Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Charming написа:Вкъщи имам кухненско кантарче, но, доколкото разбирам, то няма да ми свърши работа, щом трябва да меря до грам. Чета, че пишете за електронна везна и предполагам, че точно такава трябва да си взема.
васито написа:Привет!
Искам да попитам относно рибите - ципура и лаврак, тъй като имам от тях доста, по колко грама мога да смятам 1 БП? Те са с бяло и крехко месо, бих казала без много мазнини. Не ги видях в таблицата. Ако имате мнение, моля помогнете ми. Обикновено си ги приготвям като ги поширам, или накратко казано ги заливам с гореща вода и оставям да престоят -10-15 минути. Месото става крехко и розово, много вкусно.
peshko написа:Здравейте и привет от първият пост на един прост новак!От два дни се ровя в сайта и нз дали правилно съм схванал идеята...и се чудя дали да не пробвам по метода "зоната на око".
peshko написа:Та тези 14 блока ги разделям на 3хранения Х 4Б и 2междинни Х 1 .До тук в час ли съм?
peshko написа: И последно едно вметване 4Б на хранене означава Х 4Б от протеина и от въглехидратите и от мазнините нали?
Ela написа: някой погледне сметките ми.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта