Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Dibo написа:Здравейте Поздравявам ви за прекрасната страница и поклон пред труда ви!
Доста изчетох, но все още никъде не можах да прочета,каква точно доза рибено масло препоръчва д-р Сиърс при синдром на поликистозни яйчници? Много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне да се ориентирам
Поздрави
Dibo написа:Благодаря gogo ,
прочела съм почти всичко в сайта и ще продължавам да се опитвам да трупам още ценни познания за зоната,защото твърдо вярвам,че това е пътя към здравето и вътрешната хармония.
Не намерих препоръчителната дозa рибено масло на д-р Сиърс за този синдром,но съм решила да пробвам с 5г от РМ на SPORTS RESEARCH Omega-3 Fish Oil, Triple Strength, 1250 mg, 180 Softgels(все пак при мен е установено наличието на хормонален дисбаланс),приемайки 6 дражета дневно +витамин Е: MRM Complete E 400IU ( дано успея да ги поръчам,че и това ще ми е за първи път А дали съм ОК с изчисленията? - само вие може да ми кажете.
Силно се надявам, че съм на прав път с моя план за действие, до който стигнах единствено благодарение на всички вас в този форум.СТРАХОТНИ СТЕ! БЛАГОДАРЯ!
Поздрави
Dibo написа:Реших да поръчам рибено масло и витамин Е като твоите- Madre Labs Omega 3 и Solgar vitam E 400IU. Доколкото разбирам се минава метър с митницата при покупка на 8бр.от РМ ( Пък ако отиде в митница,ще му мисля тогава
Мисля,че при покупка на РМ Sport Research за 40$ + допълните харчове за митницата (вероятността за митница я преценям по-висока) като цена няма да има съществена разлика между двете марки рибено масло.Ти как мислиш?
Dibo написа:И какъв е филма с тези кодове? На мен ми дава такъв код за отстъпка и при положение,че за един профил и една дебитна карта може да се ползва този код за отстъпка само при първата поръчка,защо тук във форума се разменят кодове? Извинявам се, ако въпроса ми е от категорията ГЛУПАВИ
Dibo написа:Здравейте
Днес направих и аз първата си поръчка в iHerb. Гого, с твоя код неуспях да получа Discount. Незнам защо
mariqna66 написа:Здравейте! Искам да попитам варианта с рибеното масло на NOW Super Omega Epa остава ли като приемлив. Защото ми пратиха едни близки това рибено масло. Благодаря!
gogo написа:mariqna66 написа:Здравейте! Искам да попитам варианта с рибеното масло на NOW Super Omega Epa остава ли като приемлив. Защото ми пратиха едни близки това рибено масло. Благодаря!
Става. В началото, това беше като че ли най-доброто като съотношение цена/качество. Аз обаче отдавна си поръчвам само Madre Labs, Omega 800, 1000 mg, 30 Fish Gelatin Softgels. А защо - ако искаш можеш да прочетеш в 5-я пост на моя дневник.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта