Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
HippoDel написа: И така, след около седмица отворих първото и дъщеря ми започна да го пие, заедно с цинк, за да се ботим с акнето.
Karrita написа:HippoDel написа: И така, след около седмица отворих първото и дъщеря ми започна да го пие, заедно с цинк, за да се ботим с акнето.
Хипчо по колко пие щерка ти от двете? И аз от два дни давам на моята - 3 капсули рибено масло (1,8 )и 50 мг цинк, дали е правилно?
gstoicheva написа:Хипо,
Аз вече правя 4 поръчки от това масло Now Foods, Ultra Omega-3, 500 EPA/250 DHA, 180 Softgels. Всички пъти капсулите ми са с матов цвят. Аз откакто съм в зоната друго масло не съм пила и нямах база за сравнение. Сега, като видях твоята снимка, много се озадачих...........
И аз не знам какво да мисля! Дали това масло е в ред или не е...
Моля те сподели, ако получиш някакъв отговор от фирмата
Иначе ... след три приети опаковки от това масло, на мен ми няма нищо, ама не знам да го пия ли , или не?
Май наистина станахме опитни ЗОНайЧЕТА?
pipilota написа:Зонички, това е много странна работа с това масло Погледнахте ли срока на годност на шишенцето? Другото което е- идете на сайта на IFOS , кликнета на вашата марка рибено масло, и вижте лот номерата (партидните номера). На вашето шишенце, до срока на годност трябва да има партиден номер. Този номер със срока на годност трябва да е публикуван и в сайта на Ифос. Това значи, че партидата е тествана за качество и токсини.
gstoicheva написа:http://imageshack.com/a/img837/915/82c9.jpg
Така изглеждат моите капсули.Не са еластични , но са сравнително меки при натискане.Дано да е от обвивката , при този вид концентрация на рибеното масло тя да е матова.Ще чакаме какво ще кажат производителите в отговор на твоето оплакване.
gstoicheva написа:Годността на моето е до 06.2016г.
gstoicheva написа:Не губи надежда, Хипо!
Моите са друг лот не като твоя, но си мисля, че може да ги правят нарочно матови, за да се различават. Чудя се защо Гого още нищо не е изкоментирал по нашия проблем. Все пак той е по-наясно с рибените масла ...
gogo написа:Момичета,
Това, че капсулата е матова, наистина може би не е повод за притеснение, особено ако капсулата е еластична. Фактът, че няколко поръчки на Now Foods, Ultra Omega-3, 500 EPA/250 DHA, 180 Softgels са с матови капсули определено говори, че те вероятно са си такива на цвят. По ме притесни това, че Хипо сподели за твъдост и чупливост на капсулите, а това за мен не е нормално. Все пак да изчакаме отговорa от iHerb. И още веднъж да споделя, че имам над 20 пратки до сега от Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels и никакви проблеми с това рибено масло. То е с много добра концентрация на омега 3, като цена ме удовлетворява и на този етап не смятам да го сменям, дори не съм и търсил за друго по iHerb
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта