Зоново състезание - 3ти тур

Раздел за виртуални зонови състезания, създадени с цел придобиване на правилни хранителни навици.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Зоново състезание - 3ти тур

Мнениеот yana » Нед Фев 11, 2018 9:57 pm

Привет,

Ето го моя доклад:
1. Състезател- yana, 11/02/2018 (недела) - 9 блока

2. Хранения на ден - задължителни 5
- сутрин – 11:30 ч
- обяд – 16:30 ч
- следобед – 18:30ч.
- вечеря – 21:00 ч
- преди лягане - 23:00 ч.
Заслужих си стриктна пчеличка.

3. Изкушението победи - удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка.

4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка.

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка.

6. Изпита вода- над литър и половина- изпих над 2 литра и си искам водната пчеличка.

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - дайте си ми пчеличката-поет
5 хранения - 2:2:1:3:1 ( общо 9)

Закуска- 11:30 ч
2бмпв: 2 киви (2бв) + 112 гр извара (2 бп) + 1 с.л. кисело мляко + 10 гр чия (2бм) + 14 гр овесени ядки (1бв)

Обяд - 16:30 ч
2 бпмв: Oвесена каша "Мая"

Следобедна закуска : 18:30 ч
1бмпв : Портокалово парфе (замених портокала с помело)

Вечеря : 21:00 ч
3бпвм: Телешки медальон

Вечерна закуска: 23:00 ч.
1бмпв : 1/2 кофичка кисело мляко 3,6 %

8. Днес спортувах 1 ч. и си заслужих спортна пчеличка.

9. Днес на издържах 1 мин в планк си искам планкованата пчеличка.

10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой

Хубава вечер,

Яна
Аватар
yana

Жена

Зоната

Мнениеот Мечта_8 » Нед Фев 11, 2018 10:02 pm

1. Състезател 8 – Мечта_8 , 11.02.2018
2. Хранения 6 : 2 – 1 – 3 – 1 - 3 – 1 11 блока /7,30ч—10,30ч -12,30ч-16,30ч-19,00ч-22,30ч/
-стриктна пчеличка
3. Изкушения днес няма – инатеста пчеличка;
4. Деня мина с благоприятни храни – зелена пчеличка;
5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- мерителна пчеличка.
6. Изпих над 1,5 литра вода- водна пчеличка;
7. Меню:
Сутрин – 1 Б прясно мляко и кафенце, 1Б ябълкова запеканка по рецептата на Маня;
Късна закуска – 1 Б фалшива шкембе чорба с гъби;
Обед – 1 Б фалшива шкембе чорба с гъби , 1Б зонов мъфин, 1 Б ябълкова запеканка по рецептата на Маня;
Следобедна закуска: 1 Б зонов мъфин
Вечеря: 2 БП извара, 1 БВ печен пипер, 1 БВ домати, зехтин, 1 Б зонов мъфин;
Късна вечеря: 1 Б 2% кис.мляко.
Споделих и очаквам пчеличка –поет!
8. Днес беше ден за релакс - няма спортна пчеличка;
9. Срещата с мистър Планк -1 минута. Е страничния го докарвам към по 15 секунди, ама ще продължавам да опитвам, че след 15-тата секунда почвам да се огъвам по оста :laugh3: … - планковата пчеличка;
10. Според мен днес си хванах 7 пчелички.

До професорското / :zonepeper:Х6/ жури: Относно рецептите, нарочно ги публикувах тук, ако има някаква грешка, да ме коригирате. Пък и снимките бяха любителски... Ако няма редакции, ще ги постна в посочената темичка.
Мечта_8 = първа цифра 8 на кантара :-)
Аватар
Мечта_8
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Maxima - Ralito » Нед Фев 11, 2018 10:49 pm

Вардааа, дайте път, идвам с шейната и голямата кошница да си взема максимум пчелички! И така, освен, че днес съм центрирана в Зоната установих откъде ми идваше проблемът тези дни с липсата на апетит - липса на движение, което да задейства метаболизма и не на последно място (дано няма четящи господа)- предменструален синдром.

1. Maxima - Ralito, 11.02.2018, неделя, 11 блока
9:00 закуска - 2 Б
14:00 обяд - 3Б
19:00 междинна закуска - 2Б
21:00 - вечеря - 3Б
23:00- късна закуска -1 Б (предстои)
Заслужих стриктна пчеличка

3. Удържах напук на изкушениятаи и си заслужих инатеста пчеличка
4. През целия ден не съм яла от червените храни в таблицата - заслужих зелена пчеличка
5. Всичките хранения за деня са претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка.
6. Изпита вода- около литър и половина - хванах водната пчеличка
7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - дайте си ми пчеличката-поет

Закуска - зонова палачинка:
28 гр. овесени ядки (инстантни, накиснати) - 2 ВБ
1 яйце - 1 ПБ
56 гр. извара - ПБ
2/3 ч.л. зехтин за тигана

Обяд - 3 Б
2 ВБ+2МБ - крем супа от тиква
3 ПБ - 105 гр. сирене
1 ВБ + 1 МБ - 200 гр. - салата от ряпа

Междинна закуска 2Б
220 гр. пълномаслено кис. мляко - 1ПБ+1ВБ+2 МБ
1 киви - 1 ВБ
1 протеин на прах - 1 ПБ
1 орех (заради протеина на прах)

Вечеря 3Б
мусака с тиквички, кайма и овес и заливка (рецептата я пуснах в групата във ФБ)

Късна закуска - 1 Б от половин какаов мъфин (рецептата отново е във ФБ)

8. 30 мин. йога - взимам пак спортната пчеличка
9. Направих планка и с него - планкова пчеличка
10. Преброих ги 8 красиви пчелички в кепчето :laugh3:
Аватар
Maxima - Ralito

Жена

Мнениеот Nikka » Нед Фев 11, 2018 10:59 pm

Пипи, заслугата е на сина ми, не на мъжа. Мъжа ми е точно толкова спортист, колкото съм и аз. Никакъв :smdance: За сладоледеното удоволствие – правих ето този сладолед с тахан, ябълки и круши, само че удвоих дозата.

Хипо, дано се оправиш бързо – аз изкарах един подобен вирус точно на коледа и три дни не можах да се почувствам човек. Поне пропуснах коледното угояване :msmile5: Всички бяха поне с +3, аз бях с -3 кила

Яна, интересувала ли се от комбинацията инсулинова помпа, глюкозен сензор и онлайн приложението найтскаут (инфо тук и тук). Моя приятелка има диабет тип 1 и знам, че това адски много й облекчи живота

Максима, направо ти завидях за апетитопонижаващото ПМС. Аз ставам като ламя в тези дни

1. Състезател - Nikka, 11.02.2018, неделя, 10 блока

2. Хранения на ден – 5, по схемата 2-3-2-2-1
10.30ч – 2 Б:
- кисело мляко с лешници – 2 БВПМ

14,30 ч – 3Б
- телешко варено с целина вместо картофи – 3БП
- целината към вареното – 2 БВ
- салата от домати – 1БВ
- маслини – 9 бр

17.30ч – 2Б
- нахутен мъфин -1 БВ
- сьомга пушена – 1БП
- извара – 56гр – 1 БП
- маслини 2 БМ

20.30 – 2 Б
- телешко 45гр + котидж 8гр – 2БП
- салата айсберг 1/8БВ
- зеле 50гр – 1/8 БВ
- морков -20гр – 1/4БВ
- половин нахутена филийка - 1/2 БВ
- фалшиво картофено пюре (от варена целина) – 130гр – 1БВ

23,00 –
- кисело мляко 200гр -1 БП
- сусамов тахан 1 БМ

Смятам че си заслужих стриктна пчеличка
3. Изкушението НЕ победи инатеста пчеличка
4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка
5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - мерителна пчеличка.
6. Изпита вода - 2л - водна пчеличка
7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- гепнах и пчеличката-поет
Все ще питам ,ама тая пчеличка защо е поет, а не писар? Никой не пише стихове
8. Гимнастика 20 минути + вървене още толкова. спортната пчеличка.
Също така и готвих и чистих няколко часа, но днес имам отделно спорт, така че днес няма да минавам с това
9. Планкът днес беше 1 минута :laugh1: планкована пчеличка.
10. Успях да уловя и 8те пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой
11. Според мен днес пак улових всичките 9 пчелички
Аватар
Nikka

Re: Зоново състезание - 3 тур

Мнениеот HippoDel » Нед Фев 11, 2018 11:09 pm

:arrow: 1. Състезател- HippoDel, 11.02.2018, неделя, 10 блока

Днес до обяд бях много зле, не можех да си намеря място от болки. Но след обед, лека полека се поуспокоиха нещата. Иначе ни вкус, ни мирис. Аз и предните дни не можех да се насладя на храната, като хората, ама днес... голяма мъка. :oh: НО! :but: Утре мисля, че ще успея да се завърна в бойните редици. Дай Боже да стане! :pray: При мен надеждата умира последна. :)
Ай, да видим дали съдията :pipilota: ще ми признае днешния доклад. :bigsm43:

:arrow: 2. Хранения за деня – 0

без пчеличка

:arrow: 3. Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff:

:arrow: 4. През целия ден не съм яла от червените храни в таблицата - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 5. Няма хранения - няма претегляне - няма пчеличка. Ама има търтей :stupid:

:arrow: 6. Изпита вода - под литър и половина. Едва преглъщам от болки в гърлото. Започнах да пия, чак след обед. Без пчеличка.

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

Закуска
въздух

Обяд
въздух

Междинна закуска
въздух

Вечеря
въздух

Нощна закуска
въздух

:laugh3: :laugh3: :laugh3:

:arrow: 8. Днес, само до обяд в леглото, :msmile10: имам напредък, но пак съм без спортната пчеличка.

:arrow: 9. Без планк - без пчеличка.

:arrow: 10. Според мен днес улових цели 3 пчелички и един търтей :angel:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот kiki » Нед Фев 11, 2018 11:18 pm

1.Състезател Кики 9 Б
2.Хранения за деня 5,СТРИКТНА ПЧЕЛИЧКА

3.Устоях на изкушенията,ИНАТЕСТА ПЧЕЛИЧКА

4.Всички хранения претеглени,МЕРИТЕЛНА ПЧЕЛИЧКА
5.Благоприятни храни,да,ЗЕЛЕНА ПЧЕЛИЧКА

6.Изпита вода над 1.5л ВОДНА ПЧЕЛИЧКА
7.Прилежно написано меню,ПЧЕЛИЧКА ПОЕТ
ЗАКУСКА 1Б 56Г котидж,1 фурма,четвърт круша,6 фъстъка
ОБЯД 3Б 56г котидж,2 яйца,240г печени червени чушки,80г моркови,1 мандарина
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА 1Б 200г кисело мляко 2%
ВЕЧЕРЯ 3Б 84Г пуешко на скара,печени зеленчуци,1 бира
ПРЕДИ ЛЯГАНЕ 200Г КИСЕЛО МЛЯКО

8.10 лицеви опори,20клякания,СПОРТНА ПЧЕЛИЧКА
9.ПЛАНК ДА,ПЛАНКОВА ПЧЕЛИЧКА
Аватар
kiki
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот chern0koska » Нед Фев 11, 2018 11:50 pm

1. Състезател- chern0koskа, 11.02.2018, неделя, 10 блока, разпределени 2:3:1:3:1
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5-
сутрин - 12:00, :laugh1:
обед - 16:00,
следобед - 17:30,
вечер - 19:30, и
преди лягане - 11:20
Заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .

:arrow: 3. Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff:

:arrow: 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпити вода и чай - над литър и половина- почнах вече да се давя :help1: , но си искам водната пчеличка

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:
Закуска - какаово-бананови кексчета - 2 БПВМ
Обяд - Пиле с тиквички "Абуелос" - 3БПМ + 2БВ + чаша домашен доматен сок - 1 БВ
Следобедна закуска - печен бананов крем - 1БПВ + кашу - 1БМ
Вечеря - Пиле с тиквички "Абуелос" - 3БПМ + 2БВ + чаша домашен доматен сок - 1 БВ. Толкова се радвах като си топлих вечерята, че отново ще ми е вкусно, че от радост изпуснах чинията :stupid: ииии цялата кухня стана в тиквички и пиле :( И сега за утре ще мисля нещо набързо, че по график трябваше да ми стигне до утре наобяд. Друг път няма да се радвам толкова на манджа :oh:
Късна вечеря - печен бананов крем - 1БПВ + кашу - 1БМ

:arrow: 8. Днес тренирах 20 минути и си гепнах спортната пчеличка. :smdance:

:arrow: 9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: , изпотих се, задъхах се, разтреперих се, но се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance:

:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:

:arrow: 11. Според мен днес улових 8 пчелички и една героиня :angel:

Специално искам да благодаря на Pipilota, че отново организира и е съдия на състезанието. От началото на януари си мислих, че съм в Зоната, но сега осъзнах,че съм криввала от правия път по-често , отколкото си мислих. Сега наистина се чувствам по-жизнена. Въпреки че още ми се дояждат някакви неща от рода на макарони с тежък сос от сирена, пица с много мазни меса и т.н., се сещам как ще се чувствам след това и тези желания бързо се изпаряват. И знам,че след още малко време изобщо няма да се сещам за тях. Много се чудих дали да се запиша за състезанието, но си казах,че щом миналата година успях да съм стриктна, значи и сега ще успея, а и е за мое добро (и за доброто на дупето и корема ми) :laugh1:
Благодаря още веднъж и лека нощ! :bouquet:
Аватар
chern0koska
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот mimeta » Пон Фев 12, 2018 3:14 am

: D Опа, грешка, бях леко подпийнала, затова съм написала “ни един”. Сигурно съм видяла “един” и съм решила, че всичко е правилно :D
Днес бях примерна, само където не спортувах.

1. Състезател- Mimeta; 11.2.; 11 блока (2+3+2+3+1) Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!

2. Хранения на ден –
9:00 – чаша прясно мляко и омлет от 2 белтъка и 19 г трици
12:00 – 2 БВ сурови чушки и 1 БВ морков + 3БП пиле + 9 бадема
16:00 – 2 чаши прясно мляко
19:00 – салата с маруля, чушки и морков със печено сирене. Мазнина не добавям, защото сиренето е мазно.
22:00 - 200 г кисело мляко
Спазени 5 хранения - стриктна пчеличка.

3. Устоях и си улових инатестата пчеличка

4. Сиренето е мазно, но все пак е приемливо - зелена пчеличка

5. Всичките хранения мерих на грам и на милилитър - мерителна пчеличка!

6. Водната пчеличка ми е дружка :)

7. Днес бях на сухоежбина и мляко, нямах сила за повече, но пък си написах всичко както си му е реда - пчеличката-поет

8. Днес не тренирах. :(

9. Великото упражнение "ПЛАНК" , днес само веднъж 60 секунди - планкована пчеличка.

10. Струва ми се, че днес улових цели 7 пчели и ни един търтей!
Аватар
mimeta
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Чехия
Жена

Мнениеот Pipilota » Пон Фев 12, 2018 5:02 am

Айдеее, пак Понеделник...Пффф :bored1: Абеее, Понеделник, ама поне Зонов...с нисък кортизол пестоя в тръстиката определено е по-приятен ;)

Аз до сега готвих божествената ми мусака с карфиол, и докато я чакам да се изпече, да ви видя какви сте ги свършили :bigsm24:

ТониЕлис, както винаги 8+1 :) Утре ще си вземеш пчелата майка да ти изяде онзи ми ти търтей, дето ти го дадох със свито сърце :bored1:

Ivka_94, и ти си една зубъркаааа, пълна отличничка :yess:

yana, и ти на опашката с отличничките...въъъъ, какво става днес....бая сте се подплашили да не ви се направи заклинание :laugh1: 8+1

Мечта_8, как бе мамка му изтърва тая спортна пчеличка :stupid: Можеше да претрепиш поне 149 мастни клетки от десния ти бедър...пффф, ми мисли малко де...ко е туй нещо :msmile1: 7 в кепчето :mrgreen:

