Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
лилит написа:6 блока е абсурдно малко, не знам колко миниатюрно същество трябва да си, че да ти стигат 6 блока .
seemor написа:Всъщност объркват ме различните цифри, които се получават за нуждите ми от протеини по формулата от книгата и формулата от форума.По книга - 6ПБ, по форумската формула - 11ПБ.Пиша в твоя дневник gogo щото всички пишат-прочети на гого, питай гого, та за това.Ха сега помагайте и кажете кое е правилното.
Страхотен сайт, страхотен форум, УСПЕХ на всички.
seemor Първо благодаря за милите думи и второ- Не се води по старите таблици от книгата, която е писана 1995. Калкулатора в сайта е най-актуален за изчисляване на процента мазнини,и съответно броя на блоковете. За мъжете минимума на приетите блокове трябва да е 11, но повечето мъже хапват доста повече от 11 Същото се отнася и за таблицата с хранителните блокове- в нашия сайт таблицата е актуализирана с последните промени от Бари Сиърс .seemor написа:Страхотен сайт, страхотен форум, УСПЕХ на всички.
seemor написа:Благодаря за отговорите.Гого щом таблицата във форума показва 11 и всички и се доверяват няма причина
да смятам и умувам повече.Сега сядам да си изготвя меню за седмица напред поне и от утре ще действам.
Успех и дерзайте.
gogo написа:Ити, вече да - пак го сложих. Какво му се бе случило та ги беряса - не знам
Gazilot написа:Гогич, на теб и аватара ти се зоНбира май
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта