Яяяяяя виж ти, значи имало подаръци и аз за малко да пропусна, а даже съм била с списъка на Дядо Коледа.
Пипи, знаеш, че може да не казвам и дума, ама аз винаги съм си в на топло в Източното крило и си излежавам присъдата
Доста време не надзиравах до къде са стигнали нещата тук. Честно казано нямах и минута да се замисля, защото работата по новия ми дом ме е погълнала и всеки ден се сблъсквам с още нещо, което се е развалило, а пък кърливи майстори колкото искаш
А и на работа са ме разпънали на кръст- покрай тази Коледа хората в Англия са се побъркали да ни търсят....та май трябва да се обясня малко по-надълбото и на широко.
Аз съм си в Пл, както си знаете всички и работя в офис, който предлага услуги на англичани- почистване, хамали и така нататък. По цял ден си говоря по телефона и пиша всевъзможни имейли, което ми доставя невероятно удоволстие- все пак съм страшна бъбривка и много обичам комукация с хора:3smile: Много ми е оборотна устата, а и ръцете и все пишат ли пиша разни мноооогооо обяснителни имейли, че онези ти англичани са прекалено разточителни в поясненията:bigsm52: Та като споменах обортна, нямам предвид за ядене, защото рядко ми оства време за това, ама яко всмуквам по някой айрян когато намеря някоя свободна минута
И многооо вода, ама с тубите по 10 литра ходя на работа
и колегите все ми се смеят.
Нямам брак, ама си живея от 5-6 години с моя страхотен, невероятен, неповторим и т.н. приятел. Мн ни е забавно заедно, винаги сме на различни мнения. Ако аз съм бяло, той е черно, ама като на магия стигаме винаги до консенсус
На 26 години съм, ама откакто се помня все се опитвам да ям здравословно, но тъй като моите роднини(леля ми и майка ми) имат бизнес за закуски...се досещате какво ядене е паднало откакто съм била малко шомбълче
ама сега вече съм далеч от там и съм си в безопасна териятория
Стига толкова, че не смятам да четете Автобиографията на една бъбривка до съмване
П.С. Гого аз да ти пиша ли на лични моя нов адрес