Такаааа, айде да видим и днес какво става.....И въййй
, ми то не останало, утре ви е е последен ден..т,е НЕ,
утре само на мен ми е последен ден, вие продължавате да зонувате, само дето няма да пишете докалди
Всъщност, ако това ще ви митивира и ще подържа инерцията, можете да пишете тук колкото си искате, и каквото си искате, дори е за предпочитане. Не точно пълни доклади, но всичко което мислите, че леко ви се изплъзва от ръцете, било воля, било прегрешение, било мързел, влюбване, изневяра и т.н веднага трябва да го споделяте тук...дааа
и зоНбитата тук и аз ще ви бием по някой друг виртуален шамар за отрезвяване, и хоп, пак ще влезете във форма
И оооохооо
Боговете са се смилили над мен, и са ми пратили едни бъбриви пчеличкииии, бравус....молитвите ми бяха чути
Даниии, добавям ти доклада за 18ти, и завършваш с 5 пчелички, само че имаш и един мързелив търтей.. поради не всичко премерено с кантарче,..
ама правила мамка му, к'во да се прави...А за това, че не чувстваш глад, освен да ръколяска, друго не знам какво да направя. Това е абсолютен знак, че си в зоната...и следователно и любовната ти страст към сладкото би трябвало да е намаляла...сподели ако обичаш за тази пристрастеност и как минават захарните абстиненции,и най-вече съм любопитна за следобедната ти Кока-Кола, за която плачеше с гигантски сълзи...
Аз бих ти препоръчала да намалиш вечерята с един блок. Пробвай на 9 блока 3-4 дена, и ако започне пак да ти гладнее, ще се върнеш отново на 10
А за днес имаш 6 бройки заради спортната пчела, и няма да ти дам мързелив търтей, понеже разбрах причината, че си в София за медицински изследвания и това е много важно, а и виждам по менюто ти, че се стараеш на макс да докараш менюто да бъде зоново. Успех с изследванията, стискам палци всичко да е наред
И знай, че си намерила правилния път,,,рано или късно ще се радваш на едно чудесно здраве+ бонус- чудесно тяло..повярвай ми, аз много рядко лъжа
Разбрах, че и от години пиеш хапчета за кръвно, а сега, от както си в зоната почти си ги спряла....
ето това е, едно по едно ще елиминираме враговете, и тялото ти отново ще се превърне в един спокоен, тих и релаксиращ храм за душата ти. Хайде стискам палци и после да ни разкажеш
Suzi, ох..
като взех да чета за препечената филийка, спрях да дишам докато дочета края да разбера дали цялата се отдаде на лакомия търтей и то пред мъжа ти....обаче ох,
олекна ми като видях, че си удържала фронта...
И утре в последния ден ще си хванеш голямата пчела Майка..голям кеффф
Поздравления и за тренировките в залата. И всъщност от колко време тренираш така...килограмите не ти ли пречат малко..т.е не ти ли е трудно? И в този предпоследен ден си просто перфектна....И понеже най-много ти ми се мазниш с приказки, да знаеш че си моята гордост
8+1
ТониЕлис, ама ти каква една такава сладка приказливка си станала днес....направо си мсиля, че някой ви е цапардосал всичките с мокър парцал
...ама аз хич не се оплаквам, напротив
Аз нямам думи да опиша каква радост четат очите ми...това е най-трудно- да издържиш на гости без да потънеш в грехов...невероятна си, бравоооо
А пък за постиженията с планка...просто нямам думи, пускам ти едно цвете в знак на възхищение
8+1
Перличка прилежна както винаги. Малкоо само не ти стигна за спортната пчеличка, а днес ти беше деня за срещата с Майката Господарка на пчелите. Ама карай, перфектна си както винаги
7 бройки
Силвееее, браво Бейби, бравоо
щом започваш да се запасяваш с нови провизии, значи ще продължаваш битката и ще си дълго време на фронта
Всичките тия брашна, овес, трици..всички ще са ти от полза за по-разнообразно меню. И тоя червен боб така да си го обичкаш значи
) Да ти е сладко
8+1 Аа, и ти утре ще се видиш с Пчелата Майка..
И все ще те питам...на теб така не ти ли е студено някак си да стоиш в този форум една такава голичка, без аватарче..
Една тъжна празнота витае около името ти...Я иди в нашата галерия, разходи се, облечи се е с някаква нова премяна, да станеш една такава джиджена.
kitty-71, нещо закуската и обяда си ги сбила много...защо така...след 2 часа и половина ли огладня?
А за млечните продукти...за предпочитане е да се намалят, и да се заместват с един от най-чистите протеини- белтъците. Много хора след определена възраст развиват непоносимост към млечнит продукти, и ако прекаляваш с тях шанса и ти да попаднеш в тази графае по-голям...Доре е , че се чувстваш ОК, че не си гладна, но гледай и от здравословна гледна точка...пробвай да заместваш ако искаш и с протеинови шейкове. Хем разнообазие, хем лесно
Завършваш деня със 7 бройки в кошера
И да знаеш, че утре свършва състезанието за другите, но не и за теб
Ти имаш още един допълнителен ден
Изи, бравоо, минута и половина планк....задобряваш
8+1
Zasmenka, благодаря за милите думи и за това, че споделяш с нас твоите радости, които са и наши радости
Ако днес се беше напънала за спортна пчеличка, щеше да вземеш пчелата майка..но нищо, важното че килограмите вървят на долу, а здравето нагоре. 7 бр. в кошера
chern0koska, ти днес хвана голямата Пчела
Бравус
Обаче и още не мога да свикна с тези твои 12 блока...много ще ми е интересно в края на състезанието какви ще са резултатите
И за планка..само ще 10 секунди и ще вдигнеш летвата на 2 минути..супер си, продължавай все така
8+1
Лилит се ската този път....да я видим утре какви ще ни ги сервира