :laugh1:
Нали, Ити? :laugh1:


АААааааа, тука ми мирише на провокация :laugh4:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната
 
Мнения: 328
Регистриран на: Пон Мар 18, 2013 3:44 pm
Пловдив

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот gogo » Пон Дек 23, 2013 5:33 pm

Пипи,
Нещо става с личните ми съобщения. В изходящи стоят 2 съобщения и гълъбчетата не искат да ги отнесат където трябва. Направи нещо, моля. :pray:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1555
Регистриран на: Пон Фев 25, 2013 1:17 pm
София
Мъж

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Pipilota » Пон Дек 23, 2013 5:34 pm

Момиченца и момченца, всички вие, които се били послушни през тази година, и дядо Коледа ви е изпратил подарък, моля да си изпратите адресите на Гого, или на мен на лични съобщения, за да може Гого да ги разпрати по адреси.

Това са:
1. ГОГО
2. ИТАЛИАНО
3. ГАЗИЛОТ
4. КАРИТА
5. МАРИАНА
6. ПЛАМЧЕТО
7. НИМФА (която е под въпрос,тъй като не се е появявала от много време), и както изглежда някой друг май ще се облажи :)

И както казах, това че не всички получават подарък, не означава, че са по-малко достойни, просто има лимит на бройката. И тези които не живеят в БГ, автоматично отпадат, защото извън БГ е много лесно да се намери мерителна чашка. (и аз още и още не мога да проумея, как може в БГ да няма такива чашки по магазините... :stupid: )
И така, дядо Коледа е изпратил на всички по една чашка и по едно или две зонови шоколадови барчета от по 2 блока. Пращайте адресите колкото се може по скоро, ако ли не други ще заемат местата ви!
До колкото имам инфо, Газилот и Кари вече са си дали адреса, Пламчето пък явно толкова ного иска подарък, че го е написала тук на всеослушание :laugh: :hug: , ама другите ако са толкова несериозни, могат и да се разминат.. :but:
Последна промяна Pipilota на Вто Дек 24, 2013 2:13 am, променена общо 2 пъти
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1284
Регистриран на: Чет Фев 07, 2013 5:12 pm
Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Poppy » Пон Дек 23, 2013 9:54 pm

Пък и аз не съм от най-послушните :laugh: Пипи, страхотна изненада си направила :orangefl: :orangefl: :orangefl: Както винаги, бдиш над народа!

Леле, хора, хапвам си българска луканка най-безсрамно и без грам угризения. На нас Дядо Коледа днес ни донесе ей такива БГ лакомства расли на кокал, домашно пълнени и съхнали на свекър ми на терасата. Ооооохх, има една единствена дума за това - КЕФ!

П.С. Пипи, наистина има проблем с пощите, моето съобщение също стои в изходящи.
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната
 
Мнения: 139
Регистриран на: Сря Сеп 11, 2013 12:01 pm
baile átha cliath

Re: Извън-Зонов клюкарник

Мнениеот Pipilota » Вто Дек 24, 2013 4:40 am

Гази, Карита, едно поздравче от мен :) и да посрещнете с много усмивки Коледа и Новата 2014 година :laugh1: :laugh1: :laugh1:

"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1284
Регистриран на: Чет Фев 07, 2013 5:12 pm
Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

ПредишнаСледваща


Назад към За всичко извън Зоната

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта