Добър вечер
Днес имах хубав ден!
Досега съм изяла 5 ПБ , а съм свършила много работа, която друг път все отлагам.
След гореописания обяд , който ми дойде твърде много, реших да погледам телевизия малко и да дремна , както правя винаги в неделя! Но не би
исках да правя нещо , пих малко кафе със стевия ( не съм го броила ) облякох се и излязох из квартала на разходка ( нали трябва да горя калории и триглицериди ) Разхождах се сама около 1 1/2 ч, бавно, защото не съм го правила от години ( имам фобии и др. такива ) може би съм извървяла около 4 км, а може и по - малко ( нямам претенции ). Важен е факта , че се разхождах. Не зная дали от диабета или от Зоната , но ми се пие много вода , може би около 3 л /24 ч. И я пия !
Сега се чувствам много добре !
Диабета си открих сама преди 5 дни! Лекар съм и се консултирах с колеги, които ми препоръчаха редукция на т. тегло и обиколки
Сутрешната ми кр. захар ( на гладно беше 7.8 в сряда ) .
Не приемам др . медикаменити , освен тези за високо кр. налягане.
Та , с тези години, т. тегло о размети освен с високо кр. налягане , затлъстяване се сдобих и с диабет ( което беше предвидимо) . Прочетох в препоръките на америк. диабетна организация, че намаляването на т. тегло с 5 кг. води до намаляване на кр. захар с 1 т.е би трябвало да стане 6.8, което е по - поносимо!
за вечеря
ББ ВБ МБ
Котидж112 2 0 0
домат 1/2 0 1 0
филика
вита 28гр 0 1 0
бадеми 6 бр 0 0 2
2 2 2
късна вечеря 1 ч.ч кис. мляко 6 бадема
Благодаря, че ми помагате ! Бъдете живи и здрави в Зоната!
А дали днес съм била в Зоната или това еуфория от отслабването с 2. 6 кг?
"Избягвайте тези, които се опитват да подтиснат вярата във вас самите. Това е черта свойствена на малките хора по душа. Великият човек ще ви даде чувството, че и вие може да станете велик."
Марк Твен