Добро следВалентинско утро. А при мен е все още вечерно ТрифонЗарезанска романтика, и ще трябва да отлитам. Прибрах се за бърз поглед и да ви дам моя отчет, защото знам, че сутринта ще чакате да видите моите красиви букви. За това ще бързам, за което моля да ме извините, но и на мен ми се случва да имам ситуации
Максима, за вчера си с 5 пчелички, и за днес пак си ръбала от ония гъби, дето те правят невидима
Радвам се, че ти е забавно. В повечето случаи си мисля, че всяка си търси да си прочете изречението само с нейното име, и да изчезне от тук. Радост е за мен, че четете и останалото, и най- хубавото е, че се усмихвате. Една усмивка размазва 3981 кортизолови паразити, които искат да ви изсмучат!
ТониЕлис, мила моя, как ме кефиш като БъззЗЗкаш така от кошера си, много яко, многоо
...някой спореше някъде, че не можело да се обичат двама мъже...е аз съм от тези редките екземпляри, единичните униклани находки, които археолозите търсят с онези смешните малки метлички, които са взели на заем от Света на Гъливер, и по точно от баба Яга в Лилипутия
, където всичко в нея е дванадесет пъти по-малко. Пффф, много дълго го обясних
И че аз съм от тези рядкости (не в тоалетната- да уточня) които обичат дълбоко и преданно с цялото си тупкащо с 200 пулс сърце цели двама мъже. Това е Барито и великия мой Газилот ( и давамата женени..
). Каква ужасна жена съм! Но
Както Лилито ми пее в ухото- "Няма да съм дяволска жена, ако нямам дяволи в очите"
Все още търся правилните съставки за да сготвя заклинанието
, което да премахне бариерите между нас, и да можем да покажем любовта си пред света! Но съм близо до успеха. Липсва ми само едно око от крокодил, изядено и изакано от сиамски заек! То такава любов има само в турските сериали, обаче субтитри ЙОК, и няма ка да я разберете за съжаление! Можете само с кърпичка да гледате нямо кино от този монитор...кърпички за сълзи от любов и умиление има във флашките от дясно на компютъра ви, в дупката
....офф, Божеее,
забравих, че за бързам, извинете....
Тони, имаш 8+1...скука с една дума за по-кратко
Мечта_8,
Аааа, в Газилот сме влюбени доста хора.....
,
ей ся сгази лука
Ей сега вече станахме на кълбо....
Вземи ми сабята и сама си направи харакири! Ти ще посягаш на моя Газилот!!!
...ей сега ти изядох черния дроб!!! Моля ви дръжте ме, дайте кофи, кортизола ми прилива!
Грешница такава, прелъстителка, изгорете я на кладата....ТониЕлис, донеси стол, Ивка донеси светена вода, Хипо, ти дай въжета, Ника, дай тамняна, бързооо! Чернокоска, донеси библията за екзорсизъм! Янче, ти дръж кръста наклонен към ухото на дявола! Другите - молете се за душата й, да извадим злите сили от нея, всичкия целулит и дано греховете й да бъдат оЗонопростени!
Грешница такава...
И ааааааААааа,
ма ти си написала стихотворение.....ох, значи пречистването успя. Тони, Хипо, развържете я, напръскайте я с вода и я събудете ...!
.... Е как не става... бийте й два шамара и ще се освясти! Етооо, можело значи
Сега, Мечта, погледни ме в очите. Ти Мечта-8 вече си нов човек,
ти имаш амнезия, ти не знаеш кой е Газилот,
ти не си чувала за Газилот, ти не знаеш буквата "Г" от азбуката. Това "Г" е знак за изрязана каса на врата, това не е буква! Ти не си влизала в неговия дневник, ти имаш амнезия, ти не помниш, ти си монахиня, Газилот не е човек, то е нещо за ядене, ти не си гладна, ти си на диета, ти имаш амнезия
АМИН!
Сега сериозно
Стига лиготии
- Мечтаа, много сладко стихотворение, посмях се много с теб днес. Благодаря от сърце
за настроението и за отделеното време и за изхабените мозъчни клетки докато го измундриш това
Много яко
Всичките пчелички си ги накиснала там в рими...
Завършваш деня с 8+1 разбира се, след като ти изчистихме душата от греховни мисли, няма как да не си 8+1
Ivka_94, Ивка, винена пенливка, как бе ми Амор устоя на това изкушение днес ? Аз очаквах всички мнооого да се наакате, ама май ме изненадвате приятно. Гордея се с ината ти. ХУбаво е да си магаре! 8+1
kiki , ТИ хитрушоооо
написала си петте си пчелички, а за търтеите си траеш....Ма пробваш ли ме ти, ААА??
Айдеее, марш в тоалетната на двора...искам да събереш цели 9 големи зелени мухи и да ги сложиш в бурканче с дупка на капачката! Утре искам да ми ги донесеш. Да ти дойде акъла! Пробва се вече...алооо
5 пчелички и цели 3 търтея
И Кикиии, недей да си казваш още с колко кила си надолу, това ще е изнеада за края на състезанието,
КОЕТО НЯМА ДА ВИ КАЖА КОГА Е!, така че, не се подготвяйте психически че утре ви е последен ден! След няколко дена ако съм в настоение, може и да ви кажа крайната дата!
Nikka, браво бе буболечке, страшна отличничка си
Хвана я пак тази дебеланката
Вече имаш две в кепчето. Можеш да продадеш едната на Кики за един битЗойн, че така се е омазала...ама по късно й се обади, че сега събира мухи (трябва да са зелени) и да не я притенсняваш. 8+1+1 И вижте, как ви давам по една харесванка със сърце, много си харесвам харесванката значи
yana, как тръгна само с оправдания доклада....гледаш да ме омекотиш...като един SAVEX за пране...абсурДДД, не ти мина номера! Завършваш с 3 пчелички и цели 3 търтея, от ония, трътлестите, със смешните гащи на лалета!
И като имаш време, искам доклада за да си вземеш чушката
Миметка, ти си със 7 бройки, скука при теб...Ти не празнува ли душичка послушна?
chern0koska, какво е това чудо, каква е тази любов към Зоната? А казваха, че любовта не съществува!
Ти си една пълна отличничка, коятто днес се сдоби с още една голяма пчела
8+1+1
Хипчо, ми к'во да ти кажа....калпазанка. Двойкаджийка....4 бройки + 3 мъжкарчета за компания на дамите
Теди липсва вече 3ти ден, Мисля, че тотално ни издуха от живота си
А Максима сигурно са я задържали вече в детска Пчелогогическа стая. Може да й оправят и документите за интерната. Ще разбера, като получа ФАКс от Пчелното Министерство!
Аз изчезвам, че закъснях!