Спорт и упражнения в Зоната

Форум за всички спортуващи – ползите от спорта и как да постигнем по-добри резултати

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Спорт и упражнения в Зоната

Мнениеот HippoDel » Вто Ное 19, 2013 11:41 am

Аз със спорта, за сега, съм "на Вие". :shy:
Много обичам да ходя пеша, но в момента не го практикувам често. ;)
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Зоната

Мнениеот Italiano » Сря Ное 20, 2013 1:16 pm

Аз сега играя футбол само веднъж в седмицата - понеделник.
Събота и неделя правим дъъълги разходки (3-4 часа) с бебока. Бутане на количка брои ли се за спорт? :laugh:
Но ходим доста, де.
Лошото е, че, като се развали времето, разходките ще са кратки.
Тогава може да се върна на мача в сряда, но за това ще трябва да водим тежки преговори с жената ... :think2:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот monyy » Сря Ное 20, 2013 8:16 pm

Здравейте! :wave:
Аз съм чисто новичка и ми стана доста интересно да видя кой какво е решил да спортува. Аз лично ходя по един час в шест дена от седмицата и 3-4 пъти седмично започнах да правя тае бо вкъщи. В youtube си намерих един страшен треньор, който се казва Били Бланкс и много ме надъхва. Също правя упражнение за корема всеки ден по два пъти и се надявам като го съчетая със Зоната излишните 12 килца да изчезнат :love:
monyy

Мнениеот HippoDel » Чет Ное 21, 2013 12:34 am

monyy написа:Здравейте! :wave:
Аз съм чисто новичка и ми стана доста интересно да видя кой какво е решил да спортува. Аз лично ходя по един час в шест дена от седмицата и 3-4 пъти седмично започнах да правя тае бо вкъщи. В youtube си намерих един страшен треньор, който се казва Били Бланкс и много ме надъхва. Също правя упражнение за корема всеки ден по два пъти и се надявам като го съчетая със Зоната излишните 12 килца да изчезнат :love:

Здравей Мони, добре дошла!

Браво на теб! Със сигурност, като влезнеш в Зоната, излишните 12 килца да изчезнат.
Успех! :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот gogo » Чет Ное 21, 2013 4:33 am

Italiano написа:Аз сега играя футбол само веднъж в седмицата - понеделник.
Събота и неделя правим дъъълги разходки (3-4 часа) с бебока. Бутане на количка брои ли се за спорт? :laugh:
Но ходим доста, де.
Лошото е, че, като се развали времето, разходките ще са кратки.
Тогава може да се върна на мача в сряда, но за това ще трябва да водим тежки преговори с жената ... :think2:

Ити,
Миналата година бяхме за няколко дни във Валенсия. Там хората са маниаци на тема спортуване. Навсякъде, особено в прекрасния им парк, който преминава почти през целия град, ще видиш млади и стари да тичат :running: като изоглавени :laugh: . Та в тоя парк видях един татко да тича с бебока си като го буташе в количката и бебокът си спеше най-невъзмутимо. Ето това се смята за спорт :laugh4:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Italiano » Чет Ное 21, 2013 4:38 pm

О, значи и днес съм спортувал! :hug:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот milve » Чет Ное 21, 2013 9:04 pm

Хайде и останалите да се разпишат в темата....кой, какво, къде....да си признава :hug:
Ако зачетем новия вид спорт на Ити (бързо бутане на количка) ще трябва да признаем и други подобни....Явно не ни липсват идеи ;) ;)
Аватар
milve
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Чет Ное 21, 2013 10:28 pm

За 1 месец практикувах активно тичане по банки и измерване на улиците от край до край в търсене на жилища :wow: :wow: Резултатите са мигновени: вечер заспиваш като бебче :laugh4: това са отчастни хубавите страничните ефекти на счупената кола :laugh:
П.С. доста ми пострада времето за фитнес и се попритесних малко
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот ZorrY » Вто Ное 26, 2013 9:30 am

milve написа:Хайде и останалите да се разпишат в темата....кой, какво, къде....да си признава :hug:
Ако зачетем новия вид спорт на Ити (бързо бутане на количка) ще трябва да признаем и други подобни....Явно не ни липсват идеи ;) ;)

Ооо бутането на количка си е спорт от където и да го погледнеш. Аз с бебока съм навъртала по 10 км. на ден и като включим бутането нагоре по баир и после надолу пък се стремиш да не ти избяга количката, си е натоварване :laugh4:
ако пък ми е спрял тока в блока - бонус - вдигане на 20 кг. до 4-я етаж си е силова тренировка, така че според мен си е спорт :)
Аватар
ZorrY
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Pipilota » Вто Ное 26, 2013 3:36 pm

ZorrY написа:ако пък ми е спрял тока в блока - бонус - вдигане на 20 кг. до 4-я етаж си е силова тренировка, така че според мен си е спорт :)

:laugh1: Хехе, значи какъв е извода- да се молим да ти спират по често тока :laugh1: Хем икономично от финансова гледна точка, хем здравословно :bigsm5:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Karrita » Вто Ное 26, 2013 4:39 pm

pipilota написа:
ZorrY написа:ако пък ми е спрял тока в блока - бонус - вдигане на 20 кг. до 4-я етаж си е силова тренировка, така че според мен си е спорт :)

:laugh1: Хехе, значи какъв е извода- да се молим да ти спират по често тока :laugh1: Хем икономично от финансова гледна точка, хем здравословно :bigsm5:

Тъкмо ще заякнеш, после мъжа си можеш да метнеш на рамо по стълбите :laugh1:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот ZorrY » Вто Ное 26, 2013 6:52 pm

Karrita написа:
pipilota написа:

Тъкмо ще заякнеш, после мъжа си можеш да метнеш на рамо по стълбите :laugh1:

Цък, синът ми гони третата си годинка, вече се справя сам по стълбите, даже преди мен се качва :laugh4: Пък мъжа ми, той ако не може сам да се качи, знае че ще го оставя да спи в колата пред блока и смее ли :laugh1:
Аватар
ZorrY
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот milve » Вто Ное 26, 2013 11:31 pm

Добре до тук сме с :
Ити - бързо бутане на количка....
Пламчето - експресно купуване на къща....
Зориту - вдигане на количка до 4-тия етаж....
Кариту- гъне кости в странни пози:)
Аз - банални танци и тренировки.
Хипо - е Вие със спорта :)
Ами Пипилота Виктуалиа Трансперанта Ефраим Ментолка- Дългото Чорапче ???
Ами бат Гази ???
Гого, Марианчето и най вече се чудя за Нимфата - къде забегна???
Ако не спортуват не е болка за умиране , а повод да си похортуваме .Интересно ще е :) Виж ако не зонуват е тогава не ми се мисли ......!
Да и Райнов къде се изпари ...........показа плочки , разбуни кошера със зонуващи дами и зачезна нанякъде си... :msmile13:
Аватар
milve
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Crunk » Чет Ное 28, 2013 9:00 am

Уау Райнов страхотно тяло. Лостовете заедно с тежестите си казват работата :) . Добавки взимаш ли? Интересно ми е и как зоната ще ти подейства като цяло на мускулатурата. От колко време тренираш? Много добре е оформено. :done:

Аз съм си измислил такава схема.

Пон., сряда и петък тренировка с дъмбели. Това са група от упражнения за цялото тяло. След тях правя коремни преси няколко вида кръгово. Китайска почивка. Разтягане.

Вторник и четвъртък се опитвам на лостовете. Има коремни и няколко вида лицеви. Скачане на въже 5х50. Ако има сила бягане. Разтягане.

Петък почивка
Събота - кардио
Неделя - почивка

Ако се чувствам изморен сменям дните за лостовете или разменям почивките. Програмата е в процес на разработка. Сега мисля отново да я подновя. Преди ходих и на кик бокс няколко месеца. Мисля да влизам във форма.
:lol:
Аватар
Crunk
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Gazilot » Чет Ное 28, 2013 8:12 pm

milve написа:Добре до тук сме с :
Ити - бързо бутане на количка....
Пламчето - експресно купуване на къща....
Зориту - вдигане на количка до 4-тия етаж....
Кариту- гъне кости в странни пози:)
Аз - банални танци и тренировки.
Хипо - е Вие със спорта :)
Ами Пипилота Виктуалиа Трансперанта Ефраим Ментолка- Дългото Чорапче ???
Ами бат Гази ???
Гого, Марианчето и най вече се чудя за Нимфата - къде забегна???
Ако не спортуват не е болка за умиране , а повод да си похортуваме .Интересно ще е :) Виж ако не зонуват е тогава не ми се мисли ......!
Да и Райнов къде се изпари ...........показа плочки , разбуни кошера със зонуващи дами и зачезна нанякъде си... :msmile13:

Бат Гази стана фен на колелото, нормално такова, карано навън, но последния месец нямаше как, а сега не виждам как да го карам в тоя студ. А през месеца който не можех да карам, тренирах изгаряне на мазнини при друсане в рейс, или на лостовете, в колата 1-ва, 2-ра, 3-та и кардио на задна :laugh1: :laugh1:
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот rainov » Чет Ное 28, 2013 11:09 pm

Milve, мен си ме пиши лостаджия (фитнесджия не можах да стана :lol: )
zone12345, тренирам от 12години с "леки" почивки (като сегашната която съм ударил от вече 2 месеца), добавки съм пил, но като открих зоната открих и защо не ми трябват. Моята програма можеш да я видиш мисля на 2ра страница от темата. Поздрави на всички!
Ако не изградиш мечтите си, някой ще те наеме да изградиш неговите!
Аватар
rainov
Новак в Зоната
Новак в Зоната

ПредишнаСледваща

Назад към Спорт