Хайде, отново за 12ти пореден път
добро ви Зоново и усмихнато утрооо
Сега - давам по същество:
kiki, моля ти се бе пчеличке мила, моля ти се от стрце да си смяташ пчеличките в края на доклада, и да пишеш датата , за кой ден пишеш
Ти днес си спечели голямата награда - една пчела майка
, която обаче може да ти изяде само един търтей. Ноо
, пак е нещо
8+1+1
И ДА, прекаляването с млечните продукти пречи на много хора в Зоната. Радвам се, че има раздвижване при теб
И блаагодаря за милите думи отново. Трогна ме до дъното на чашата ми
А за контролирането- аз няма как да съм вечно до вас мили мои пчелички
, но този форум е винаги отворен за вас, и това което съветвам всеки път след състезание, е да продължавате да пишете тук, не толокова подробно, но да се навъртате всеки ден, да споделяте, каквото и да е, но просто да сте в зоновата обстановка, защото това определено ви влияе на психиката, дори и да не го осъзнавате. Както се казва, с какъвто се събереш, такъв ставаш, за това събирайте се тук с всички останали зоНбита, да си стоите и вие зонБита
Аз неуморно съм тук, защото много обичам да си пасвам с човекоподобни
Хипчоо, не знам какво да правим с теб, сега тоя вирус ще те изтощи, ама както се казва, всяко зло за добро, и сигурно ще удариш рекорда с минусови кила заради тоя ми ти вирусен мискинин, дето е нахълтал в теб
Завършваш с цели 6 пчелички. Браво Хипчо, възхищавам ти се на магарешкия инат и упоритост
yana,тук при нас можеш да научиш много полезни неща, нали?
Отличничка си втори пореден ден. Имаш последен шанс да си хванеш една голяяяма пчела Майка
ТониЕлис, ама как те обичам теб
....толкова време ми спестяваш с твоя зонов перфекционизъм, че нямаш идея
Ама днес менюто ти много млечно, ама мнооого
Що така
Домързя ли те Тонинце, признай си...прознай си, признай сиии иии
8+1+1 Хвана я за втори път голямата Пчела...бравуууссс
Ivka_94, ти днес направо дръпна щепсела на душата ми
..... Как така Ти си помисли, че ще разминеш....
3. Няма инатеста пчеличка за мен, изкуших се
4. Днес не заслужавам зелена пчеличка ядох сладко
...каво е това...нещо да обясниш така някак си подробно, къде?, кога?, с кого?, какво? , по какви причини?, колко?, защо? и т.н А??
Вчера се нагуши с 9 пчелички, и днес си мислиш вече кошера е твой....я марш в кюшето
и дано
Свети Бари да ти опрости греховете
Искам в отделен доклад да разкажеш подробно и с най-дълбоко депресиращо чувство целия този греховен процес....от.....до!
и докато пишеш, искам да ме гледаш в монитора, не в клавиатурата
Завършваш с ДВАААА ГОЛЕМИ мазни търтеяяяя
и 6 пчелички
Maxima - Ralito, бравус бейби, благодарско много, че споделяш как се чувстваш.Аз не съм казвала, но ще повторя
- моля ви споделете вече забелязвате ли някакви промени, в сантиметри, или в чувство за лекота, енергия, и каквото и да е различно, или има и такива, при които няма никаква промяна. Вече 12ти ден сте в Зоната, което значи, че колелото вече е започнало да се засилва. Споделете, разкажете, това е стимулиращо за всички вас, и за тези от балкона, които ви наблюдават.
Макси, завършваш със 7 пчелички
Мечта_8, ти верно ли си мислиш, че имам Нострадамуски способности..неее
А знам от друго място......виждаш ли на клавиатурата ти горе в ляво бутона F1....ей от там те шпионирам и ти скивТах десния бедър.(ама всички май се загледахте къде е тоя F1
) Сега не си го изкарвай на бутона, да не вземеш да го изръчкаш...
Иначе и ти днес ми стопли сърцето 8+1 Отличничката ми тя
chern0koskaта и тя е отличничка, 8+1
И ти си една късметлийка с твоя приятел, че те подкрепя и е с теб в състезанието, Това си е жест, да отложите деня на влюбените заради състезанието.
Поне за деня на влюбените му изпей 3 блока песничка, в знак на зоново балансирана благодарност :
" Аз, без тебе, не мога да виждам на небето безкрайното синьо...." Еххх, любов, любоФФ...
Nikka, голяма бърборанка се извъди
Благодаря за тези диалози
Почувствах се като Газилот, който казваше, че от умиление се разтапя като сладолед в ръката на Бедуин
че и аз така....
И квооо, шпионираш в групата а?
Какви сте виеее мискинкиии..вие там ме знаете коя съм, а аз хабер си нямам кой кой е....скрили се тук с едни аватрчета, и вече много важни...
Относно триците, аз си казах там думата, какво мисля....и не смятам поне за себе си да ползвам триците в неограничено количество. По-скоро ще им увелича количеството за блок от 19-20 грама на 40. Но това си е решение за мен . Вие си преценете за вас кое е най-добре
И какво е това фалшиво картофено пюре, че ми стана интересно
Хайде имаш още два дена до срещата след 10 години с голямата пчела майка
8+1 Отличничка
mimeta, бравус бейби, как го правиш това, да идеш на кръчма и да не пиеш
Такова зверско мъчение може да понесе само някоя каменна статуя с извираща от гениалиите водна струя....
Аз предпочитам да попадна в плен на канибали, които да ме изпекат върху шишарки от Pinus sylvestris (бял бор), от колкото да си причиня подобно издевателство над иначе така скромната ми същност.
И тая комбинация хумус с котидж.....дали е вкусно
Браво за всички усилия, голяма похвала заслужаваш. заслужи си напълно седемте пчелички
Теди вече втори ден липсва
Божеее, дано да не я отмъкнал главатаря на търтеите
Толкова от мен за днес.....Сега излизам, ще съм тук, когато се върна!