Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Дориана написа:Здравейте. Пак имам въпрос. След колко часа се яде след хранене от два блока? Разбрах, че след такова с три интервала е 4-5 часа, след 1 блок - 2-2.30 часа, а след два блока? Мисля, че такова хранене се счита за голямо, а не за междинна закуска.
Дориана написа:Здравейте. Маня, благодаря за отговора. От повече от месец чета в сайта за Зоната, чета и из форумите. Научила съм грамажите за 1 блок на повечето хранителни продукти, с които се храня най-често. По твоя препоръка намалих плодовете, но все още изпитвам глад между храненията. Днес например съм закусила в 08.15 часа с тутманика на Стеф - 3 БПВМ от него. Около 11.30 вече бях гладна, а не е редно да бъде така след ядене от три блока. Затова хапнах кисело мляко 2% - 220 гр., за да мога да издържа до обяда. Мисля, че спазвам всички препоръки, които съм прочела за храненето в Зоната, но явно не правя нещо както трябва. Къде може да греша?
Дориана написа:Днес:
З- 08.00 ч. -112 гр. извара 2% 2БП, 240 гр. домат, 1 ф. пълнозърнест хляб /изчислих по етикет 27 гр. за 1ВБ/ 2БВ, 6 маслини 2БМ
11.00 часа - 440 гр. кисело мл. 2%
в 14.00 смятам 2БПВМ от тутманика на Стеф
след 3 часа - кисело мляко 2% 440 гр.
за вечеря не съм решила още
Маня исках да те попитам за лютеницата. В къщи купуваме на Филикон, изчислих по формулата 900: количеството на въглехидратите в нея за 100 гр. и получих 60 гр. за 1БВ. Така ли трябва да се изчислява?
И още нещо - може ли към някои от храненията да си добавям по малко айран от 2% кисело мляко и по колко мляко да слагам?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта