Айдеее, пак Понеделник...Пффф
Абеее, Понеделник, ама поне Зонов...с нисък кортизол пестоя в тръстиката определено е по-приятен
Аз до сега готвих божествената ми мусака с карфиол, и докато я чакам да се изпече, да ви видя какви сте ги свършили
ТониЕлис, както винаги 8+1
Утре ще си вземеш пчелата майка да ти изяде онзи ми ти търтей, дето ти го дадох със свито сърце
Ivka_94, и ти си една зубъркаааа, пълна отличничка
yana, и ти на опашката с отличничките...въъъъ, какво става днес....бая сте се подплашили да не ви се направи заклинание
8+1
Мечта_8, как бе мамка му изтърва тая спортна пчеличка
Можеше да претрепиш поне 149 мастни клетки от десния ти бедър...пффф, ми мисли малко де...ко е туй нещо
7 в кепчето
И благодаря за рецептата отново. И се сетих, че в сайта има една подобна, мисля че я даде едно момиче, когато водих състезанията в БГмама
Гъбена "Шкембе" чорбаMaxima - RalitoооОоОооо, Вардааааа, пазим се, минавай, минавай със шейната
че ако знаеш тук при мен какъв сняг има, майко мила, Не съм излизала от нас цял ден, колата ми е затрупана, не знам коя е
И много хубаво си се облякла, бравус, маркова ли е? На кой дизайнер е
и ти си иначе отличничка 8+1
Nikka, ти каква си сладка и раговорлива днес сладуркааа
Обаче дано да ти отговорят тия ми ти Пчели, щот те са едни надути такива, състезателки, сериозни, те не разговарят много, че да не би да им се наруши хормоналния баланс от чукане по клавиатурата...ама дай боже, ще се моля на Боговете
да получиш отговори
И много вкусно меню имаш, допадна ми
и ти си отличничка...8+1...работата става много сериозна....състезанието тръгна с пълна сила, и си извадихте май спортната злоба....трябваше да ви кажа за заклинанието по-рано , да се подплашите още от началото, ама карай
Хипчоо, какво ще те правим, хич не знам...лоша работа, тоя ми ти вирус...Казвам ти, ако го пипна, ще му разпилея всички яйцеклетки....
ще го кастрирам и ще го сготвя с картофи и ориз!
Пий витаминчета и си почивай. За днес ще ти дам 4 пчелички, ок ?
Кики , и ти си 8+1
Давай още един така, и ще хванеш майката Пчела
chern0koskaта Калинка и тя отличничка...ама може ли така да о*ереш кухнята....УтидИ пилето на плочките...
Представям си какво мазало е станало
Значи извода какъв е- не трябва да ядеш вкусно в Зоната
И ти завършваш с 8+1 и мног много се радвам, че си доволна от състезанието, аз също ви благодаря за усилията, които полагате. Обаче този път се надявам след състезанието да продължиш с инерцията, и след няколко месеца да се похвалиш с изцяло нов гардероб. Това за мен ще е най-голямата радост
mimeta, ти завършваш със 7 пчелички
Днес Теди се скатава нещо.....кръшка някъде, ама ще я видим после как ще гледа срамежливо
Още 4 дена до края, не се давайте