Karrita написа:tshivacheva написа:В неделя и понеделник съм яла по 6 и 7 блока съответно, та отпадналостта може да е и от товаПия почти по 5 гр рибено масло. Ами това е!
![]()
Недей да падаш под 8 блока, яж си поне 9-10.

Какво рибена масло пиеш?
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Karrita написа:tshivacheva написа:В неделя и понеделник съм яла по 6 и 7 блока съответно, та отпадналостта може да е и от товаПия почти по 5 гр рибено масло. Ами това е!
![]()
Недей да падаш под 8 блока, яж си поне 9-10.
Какво рибена масло пиеш?
tshivacheva написа:Tова е рибеното масло Renew Life, Norwegian Gold, Ultimate Fish Oils, Super Critical Omega, 1200 mg, 30 Fish Gels.
. Пия по 4 на ден.
Изглежда попрекалих аз с намаляването на блоковете и не се чувствам така жизнена, както до неделя. Пък, както казах може и от вируса да е !
Налегнаха ме пак тъжни мисли .....
ralica написа:Приемам всякакви съвети, мнения, препоръки и др. подобни с благодарност. И ще се вслушам в тях, защото нямам друг избор...
Привет отново на всичкиискам да попитам има ли и друг като мене "инсулиново човече"
т.е. хиперинсулинемия... След около година най-накрая се реших да тръгна по стъпките на здравеопазването и се установи, че имам такъв проблем.
. Истината според моето скромно мнение за напълняването и впоследствие за развитието на диабет е в тези четири хормона . Мисля , че режимът на д-р Бари Сиърс контролира първите два, донякъде след намаляването на висцералната мазнина и лептина .лептина – хормонът, който създава усещането за ситост, и грелина – този, който определя кога да се появи чувството за глад.
humpty написа:Здравейте, нова съм тук, това всъщност е първия ми пост, и имам няколко въпроса.![]()
Нека първо се представя - на 19 съм, тежа около 65кг. казвам около защото не съм се мерила мноого отдавна.Нямам кантар, а честно казано и май не искам такъв стресообразуващ уред вкъщи.Висока съм 163см., коремната обиколка ми е 90
, ханш не съм мерила. Преди да започна да се храня по режима естествено ще снема по-точни мерки. Тук идва въпроса ми - при положение,че нямам никаква физическа активност 8 блока мисля, че ще са ми достатъчни, какво ще кажете?
Калкулатора казва 9, но при положение, че не изразходвам почти никаква енергия 8 мисля, че ще е по-удачно.
humpty написа:Много работа ме чака майИли по скоро ядене
![]()
Аз всъщност не целя отслабване. Би било приятен бонус, но не това е целта ми. Искам да променя навиците си. Да се науча да закусвам например, или да пия 2 литра вода. Да се храня здравословно. Обаче с 10-11 блока как ще се преборя не знамТова е много храна за мен. При положение, че до сега живея на обяд, вечеря и нещо сладко между тях
![]()
Явно ще трябва да се снабдявам с кантар и везна, обаче си мислех да изкарам седмица-две като меря с чаши. То така или иначе месо ям рядко, пък яйцата са на брой, ще трябва да меря само зеленчуци.Какво ще кажете?
humpty написа: И сирене може би, но от къде да го намеря това обезмаслено сирене? То ще е по-скоро нишесте с още нещо![]()
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта