Ветеранзоновците, дайте малко мотивация за оцеляване по празниците! Къде се изпокрихте?
Всяка сутрин се надъхвам с вашите постове, за да изкарам зоново деня, че и вечер ви чета да мога зоново да спя. Снощи подбрах "best" от форума и четох на съпруга ми, който също смятам да приобщя. Смяхме се през сълзи на газилотовите разкази. Ще гостуваме на приятели по празниците, чудя се да вземам ли електронната везна със себе си или да ползвам тази от заведението където ще бъдем - не може да нямат
Понеже съм нова новеничка от окло 20 тина дни около зоната и се чувствам наистина прекрасно: олеквам, чувствам се по-жизнена и се радвам на красив естествен маникюр, какъвто отдавна не съм имала направо не ми се ще да идват празничните трапези. Смятам да съставя меню за почивните дни, да изчисля всичко и да напазарувам точно по списък, за да не се изкушавам и предизвиквам излишно лакомията си. От 22 дни забравих звука на гладните симфонии идващи от стомаха и после тежестта от вечерята и само заради това си струва да отделям по 1 час на ден да си приготвя порциите храна за деня.
Пожелавам ви приятни зонови празници без прегрешения!
Всяко отделно действие и животът като цяло (ако не се превърне в природна случка, а се води съзнателно) означава поредица от най-дълбоки решения, чрез които душата избира своята съдба, смисъла на своята дейност и съществуване. Макс Вебер