tshivacheva написа:Много се разтроих днес!
Нищо май не можах да направя!
Питам защо не мога да комбинирам 2 вида протеини?
Ако имам да ям 3 ПБ , не може ли 2 от пиле и едно от сирене Котидж или др . вид протеин?
На обяд бях толкова гладна, че не виждах, не помня почти какво и колко съм изяла. Голям плач след това. В 15.00 изядох 1/2 ч.ч кис. мляко+ филийка вита+ сирене котидж една суп. лъжица ( толкова имах ) и 3 бадема настъргани.
След това малко дойдох на себе си , пих кафе със Стевия .
ПС:
вечеря:
2ПБ сьомга пушена=56 гр 1/2 домат =250 гр 1 ч .лъжичка зехтин
1ПБ котидж 30 стар лук
1 филийка вита
1/2 ябълка
Ако може бих искала да си направя дневник, за да не спамя тази тема?
tshivacheva,
Първо, добре дошла и от мен!
Мила, няма място за отчаяние. В началото на всички ни е било трудно. След седмица 2, ще свикнеш, няма страшно!Питаш защо не можеш да комбинирам 2 вида протеини? Можеш, кой е казал, че не можеш? Комбинирай колкото си искаш. Важното е, ако яденето ти е примерно от 3 блока, да имаш 3ПБ+3ВБ+3МБ. Ако искаш в началото си направи за всяко ядене табличка и я попълвай за да свикнеш. Например:
обяд (3 блока)-----ПБ-----ВБ------МБ
сьомга 84г----------2-------0---------0
кот. чииз 56г-------1-------0---------0
домат 120г----------0-----1/2--------0
краставица120г----0-----1/4-------0
ст. лук 32г----------0-----1/4--------0
ябълка 100г--------0------1----------0
мандарина 1бр----0------1----------0
зехтин 1ч.л.--------0------0----------3
----------------------------------------------------
общо-----------------3-------3---------3
Важното е, да спазваш на всяко ядене съотношението между протеини, въглехидрати и мазнини. Гарантирам ти, че ако го спазваш точно, няма да изпитваш глад. И друго, след закуска от 1 блок, яж след 2 часа, след ядене от 2 блока, яж след 4 часа, след ядене от 3 блока след 5 часа. Това е. Не е сложно, е само в началото е малко объркващо. Ако искаш, напиши си менюто за утре с грамажи и ще го погледнем и ако има нужда ще коригираме. Но напиши всичко точно!
Хубава идея е да си напраиш дневник и там пиши всичко подробно, поне в началото.

Успех!