И благодаря за рецептата отново. И се сетих, че в сайта има една подобна, мисля че я даде едно момиче, когато водих състезанията в БГмама Гъбена "Шкембе" чорба

Maxima - RalitoооОоОооо, Вардааааа, пазим се, минавай, минавай със шейната :snowfight: че ако знаеш тук при мен какъв сняг има, майко мила, Не съм излизала от нас цял ден, колата ми е затрупана, не знам коя е :)
И много хубаво си се облякла, бравус, маркова ли е? На кой дизайнер е :dgabana: и ти си иначе отличничка 8+1 :bouquet:

Nikka, ти каква си сладка и раговорлива днес сладуркааа :typing: Обаче дано да ти отговорят тия ми ти Пчели, щот те са едни надути такива, състезателки, сериозни, те не разговарят много, че да не би да им се наруши хормоналния баланс от чукане по клавиатурата...ама дай боже, ще се моля на Боговете :pray: да получиш отговори :laugh4:
И много вкусно меню имаш, допадна ми :yess: и ти си отличничка...8+1...работата става много сериозна....състезанието тръгна с пълна сила, и си извадихте май спортната злоба....трябваше да ви кажа за заклинанието по-рано , да се подплашите още от началото, ама карай :yess:

Хипчоо, какво ще те правим, хич не знам...лоша работа, тоя ми ти вирус...Казвам ти, ако го пипна, ще му разпилея всички яйцеклетки.... :violence-chainsaw: ще го кастрирам и ще го сготвя с картофи и ориз!
Пий витаминчета и си почивай. За днес ще ти дам 4 пчелички, ок ? :bouquet:

Кики , и ти си 8+1 :) Давай още един така, и ще хванеш майката Пчела :yess:

chern0koskaта Калинка и тя отличничка...ама може ли така да о*ереш кухнята....УтидИ пилето на плочките... :stupid: Представям си какво мазало е станало :mop: Значи извода какъв е- не трябва да ядеш вкусно в Зоната :laugh4: И ти завършваш с 8+1 и мног много се радвам, че си доволна от състезанието, аз също ви благодаря за усилията, които полагате. Обаче този път се надявам след състезанието да продължиш с инерцията, и след няколко месеца да се похвалиш с изцяло нов гардероб. Това за мен ще е най-голямата радост :hug:

mimeta, ти завършваш със 7 пчелички :love:

Днес Теди се скатава нещо.....кръшка някъде, ама ще я видим после как ще гледа срамежливо :angel:

Още 4 дена до края, не се давайте :hug:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот chern0koska » Пон Фев 12, 2018 10:05 am

Ох, аз още миналата година си смених гардероба, но за мен ще е победа ако успея пак да вляза в тези дрехи :pray: От другия месец ако всичко е наред ще започна и по-усилено тренировките, чеее плочките съм ги замаскирала яко, и пак трябва да ги покажа, да не се срамуват, идва лято, на море трябва да се ходи :think2:
Аватар
chern0koska
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот HippoDel » Пон Фев 12, 2018 2:16 pm

Nikka написа:Хипо, дано се оправиш бързо – аз изкарах един подобен вирус точно на коледа и три дни не можах да се почувствам човек. Поне пропуснах коледното угояване :msmile5: Всички бяха поне с +3, аз бях с -3 кила

Благодаря ти, Nikka! :love:
Нещо неочаквано дълга се проточи, ама няма да му се давам. :gunshot:
Единственото хубаво е, че няма апетит. ;)
Мама от малка така познаваше, че се разболявам, като и кажа, че не ми се яде. :laugh:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот kiki » Пон Фев 12, 2018 6:59 pm

kiki написа:1.Състезател Кики 9 Б
2.Хранения за деня 5,СТРИКТНА ПЧЕЛИЧКА

3.Устоях на изкушенията,ИНАТЕСТА ПЧЕЛИЧКА

4.Всички хранения претеглени,МЕРИТЕЛНА ПЧЕЛИЧКА
5.Благоприятни храни,да,ЗЕЛЕНА ПЧЕЛИЧКА

6.Изпита вода над 1.5л ВОДНА ПЧЕЛИЧКА :zonefish:

7.Прилежно написано меню,ПЧЕЛИЧКА ПОЕТ

ЗАКУСКА 1Б ПАЛАЧИНКА ОТ 1 ЯЙЦЕ 19Г ОВЕСЕНИ ТРИЦИ,СУПЕНА ЛЪЖИЦА.АВОКАДО
ОБЯД 2Б КИСЕЛО МЛЯКО 400Г 6 ФЪСТЪКА
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА 1Б ПАЛАЧИНКА ОТ 1 ЯЙЦЕ,19Г ОВЕСЕНИ ТРИЦИ,ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА ТАХАН
ВЕЧЕРЯ 4Б 126г ТТОЛСТОЛОБ НА СКАРА,250Г БРЮКСЕЛКО ЗЕЛЕ,БЕЗАЛКОХОЛНА БИРА(нея не знам как да я смятам) :th:
ПРЕДИ ЛЯГАНЕ 200Г КИСЕЛО МЛЯКО

8.Бях на фитнес и ходене пеша 4км,СПОРТНА ПЧЕЛИЧКА :giri:
9.ПЛАНК ДА,ПЛАНКОВА ПЧЕЛИЧКА

ПИПИ,послушах съвета ти и намалих млечните продукти и плодовете,чувствам се страхотно,видимо тялото ми изглежда по-добре а и килограмите ,макар и бавно,отиват надолу! :bouquet:

Жалко ,че скоро състезанието приключва..няма да има кой да ни контролира,но толкова неща промених в ежедневието си,нося си храна на работа,намалиха чувствително алкохола вечер :wine: ,а сладко изобщо не ми се яде.Сладкото ми е слабост,така че това си е цяло постижение!
Много съм ти благодарна за отделеното време да ни четеш докладите и да следиш за нарушенията ни .Коментарите ти са изключително забавни и сутрин първото нещо което правя е да ги чета.
Браво и на другите ПЧЕЛИЧКИ,забавен кошер сме си,ама като свърши състезанието,ех къде си ПИПИ,да ни показваш грешките и да ни поощряваш за постиженията.. :doNotKnow:
Благодаря ти още веднъж! :orangefl:
Аватар
kiki
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот kiki » Пон Фев 12, 2018 7:02 pm

Пипи,това,което се показва като цитат е доклада ми от днес :lol: нещо не се справим с копи,пейст.. :think2:
Аватар
kiki
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Re: Зоново състезание - 3 тур

Мнениеот HippoDel » Пон Фев 12, 2018 7:56 pm

:arrow: 1. Състезател- HippoDel, 12.02.2018, понеделник, 10 блока

:arrow: 2. Хранения за деня – 5
10:30 - закуска
14:30 - обяд
17:30 - междинна закуска
19:00 - вечеря
22:30-23:00 - късна закуска
заслужих си стриктна пчеличка :smdance:

:arrow: 4. През целия ден не съм яла от червените храни в таблицата - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 5. Всичките хранения за деня са претеглени с кантарче и мерителна чашка - заслужих си мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпита вода - над литър и половина(и днес под формата на чай)- почнах вече да се давя :help1: , но си искам водната пчеличка

Закуска 3Б
3БП 1/4БВ омлет с пуешки бекон, гъби и лук
3/4 БВ морков
2БВ ябълка
3БМ тахан

Обяд 2Б
2БП сьомга на грил тиган
1БВ земна ябълка
1БВ морков
зеленолистни - не броя
2БМ - зехтин

Междинна закуска 1Б
1БПВМ - десерт/закуска "Mлечна ябълка"

Вечеря 3Б
3БПВМ – каша "Мая" със сирене

Нощна закуска 1Б
1БПВМ - десерт/закуска "Mлечна ябълка"

Рецепта за
десерт/закуска "Mлечна ябълка" 2БПВМ

1БПВ кисело мляко
1БВ настъргана ябълка
1БП извара
поръсва се с канела и
2БМ орехи

:arrow: 8. Днес, отново почти целия ден прекарах в леглото :msmile10: - без спортната пчеличка.

:arrow: 9. Не правих планк - без пчеличка.

:arrow: 10. Според мен днес улових цели 6 пчелички и нито един търтей :angel:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот yana » Пон Фев 12, 2018 9:43 pm

Привет,

Nikka, много много благодаря за информацията. Не знам как съм пропуснала сензорите и приложението. Доста силно ме заинтересоваха. Би ми спестило доста бодене. Почавам да проучвам опции :). Време е да се разччет малко и за помпите. Последно към гледала информация за тях, когато слагаха първите в България и бях малко скептична. Ама за 20-тина години сигурно са напреднали нещата, ще проверя и тях.

Ето го моя доклад:
1. Състезател- yana, 12/02/2018 (понеделник) - 9 блока

2. Хранения на ден - задължителни 5
- сутрин – 08:00 ч
- обяд – 13:00 ч
- следобед – 16:00ч.
- вечеря – 20:30 ч
- преди лягане - 23:00 ч.
Заслужих си стриктна пчеличка.

3. Изкушението победи - удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка.

4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка.

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка.

6. Изпита вода- над литър и половина- изпих над 2 литра и си искам водната пчеличка.

5 хранения - 2:2:1:3:1 ( общо 9)

Закуска- 08:00 ч
2бмпв: 200 гр ябълка и круша (2бв) + 112 гр извара (2 бп) + 1 с.л. кисело мляко + 10 гр чия (2бм)

Обяд - 16:30 ч
2 бпмв: блат за сандвичи: http://www.vzonata.com/blat-za-sandvichi/- 1 филийка (1 бв + 1/2 пб) + 240 гр домат (1бв) + спанак с малко зехтин (2бм) + 84 гр извара (1 и 1/2 бп)

Следобедна закуска : 16:00 ч
1бмпв : 1/2 кофичка кисело мляко + 3 бадема

Вечеря : 20:30 ч
3бпвм: телешки медальон

Вечерна закуска: 23:00 ч.
1бмпв : портокалово парфе

8. Днес се прибирах пеша от работа 30 мин и си заслужих спортна пчеличка.

9. Днес на издържах 1 мин в планк си искам планкованата пчеличка.

10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой

Хубава вечер,

Яна
Аватар
yana

Жена

Мнениеот ТониЕлис » Пон Фев 12, 2018 9:46 pm

1. Състезател- ТониЕлис - 12.02.2018 , 10 блока

2. Хранения на ден - задължителни 5- закуска - 8.30 am , обед -12 pm , следобед -3.30 pm, вечер- 7.00 pm , и преди лягане- 10 pm - заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .

Закуска - 2БПВМ
1БПВ - кисело мляко - 220 гр
1БП - извара - 56 гр
1БВ - ябълка - 100 гр
2БМ - 6 лешника

Обяд - 3БПВМ
2БПВ - кисело мляко - 440 гр
1БВПМ - чийзкейк - рецепта Зоната
2БМ- зехтин - 2/3 ч.л. в млякото

Снак - 1БПВМ
1БПВМ - чийзкейк

Вечеря - 3БПВМ
2БПВ кисело мляко - 220 гр
1БП - извара - 56 гр
1БВ ябълка - 100 гр
3БМ - 9 лешника

Късна хапка

1БПВ кисело мляко - 220 гр
1БМ бадеми - 3 бр

3. Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff:

4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка :mrgreen:

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче , заслужих си мерителна пчеличка

6. Изпита вода- два литра - почнах вече да се давя :help1:

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow

8. Днес тренирах : Тибетска Йога 15 минути , разходка в снега с кучетата 2,5 км и мисля , че си заслужих спортната пчеличка. :smdance:

9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: , не се задъхвам вече и не треперя и се задържах без да мръдна . Днес продължавам със страничен планк , по 20 секунди на двете страни ,все по-лесно ми става , - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance

10. Мисля , че успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:
Аз съм на този свят , но не съм от него
Аватар
ТониЕлис
Новак в Зоната
Новак в Зоната

село Табашка , област Габрово
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания в Зоната