Хах
Самми, Do NOT worry
Ние ще си гукаме двете тук, пак е нещо
Явно спортуването не е за всички в Зоната. Ама и аз съм за едно тежко мъмрене, с наказание в ъгъла с вдигнати ръце
защото знаеш ли как съм се измързеливила, и да не кажа че я тренирам веднъж в седмицата, я не. А преди, като почнах зоната, една година яко на пътеката, и упражнения какво ли не
Преди да започна Зоната, не бях тренирала през живота си
И първия ден като започнах с тренировки, по настояване на мъжо
и се оказа, че не мога да направя ЕДНА лицева опора
за срамотиите. Почти си допрях брадичката до земята и си останах така лежаща
И като се ядосах на себе си
Не съм осъзнавала, че съм толкова безсилна
Мускули ЙОК
както се казва. И така започнах, от една ниска масичка, малко по малко слезнах на земята, и стигнах до 20 лицеви, което за мен си беше супер много голямо постижение, и така година и нещо тренировки, потене, и после след великото потене, и след душ чувството е направо невероятно, особено подсилено от зоната, искаше ми се да летя от кеф.
Обаче в последно време, редовното оправдание на всеки мързеливец "не ми стига времето", "кажи ми кога", "кое по напред","нямам време за това" и т.н е и моето правдание, което не е оправдание, защото сега вместо да седя тук да си чеша езика, мога да тренирам , нали
Но скоро и тоя мързел ще свърши, и ще се връщам в редиците на спортуващите. Ама и аз си имам оправадение, щото заради тоя сайт, който ми изяде повечето свободно време, сега съм на този хал
И понеже мила ми
Самми, тук си говорим само двете, сега е твой ред да споделяш
И всички други шпиони, дето само надничат тук
без да пишат, или да пишат, или марш някъде в другите теми