tshivacheva написа:изобщо тази таблица не дава много възможности
Едно меню в голям ресторант дава по-малко възможности. Да не би да не сте скролирали, надолу, госпожо? Защото почти не се сещам за продукт,който да не е в таблицата.
Със здраве!
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tshivacheva написа:изобщо тази таблица не дава много възможности
Gazilot написа:tshivacheva написа:изобщо тази таблица не дава много възможности
Едно меню в голям ресторант дава по-малко възможности. Да не би да не сте скролирали, надолу, госпожо? Защото почти не се сещам за продукт,който да не е в таблицата.
Със здраве!
HippoDel написа:Пипи,
Ти какво рибено масло пиеш? И може ли да напишеш по-подробно за полифенолите, какво са точко, трябва ли да се пият от всички и защо?
Gazilot написа:http://gotvach.bg/n5-18233-%D0%9A%D0%BE%D0%B8_%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8_%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D0%B0_%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%B8
Gazilot написа:140гр., като печените.
tshivacheva написа:Gazilot написа:140гр., като печените.
Благодаря и извинявайте за недоглеждането
Gazilot написа:Хипче, да ти кажа, плющи си ти по чаша хубаво червено вино вечер и ще си ОК. Знам поне 3 ма от форума които горещо ще се съгласят с мен
Gazilot написа:Хипче, да ти кажа, плющи си ти по чаша хубаво червено вино вечер и ще си ОК. Знам поне 3 ма от форума които горещо ще се съгласят с мен
Karrita написа:Gazilot написа:Хипче, да ти кажа, плющи си ти по чаша хубаво червено вино вечер и ще си ОК. Знам поне 3 ма от форума които горещо ще се съгласят с мен
Аз аз....червено вино сноощи (всяка вечер) пих и капка не останаааа....
Italiano написа:Пияници, вие сте пияници! И само ме разваляте. Сега ми се допи червено вино, а съм на работа ... и тук имаме само уиски!
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта