Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Nellie написа:Наистина ли медът е сред лошите въглехидрати? Също и ябълковият, портокаловият и лимоновият сок!? Има ли сок, който да не е?
pipilota написа:Здравей Боряна Добре си дошла в Зоновите редици. Радвам се, че си се усетила на време, не си попаднала в ръцете на тоя измамник Симеонов "диетолог", чиято диплома е под особено интересен въпрос
И да не те обнадеждавам, но мисля че ще се наложи да положиш малко повечко усилия в Зоната, защото в твоя случай на тялото ти ще му трябва да време за да поправи щетите които си му нанесла. Особено ако Йо-Йото е факт при теб, това значи, че в мастните ти клетки са настъпили (както казва сиърс) доста коварни промени. Предполагам, че си минала и през унищожителната диета на Дюкян, и там щетите са много болезнени за тялото, дори и да не се показвали при спазването на диетата, но след време- всичко рано или късно си показва рогата.
Така че давай смело, Зоната е мястото където ще си излекуваш раните
Daylight Сиърс казва да смятаме печеното и вареното месо както суровото. Така че, това предполагам се отнася и за рибата
gogo написа:pipilota написа:Daylight Сиърс казва да смятаме печеното и вареното месо както суровото. Така че, това предполагам се отнася и за рибата
Пипилота, не ми се вижда много логично да смятаме печеното и вареното месо както суровото. Например аз съм си правил засечки на пилешките гърди. При 3ПБ, което е 84 гр. сурово месо след като се изпече отива на около 55-60 грама печено. След 10-на замервания вече си го смятам по 60 гр. печено за 3ПБ.
и естествено си помислих, че наистина сме уточнили тоя въпрос. Но може и да си ми отговорил така просто от любезностgogo написа:Пипилота, браво на теб .Благодаря, че си била толкова настойчива с хората на д-р Сиърс за уточняване на мистерията със суровото и печено пилешко. Сега всичко си дойде на мястото.
Nellie написа:Гледам примерните блокове - там веднъж са дадени сурови зеленчуци (сред тях обаче има гъби, патладжан и тиквички), има и варени. Първо - може ли да се ядат тиквичките сурови (гъби съм яла, по-скоро съм опитвала). За патладжана не питам, той е там по инерцията на изброяването - не вярвам някой да яде суров патладжан.
Свикнала съм с консумация на хляб - пречи ли, ако поне един път дневно включвам неблагоприятните въглехидрати от този тип в блоковете?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта