ели написа:Зравейте и от мен от 20 дни съм в зоната в началото малко на око от близо 2 сед стриктно що годе кога мога да очаквам намаляване в сантиметри,имам чуство че вместо да отслабвам корема ми расте що така и ходенето до вц не е както преди има нещо май застой дали корема ми от това не намалява
Ели,
Виж какво пише във Въпроси и отговори -
http://www.vzonata.com/faq/"26. От както съм в Зоната, често получавам запек. Какво трябва да направя ?
Първата стъпка е да увеличите дневния прием на вода с 50%. Ако това обаче не е достатъчно, за да се преборите със запека, то тогава най вероятно отделяте складираната в мастните клетки арахидонова киселина(градивния материал на лошите айказаноиди). Това е преходен период, който се проявява около 25% от населението. Всички те ще преминат през период на отделяне на натрупаната в мастните им клетки Арахидонова киселина. Отлагането на излишната Арахидонова киселина в натрупаните мазнини е резултат от досегашните ви хранителни навици. Това временно увеличение на Арахидоновата киселина може да предизвика засилване на запека, като намалява притока на вода в дебелото черво. Добавянето към диетата на Айказапетанова киселина(EPA англ.) , която се намира в рибеното масло, ще сведе до минимум този неприятен преходен ефект. Бари Сиърс препоръчва също и приемането на кристалинен витамин С при всяко хранене, което също може да е от полза."
Прочети и другите въпроси - ще са ти от голяма полза. За рибеното масло има отделна тема, на сайта има много информация, а също така и в моя дневник.