Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
doval написа:Здравейте Karlson
.
.
.
Рибеното масло на Sports Research, Omega-3,Triple Strength, 1250 mg
https://www.iherb.com/pr/Sports-Researc ... ode=NDP623
в момента е най-качественото и с най-добра цена на пазара.
Все още не е пристигнало за да мога да му направя тестове.
В момента, когато е при мен, ще пиша как е преминало тестовете.
Поздрави,
Владо
doval написа:Здравейте svet_cvet
Благодаря, че споделихте резултатите с фризера. Много се радвам, че маслото е добро.
Да ви помоля да направите още един тест. Вземете стиропор или чаша от такъв материал.
Изсипете съдържанието на 1-2 капсули върху него и го оставете за 1 час.
Ако не "разяде" стиропора, значи наистина е триглицеридна форма и всичко е наред.
Благодаря предварително.
Поздрави,
Владо
svet_cvet написа:doval написа:Здравейте svet_cvet
Благодаря, че споделихте резултатите с фризера. Много се радвам, че маслото е добро.
Да ви помоля да направите още един тест. Вземете стиропор или чаша от такъв материал.
Ако не "разяде" стиропора, значи наистина е триглицеридна форма и всичко е наред.
Благодаря предварително.
Поздрави,
Владо
Направих и този тест. Стиропора не е "разяден". Но маслото някак "попи" в стиропора. След 1 час нямаше никаква промяна, изглеждаше по същия начин. Не знам дали съм направила теста добре. Утре ще потърся такава чаша и ще повторя теста.
shtur4e написа:svet_cvet написа:doval написа:Здравейте svet_cvet
Благодаря предварително.
Поздрави,
Владо
Направих и този тест. Стиропора не е "разяден". Но маслото някак "попи" в стиропора. След 1 час нямаше никаква промяна, изглеждаше по същия начин. Не знам дали съм направила теста добре. Утре ще потърся такава чаша и ще повторя теста.
Аз много моля ако е възможно да публикуваш поне снимка как изглежда стиропора с това масло, защото тъкмо щях да поръчвам от него.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта