Здравейте karlson,
След 10г. като вегетарианец си докарах толкова здравословни проблеми, че с радост открих този сайт, който ми преобърна представите за хранене и с радост почнах да ям месо /въпреки че пак ми е кофти като се замисля, от къде идва това месо в чинията ми, но гледам да не се замислям
/ Създадени сме месоядни, за съжаление.
Никога не съм си представял до преди половин година, че мога отново някога да проям месо.
Можеш да вземаш б12 като добавка, можеш да пиеш колаген за да не ти щракат костите, можеш да пиеш сух протейн, можеш да...какъв е смисъла. Човек е месояден и се нуждае от протейн. Яж, пий и си носи новите дрехи, не се знае утре дали ще си тук...
Бари казва следното - увеличаваш рибеното масло, докато усещаш увеличаване на ползите за организма. Когато не усещаш допълнителни ползи, спираш увеличаването на рибеното масло. Това трябва да става само с много качествено масло. При много високи дози, е добре да е с течно рибено масло, защото капсулите могат да затормозят работата на организма. Като цяло може да прочетете в книгата препоръчителните дози за различни състояние. Но препоръчвам увеличението да е постепенно и с не много големи стъпки. За времето за вземане - рибено масло в поддържаща доза се пие цял живот, висока доза се пие според това как се усещате. Ако намалите дозата и не ви е ок, пак увеличавате.
И аз пиех преди Alive, после се зачетох за витамините и минералите и се оказа, че изобщо не са добри. Нищо няма да ви стане, ако ги изпиете, но ви препоръчвам да си вземете от тези, които ви казах. Има и още един два продукта мултивитамини, които са с добри показатели.
Поздрави,
Владо