Зоново състезание - 2ри тур

Раздел за виртуални зонови състезания, създадени с цел придобиване на правилни хранителни навици.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Зоново състезание - 2ри тур

Мнениеот Zasmenka » Пет Фев 17, 2017 10:08 pm

:arrow: 1.Състезател №9 Засменка 17.02.2017г. 11 Блока
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината.

8,00 закуска 3 Блока
палачинка от 2 белтъка,28г сирене,19г трици
200г кисело мляко,9 бадема,100г ябълка

12,20 обяд 3 Блока
75г пилешко филе,160 г домашен миш-маш
9 маслини,100г ябълка

16,40 сл.з. 1 блок
100г цедено мляко,100г портокал,3 бадема

19,15 вечеря 3 Блока
Омлет от 4 белтъка,28г сирене,спанак
480г домати,9 маслини,1/4 ч.нахут

22,00 к.зак закуска 1Блок
200г кисело мляко,3 бадема

:arrow: 2. 6 хранения за деня – отбелязани по горе по часове – заслужих си стриктна пчеличка.

:arrow: 3. Днес нямаше никакви изкушения, и си искам инатестата пчеличка.

:arrow: 4. Целия ден мина само на благоприятни храни и си заслужих зелената пчеличка.

:arrow: 5. Всичките хранения за деня премерени с кантарче – заслужих мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпита вода над 2,5 л. :msmile11: :msmile11: искам си водната пчеличка.

:arrow: 7.Споделено и надлежно написано меню от мен - дайте си ми пчеличката поет.

:arrow: 8. Днес имам извървяни 3 км,. Искам си спортната пчеличка .

:arrow: 9. Днес издържах 2 пъти по 40 секунди с великото упражнение ПЛАНК , искам си и планковата пчеличка.

:arrow: 10. Днес май пак си хванах 8 пчелички за деня.
Подковата никога няма да ти донесе успех и щастие,докато не я „заковеш” в копитото си и не започнеш да „ореш,като кон”!
Аватар
Zasmenka

Жена

Зоната

Мнениеот Силвия » Пет Фев 17, 2017 10:54 pm

:arrow: 1. Състезател- Силвия , 17.02, 9 блока. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5- закуска в 9.30 - 2б, обяд 13.30 - 3б, следобедна закуска в 17.30- 1б, вечеря в 20.00 - 2б и последния блок - 22.00 - заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .
:arrow: 3. Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff
:arrow: 4. Целия ден мина само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка.
:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.
:arrow: 6. Изпита вода- над литър и половина - и си искам водната пчеличка.
:arrow: 7. Менюто за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

закуска 2б
Ванилов сладкиш с извара
Скрит текст:
Изображение

обяд 3Б
пилешки гърди - 56 гр.
извара - 50 гр.
печен пипер - 140 гр.
червен боб - 1/4
мандарина - 1 бр.
фъстък - 18 бр.

следобедна закуска 1Б
кисело мляко Верея 0,1% - 200 гр.
фъстък - 6 бр.

вечеря - 2Б
пилешки гърди - 56 гр.
тиквички - 360 гр.
домат - 120 гр.
гхи - 2/3ч.л.

Преди лягане - 1Б
Прясно мляко 1% - 220 гр.
фъстък - 6 бр.

:arrow: 8Днес тренирах, Тренировка 3 – упражнения за корем, ръце, рамене, гърди, гръб
и си гепнах спортната пчеличка. :smdance:

:arrow: 9.Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport:разтреперих се, но се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка

:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:

:arrow: 10. Според мен днес улових 9 пчелички

Да си призная изобщо не знам какви упражнения трябва да правя. :doNotKnow: Тези ги започнах ,защото трябва да се спортува. :bellysport: На мен спорта ми е бил само ходенето на танци, а те са само два пъти в седмицата. Днес съм правила други упражнения. Качих ги, но не знам дали ще се видят. А за мускулната треска имах няколко дни в началото, но ми мина. Ако може да ме посъветвате какво да правя ще съм благодарна. :bouquet:
Аватар
Силвия
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Балчик
Жена

Мнениеот dani079 » Пет Фев 17, 2017 11:17 pm

Състезател N 10 Дани 17.02.2017г. ден седемнадесети 10 блока :bgflag:

Ставане 7,30 ч. :alarm2:
:curious:

8,00 закуска 2 Блока
нещо като смути с нутри булета ( вкусотияяяяяя голяма )
1 БПВ - 220 гр прясно мляко мляко 1%
1БП - 35 гр моцарела лайт
1БВ -100 гр малини
1БВ -90 гр къпини
2 БМ - 6 бр орехчета

[b]12,00 обяд 3 Блока
овчарска салатка [/b]
2 БП -60 гр сирене
1БП 42 гр шунка
1 БВ - розов домат
1БВ -240 гр краставици
1/2БВ -60 гр червен лук
1/2 БВ 2 парченца грейпфурт
1БМ -1/2 с.л. зехтин

16,30 закуска 1Блок
1БП 42 гр пилешко пушено филе
1БВ портокал
1БМ 3 бр орехчета

20,00 вечеря 3Блока
3 БП 130 гр пуешко филе
1БВ -330 гр гъби на тиган
1БВ -240 гр тиквички на тиган
1БВ -портокал
3 БВ 1/2 с.л зехтин

23,15 късната закуска 1 Б
1БПВ 220 гр прясно мляко
1БМ 3 бадема

:arrow: 2. 5 стриктни хранения хранения .отново си върнах стриктната пчела

:arrow: 3. Изкушението не победи – определено си заслужих инатестата пчеличка :pray: :pray: :pray:

:arrow: 4. Целия ден мина с благоприятни храни , заслужих зелената пчеличка.

:arrow: 5. Всичките хранения за деня премерени с кантарче – заслужих мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпита вода над 2,0 л. мисля ,че заслужавам водната пчеличка. :msmile11:

:arrow: 7.Споделено и надлежно написано меню от мен - дайте си ми пчеличката поет.

:arrow: 8. Днес повървях около 4,0 км ,мисля че лапнах спортистката пчела

:arrow: 9. Планк 1,10 сек Ураааа днес ще зарадвам моята Деса Поетеса :applaus: :laugh4: :hugs1:

:arrow: 10. хванах цели 8 пчели ,начии каква съм добра самоооо :bigsm16: :bigsm16: :bigsm15: :bigsm15: :bellysport:
Аватар
dani079

varna

Мнениеот chern0koska » Пет Фев 17, 2017 11:17 pm

:arrow: 1. Състезател- chern0koska, 17.02.2017г., петък, 12 блока - 3:3:2:3:1. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5-
сутрин - 07:20,
обед - 11:30,
следобед - 15:50,
вечер - 19:10, и
преди лягане - 23:30
Заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .

:arrow: 3. Днес пак нямаше изкушения :lol: , и си заслужих инатеста пчеличка :keff: Днес минах покрай няколко баничарници, пекарни и т.н. и даже ми става гадно само като ги гледам тия гадории, а до онзи ден бях на косъм да изям една мазна баничка :laugh1: Сега чакам да дойде този момент и за ориза и картофите :lol:

:arrow: 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпита вода- над 4 литра- ши са удавя :help1: , но си искам водната пчеличка.

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:
Закуска - 3 блока ябълков сладкиш от сайта.

Обяд - 3 блока мусака с овес 2ри вид от сайта.

Следобедна закуска - 400 гр. кисело мляко 2БПВ и 6 ядки 2БМ

Вечеря - 3 блока мусака с овес 2ри вид от сайта. Най-сетне я изядох тая мусака, повече няма да готвя такива космически блокове,че едвам преглъщах вече - толкова ми беше писнала :laugh1: Хубавото е,че моя вкъщи не проявява интерес към манджите ми (след като го бях нахокала,че беше ял произволно от палачинките ми :laugh4: ) и си готви за него си. От голяма помощ ми е,че не се налага да готвя и за него - е те тогава ще полудея :lol:

Късна вечеря - чаша прясно мляко 1 БПВ и 3 ядки 1БМ.

:arrow: 8. Днес много се натоварих на работа, заболя ме главата зверски и не можах да стигна до залата. Прибрах се, полежах около час и като ми дойде една енергия - танцувах си хорца, по едно време направих и една тренировчица за около 30-35 минути, отделно имам и 3,5 км ходене пеша ... И май си грабнах спортната пчеличка :yess:

:arrow: 9. Днес издържах минутка и 35 секунди планк - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance:

:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:

:arrow: 10. Според мен днес улових ... 8+1 пчелички. :smdance:

И понеже ми е народно така да се каже, ви поздравявам :bouquet: :bouquet: https://www.youtube.com/watch?v=nJVB7bv6uLU
Аватар
chern0koska
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот Suzi » Съб Фев 18, 2017 12:32 am

:arrow: 1. Състезател - Suzi, 17.02, 10 блока. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5 - 09:15, 14:00, 19:00, 22:00, 00:30 - стриктна пчеличка :smdance:

:arrow: 3. Нямах изкушения - заслужих инатеста пчеличка :keff:

:arrow: 4. Целият ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка

:arrow: 6. Изпита вода - 2,7 л. Заслужих си водната пчеличка

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

:arrow: 8. Тренировка - 50 мин. за заздравяване на гърба и кръста - и си гепнах спортната пчеличка :smdance:

:arrow: 9. Днес издържах 1 минута с великото у-е Планк - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка :smdance:

:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата - пчеличка-герой :dull2:

Меню:

09:15 - 220 мл прясно мляко + 1 Зонов мъфин
14:00 - 240 гр. домати + 48 гр. нахут + 80 гр. грозде + 56 гр. пуешка пържола + 35 гр. сирене + 6 маслини + 5 гр. чиа
19:00 - 1 Зонов мъфин
22:00 - 240 гр. домати + 48 гр. нахут + 80 гр. грозде + 56 гр. пуешка пържола + 55 гр. котидж + 6 маслини + 5 гр. чиа
00:30 - 130 гр. кисело мляко

Пипи, страхотна поетеса си, много се забавлявах да чета творенията ти :bouquet:
Знам, че ти писна от моето "разнообразно" меню, но напазарихме различни неща за другата седмица, остава само в неделя да ми дойде музата да ги сготвя :chef1:
Когато си в дупка, спри да копаеш!

Изображение
Аватар
Suzi
Студент в Зоната
Студент в Зоната

България/Германия
Жена

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 18, 2017 6:16 am

Ооох, останаха само още 3 дена :pray: Не знам на вас как ви се отразява това писане всяка вчер, сигурно е убийствено, ама и аз взех да изкуквам...днес си тръгвам от офиса и викам на приятел там "Офф, айде да тръгвам, че кога ще ходя в залата, кога ще оправям пчеличките...." :wow: и се усещам как в мен челно се сблъска някакъв недоумяващ въпросителен поглед ..."К'ви пчели ма.." :stupid: И викам..абе дълго за обяснение :)) и се врътнах :shock: Пълно изкукване...то като свърши състезанието, после още няколко дни ще ме дъжи инерцията и ще съм в стрес да бързам да се прибирам, че да оправям докладите... :stupid:

Айде сега да видим кой какви ги е накъдрил :bigsm24:

Аууу, Изи, Бизи първа се подмазва тук...и то с гигантски снимков материал, който може да послужи за облицовка на небостъргач :laugh1: И тая вода...твоите бъбреци са като едни водни мелници :)) Бравус. Относно Айкитата (това е лаф на нашата Кари, която реши да съкрати Аказаноидите на Айкита), трябва да ви стане навик на всички да си поглеждате Айкитата след като навестите стаята с дупката ;) Ако трябва си записвайте, след какви храни как плувате, или много ли потъвате, тъмни ли сте, светли ли сте....това е важен индикатор до колко зоната е ремонтирала вътрешностите ви :bow:
Благодаря, че споделяш :hug: 8+1 + Днес я пипна най-накрая тая Пчела Майка...вече имаш 3та такава.... :bouquet:

kitty-71, за теб това е 16ти ден, така, че не се отпускай още :) Съдията реши, че ще ти даде инатеста пчеличка, понеже си вкарала хормоналното мислене, постарала си се, и заслужаваш похвала :hug:
За меда няма да те санкционирам, защото не си била у вас, и това е било вариант за да балансираш...имаш оправдателна причина :angel: И тази следобедна закуска ти е дала знак, че определено си в зоната, след като вднага тялото ти е усетило високогликемичен въглехидрат, и ти го показва с чувство на глад.

А за спортната пчеличка и мотивацията от моя страна ...радвам се да чуя , че някой ме слуша, т.е че ме чете :laugh: Защото повечето ми писания остават без коментари, и често имам чувството, че сама си говоря :oh: Нямам думи да изкажа колко много се гордея с теб, как си си оставил аколата за да вървиш пеша...ей така ми се иска да те прегърна някак си :hugs1: Давам ти 8+1

Лилит-Помелото най-накрая успяла да се нахрани....Бравооо :glaugh: и завършва деня с отличен 8+1

Перличка, каква невероятна 1/2, 1/2, 1/2, 1/2, 1/2 комбинация от блокове за закуска от един блок :о Ама чак се разсмях :laugh4: И накрая с кометар "Невероятно вкусно" :laugh1: Голяма сладурка си :laugh3: И охооооо, :eek: 2 мин. и 23сек планк... :bigsm47: Бравооо, значи мускулчетата там под кожата ти тайничко растат ли растат и стават все по дебели..ти ги късаш с планка, тялото ти вика "аз пък на пук пак ще ги поправя" и така ....мноого, много се гордея с теб ! 8+1. Мисли го така, че всяка крачка в повече, всяко клякане в повече, или каквото и да е"излишно" движение ти размазва по една мастна клетка в тялото ти. Представяй си ги така, визуално, като картинки, като анимационно филмче ако искаш, и ще видиш как няма да ти тежат физическите натоварвания....примерно готвиш си в кухнята, свиркаш си, и естествено зоната е някъде в главата ти, и изведнъж си казваш "аа, чакай да смачкам една-две мазни клетки" и хоп клякаш 2 пъти ей така от нищото...и после ще започнеш да си свиркаш още по-силно, защото ще си доволна от мисълта, че си размазала две мазни гъсеници докато си готвила пред печката ... :laugh4: Сещаш ли се, всичко е мозъчна терапия :hugs1:

Zasmenka, браво бе момиче, вече 3ти ден си 8+1...смело напред с планка, виждаш ли вече стигаш 40 секунди...същото което казах на Перличка се отнася и за теб, и всъщност за всички пчелички :bouquet: И нищо не си написала, как се чувстваш, какво забелязваш..има ли промени, сподели нещо извън сухия пустинен доклад ;)

Силвее, тоя ванилов сладкиш така и още не съм го пробвала...ама съм му хвърлила сериозно око :) И благодаря за линка за упражнения в домашни условия, бих се радвала повечето от вас ако го прегледат, и започнат малко по малко да го вкарат в ежедневието си, или поне в почивните дни...втълпете си, че спортът е здраве, колкото повече, толкова по-добре. Мислете си, че с всяко едно допълнително движение си удължавате живота с по минута или две,....и ехе, къв кеф...мисълта, че ще живеете с орлите винаги ще ви кара да се усмихвате :peace1: 8+1
Силве, следвай тези упражнения от видеото, всеки ден за различни части от тялото. И знай, че целта е да си докараш мускулна треска...въпреки, че в домашни условия е малко трудно, но ако уцелиш правилните упражнения, на корема със сигурност ще се схванеш дори и в домашни условия ;)

Оо, Данито развява здраво флага..много ветровито в този форум бе...голямо веене....умора нЕма :lol: И брейй, каква закуска си избарала...чак искрено злобно ти завидях :dull2: и от завист не искам да ти дам нито една пчеличка.... :bigsm13: Какви закуски яде само...ама, какво да се прави, с треперещи ръце ти подавам 8 пчели +едно Геройче.... :hug:

chern0koska , :bigsm8: какво е туй лочене на вода бе Джанъм... :stupid: 4 литра :help1: Верно ли си толкова жадна? ;) И поздравления за баничарниците, че ги подминаваш без да ти пукне....започвам все повече да се убеждавам, че с това удължаване на състезанието достигнахме целта..5 дена в повече наистина са от голямо значение. Благодаря за поздравчето, от много време не бях слушала такава народна БГ музика :Hello: 8+1

Suzi, обожавам го твоя подреден доклад, като аптека е просто :hug: И относно "разнообразното" ти меню...ми ти си го ядеш, не съм аз :laugh1: Ама айде да видим какви ще ги сътвориш другата седмица, когато вече няма да се отчиташ тук, но все още ще си на състезание със самата себе си ;) 8+1

ТониЕлис я хвана липсата днес...дано да не е забила с някой търтей в някой таен кошер.. :angel:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот ТониЕлис » Съб Фев 18, 2017 10:27 am

Здравейте момичета :) Пипи много се извинявам за закъснелия отчет , снощи имахме гости и стояхме до късно...а тази сутрин докато оправим закуски , сервиране , отсервиране ...и стана 10 часа ...

Относно промяната в часовете , не че ми беше много гладно , но реших да си преместя късния снак по-рано , преди да съм огладняла .

1. Състезател- ТониЕлис - 17.02.2017 , 10 блока
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

2. Хранения на ден - задължителни 5 гепих си стриктна пчеличка

Закуска 8 .00
2БМ зехтин -2/3 чл
1БП пуешка шунка -28 гр
1БП белтъци -2 бр
1БВ овесени ядки -14 гр
1БВ ябълка -100 гр

12 рм Обяд - 3БПВМ
2БП пуешка шунка -84 гр
1БП котидж сирене -56 гр
1БВ зелен боб -180 гр
1БВ ябълка -100 гр
1БВ кисели краставички
3БМ маслини -9 бр

3.30 рм Снак - 1БПВМ
1БП пуешка шунка -42 гр
1БВ ябълка -100 гр
1БМ фъстъци -6 бр

7.30 рм Вечеря - 3БПВМ
3БП телешко филе - 84 гр
1БВ морков настърган -80 гр
1БВ краставица -480 гр
1БВ вино розе -112 гр
3БМ маслини -9 бр

10.30 рм - 1 БПВМ

1БПB кисело мляко -220 гр
1БМ бадеми - 3 бр

3. Удържах на изкушенията, заслужих си инатеста пчеличка :keff:

4. Целия ден е минал само на благоприятни храни - Заслужих зелена пчеличка :mrgreen:

5. Всичките хранения за деня са претеглени с кантарче , и мисля ,че .....- заслужих си мерителна пчеличка :angel:

6. Изпита вода - 2,200 литра литра :о - почнах вече да се давя :help1:

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow

8. Днес на кростренажора навъртях 3 км :applaus: Разходка с домашните любимци 2х 30 мин и Обичайната ми Тибетска Йога 20 минути , мисля , че си заслужих спортната пчеличка. :smdance:

9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: , изпотих се, задъхах се,вече не треперя и се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance
Аз съм на този свят , но не съм от него
Аватар
ТониЕлис
Новак в Зоната
Новак в Зоната

село Табашка , област Габрово
Жена

Мнениеот ТониЕлис » Съб Фев 18, 2017 5:32 pm

И да се отчета за днес , че като започнем да се приготвяме и седнем с гостите на масата , пак ще закъснея ....А така или иначе менюто сме си го приготвили и ще си спазя часовете за вечеря и снак .

1. Състезател- ТониЕлис - 18.02.2017 , 10 блока
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

2. Хранения на ден - задължителни 5 гепих си стриктна пчеличка

Закуска 8 .00
2БПВ кисело мляко -440 гр
2БМ бадеми настъргани -2 чл

12 рм Обяд - 3БПВМ
3БП пилешки гърди -84 гр
1/2БВ краставица -240 гр
1/2БВ броколи -160 гр
1БВ моркови -80 гр
1БВ ябълка -100 гр
3БМ маслини -9 бр

3.30 рм Снак - 1БПВМ
1БПВ кисело мляко -220 гр
1БМ бадеми -3 бр

7.30 рм Вечеря - 3БПВМ
3БП пилешки гърди -84 гр
2БВ моркови -160 гр
1БВ вино розе -112 гр
3БМ маслини -9 бр

10.30 рм - 1 БПВМ

1БПВ прясно мляко -220 гр
1БМ бадеми настъргани - 1 чл

3. Удържах на изкушенията, заслужих си инатеста пчеличка :keff:

4. Целия ден е минал само на благоприятни храни - Заслужих зелена пчеличка :mrgreen:

5. Всичките хранения за деня са претеглени с кантарче , и мисля ,че .....- заслужих си мерителна пчеличка :angel:

6. Изпита вода - над 2 литра :о - почнах вече да се давя :help1:

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow

8. Днес на кростренажора навъртях 2,5 км :applaus: Разходка с домашните любимци 30 мин и Обичайната ми Тибетска Йога 20 минути , мисля , че си заслужих спортната пчеличка. :smdance:

9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: , изпотих се, задъхах се,вече не треперя и се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance
Аз съм на този свят , но не съм от него
Аватар
ТониЕлис
Новак в Зоната
Новак в Зоната

село Табашка , област Габрово
Жена

Мнениеот Изи » Съб Фев 18, 2017 8:01 pm

1.Състезател №3 Изи 18.02.2017г. за днес 10 Б
Заклевам се да кажа истината,цялата истина и само истината!

7,30 ч Закуска 3 Б:
палачинка от овесени трици - 3 БВ
извара 56 гр. - 1 БП
пилешка шунка 84 гр. - 2 БП
маслини 9 бр. - 3 БМ

12,30 ч. Обяд 3 Б:
мусака от спанак,гъби,лук,нахут и телешка кайма - 3 БВП
маслини 9 бр. - 3 БМ

17,30 ч. Междинна закуска 1 Б
кисело мляко 200 гр. - 1БПВ
тахан 1/2 сл. - 1 БМ

20,00 ч. Вечеря 2 Б:
домати 240 гр. - 1 БВ
лук 65 гр. - 1/2 БВ
ябълка 50 гр. - 1/2 БВ
белтъци 4 бр. - 2 БП
маслинки 6 бр. - 2 БМ

22,30 ч.Вечерна закуска 1 Б:/след около час /
ябълка 100 гр. - 1 БВ
извара 56 гр. - 1 БП
тахан 1/2 сл. - 1 БМ

2.Храненето е 5 пъти през деня - стриктна пчеличка . :bigsm16:

3.Инатеста пчеличка съм . :bigsm47: :msmile15:

4.Днес си хапнах само зеленички храни, зелена пчеличка искам аз. :mrgreen:

5.Всичко е стриктно премерено - мерителна пчеличка. :bigsm5:

6.Вода е около 3 л.- :msmile11: :msmile11: :swimm:

7.Подредена съм в отчета- пчеличка поет . :msmile2:

8.Спортната пчеличка
5-тимата тибетци :medi:
Разходките с домашните любимци са 2 по 20-тина минути /рано сутрин и късно вечер / и една от 60 минути
Разходка из квартала / за пазаруване / с изминати 10 000 крачки.

9.Планковата пчеличка ще си я гепна и днес 2 пъти по 1,30 мин. :dance:

10. Мисля за днес със сигурност 8 пчелички да имам.:bee:

Заслужено се класирам и за гигантската пчела :herobee:
Няма нищо по-хубаво от това деня ти да започне с щастлив край.

Изображение
Аватар
Изи
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот kitty-71 » Съб Фев 18, 2017 8:35 pm

Здравейте на всички!
1.Състезател kitty-71.18.02.2017г. Ден седемнадесети. консумирани 10БПВМ.
Обещавам да казвам истината и само истината! :)
2.Хранения на ден - 5 задължителни:
Закуска - 7.30
Обяд - 12.00
Следобедна закуска - 16.00
Вечеря - 20.00
Късна закуска - 22.30
Спечелих си стриктната пчеличка :)
3.Днес изкушението отново не се появи, въпреки, че най-подробно дискутирахме със сина какви бисквити с шоколад да си вземе от Метро.Аз си взех боровинки и вишни. :lol: Така, че си спечелих инатестата пчеличка. :)
4.Цял ден бях на благоприятни храни - дайте ми зелената пчеличка. :)
5.Всички хранения бяха надлежно претеглени - мерителната пчеличка, моля. :)
6.Изпита вода - над 2л. - спечелих си и водната пчеличка. :)
7.Менюто за деня беше следното:
Закуска- 2БПВМ
Кисело мляко 400гр. - 2БПВ
Бадеми 6бр. - 2БМ

Обяд - 3БПВМ
Телешко кюфте 126гр. - 3БП
Нахут 80гр. - 2БВ
Печена чушка 140гр.-1БВ
Зехтин 1чл - 3БВ

Следобедна закуска - 2БПВМ
Сладкиш с боровинки - 2БПВМ

Вечеря - 2БПВМ
Котидж 128гр.-2БП
2 мандарини - 2БВ
6 бадема - 3БМ

Късна закуска - 1БПВМ
Кис.мляко 200гр.
3 бадема
За споделеното меню ми се полага пчеличката поет. :)
8. Днес бях на работа до 13.00 и от там направо отидох на гребната база, където направих една обиколка от 5км.с което си заслужих спортната пчеличка. :)
9.Днес много се гордея със себе си.Постигнах нещо, което си мислих, че никога няма да успея - 2мин.планк!!! :) и още веднъж 1 мин. Спечелих си планковата пчеличка. :)
Според мен днес успях да спечеля 8 пчелички. :)
Хубава зонов вечер на всички!!! :)
Аватар
kitty-71
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Пловдив
Жена

Мнениеот Перла » Съб Фев 18, 2017 8:58 pm

:arrow: 1.Състезател N 4 Перла 18.02.2017г. ден осемнадести 10Блока

Ставане 6 ,00ч.

вода 600мл

6,50 закуска 2 Блока
2БП – палачинка / 1яйце+1с.л.пр.мляко+1с.л.к.мляко+1с.л.хуск + 31гр.моцарела лайд/
2БВ - 152гр.круша +50гр. ябълка
2БМ – 1ч.л. фъстъчено масло

11,00 закуска 1 Блок
½ БПВ – 100гр. кисело мляко
½ БП – 35гр. цедено мляко
½ БВ – 7,5гр. рожков
½ БМ – 2,5гр. чиа
½ БМ – ½ л. ядки

12,40 обяд 3 Блока
3БП - кюфтета ня скара 2бр.
1БВ - 1ч.ч. кисело зеле
1БВ – 140гр. печен пипер
1БВ – 100гр. круша
2БМ – 2/3 ч.л. зехти
1БМ – 3бр. ядки

16,40 закуска 1Блок
1БП – 70гр.цедено мляко
1БВ – 15гр. арония на прах
1БМ – 1/2ч.л. лешников тахан

19,30 вечеря 2Блока
2БПВМ – 2ч.ч. кисело зеле + 60гр. свинско бонфиле+2/3ч.л. зехтин

21,30 закуска 1Блок
1БПВ – 200гр. кисело мляко
1БМ – 3бр. ядки

:arrow: 2. 6 хранения за деня – отбелязани по горе по часове – заслужих си стриктна пчеличка.

:arrow: 3. Днес имаше изкушения, но въобше не им обърнах внимание/ имахме гости и имаше сладки, бонбони/ , та си си искам инатестата пчеличка.

:arrow: 4. Целия ден мина само на благоприятни храни и си заслужих зелената пчеличка.

:arrow: 5. Всичките хранения за деня :writing1: премерени с кантарче – заслужих мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпита вода над 3л. :msmile11: искам си водната пчеличка.

:arrow: 8. Днес имам извървяни 5 км 803м.,изчистих и цялата къща :running: :mix13: . Дайте си ми и спортната пчеличка .

:arrow: 9. Днес издържах 1мин. и 36сек. с великото упражнение ПЛАНК , искам си и планковата пчеличка.

Бъди това, което си! Ти си уникален, имаш уникална енергия, излъчване, присъствие. Не се опитвай да го скриеш от другите. Бъди себе си. Следвай интуицията си!
Изображение
Аватар
Перла
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот Силвия » Съб Фев 18, 2017 9:55 pm

:arrow: 1. Състезател- Силвия , 18.02, 9 блока. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5- закуска в 9.00 - 2б, обяд 13.30 - 3б, следобедна закуска в 17.30- 1б, вечеря в 20.00 - 2б и последния блок - 22.00 - заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .
:arrow: 3. Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff
:arrow: 4. Целия ден мина само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка.
:arrow: 6. Изпита вода- над литър и половина - и си искам водната пчеличка.

закуска 2б
Ванилов сладкиш с извара

обяд 3Б
Задушено пиле с гъби
Скрит текст:
Изображение

следобедна закуска 1Б
кисело мляко Верея 0,1% - 200 гр.
фъстък - 6 бр.

вечеря - 2Б
белтък - 2 бр.
извара - 50 гр.
печен пипер - 140 гр.
червен боб - 1/4
фъстък - 12 бр.

Преди лягане - 1Б
Прясно мляко 1% - 220 гр.
фъстък - 6 бр.

:arrow: 8Днес тренирах,
Скрит текст: Надникни!
Тренировка 4 – упражнения за дупе, гръб, корем, кардио
и си гепнах спортната пчеличка. :smdance:
Днес времето беше чудесно и за разходка
Скрит текст:
Изображение

:arrow: 9.Днес издържах една минута и 20 секунди с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка Днес даже не се разтреперих :smdance:

:arrow: 10. Според мен днес улових 9 пчелички
Аватар
Силвия
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Балчик
Жена

Мнениеот Zasmenka » Съб Фев 18, 2017 10:17 pm

:arrow: 1.Състезател №9 Засменка 18.02.2017г. 11 Блока

8,00 закуска 3 Блока
палачинка от 2 белтъка,28г сирене,19г трици
200г кисело мляко,9 бадема,100г ябълка

12,30 обяд 3 Блока
75г пилешко филе,480г домати
9 маслини,100г ябълка

16,30 сл.з. 1 блок
200г кисело мляко,3 с.л смлени орехи, мента

19,30 вечеря 3 Блока
Омлет от 4 белтъка,28г сирене,спанак ,19г трици
480г домати,3 бадема

22,00 к.зак закуска 1Блок
200г кисело мляко,3 бадема,мента

:arrow: 3. Днес нямаше никакви изкушения, и си искам инатестата пчеличка.

:arrow: 6. Изпита вода над 2 л. :msmile11: :msmile11: искам си водната пчеличка.

:arrow: 8. Днес имам извървяни 3 км,. Искам си спортната пчеличка .

:arrow: 9. Днес издържах 2 пъти по 40 секунди с великото упражнение ПЛАНК , искам си и планковата пчеличка.

Подковата никога няма да ти донесе успех и щастие,докато не я „заковеш” в копитото си и не започнеш да „ореш,като кон”!
Аватар
Zasmenka

Жена

Мнениеот Suzi » Съб Фев 18, 2017 11:52 pm

:arrow: 1. Състезател - Suzi, 18.02, 10 блока. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5 (малко разбъркани днес) - 10:30, 15:00, 17:00, 21:30, 00:30 - стриктна пчеличка :smdance:

:arrow: 3. Нямах изкушения - заслужих инатеста пчеличка :keff:

:arrow: 4. Целият ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка

:arrow: 6. Изпита вода - 2,0 л. Заслужих си водната пчеличка

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

:arrow: 8. Тренировка - 4,7 км (6319 крачки) + серии клекове - надявам се, че си гепнах спортната пчеличка :smdance:

:arrow: 9. Днес издържах 1 минута с великото у-е Планк - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка :smdance:

:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата - пчеличка-герой :dull2:

Меню:

10:30 - 220 мл прясно мляко + 35 гр. шунка + 80 гр. грозде + 3 бадема
15:00 - 1 Зонов мъфин
17:00 - 240 гр. домати + 240 гр. краставица + 120 гр. грозде + 70 гр. шунка + 35 гр. сирене + 6 маслини + 5 гр. чиа
21:30 - 240 гр. домати + 230 мл. вино + 105 гр. сирене + 9 маслини
00:30 - 130 гр. кисело мляко

Упражненията на Руми (fitnesinstruktor) ги правех редовно преди години, но много бързо губя ентусиазъм самичка вкъщи. Във фитнеса, в който ходим в момента, има много разнообразни курсове и е забавно. Освен това натоварвам различни групи мускули и в група се мОриш и пОтиш много повече :laugh4:
Скрит текст:
Иначе Руми скоро (преди 10-тина дни) беше пуснала снимка във Фейса, че е родила :) и също така отвори магазин и кухня в Младост 3 в София (надявам се да я посетим някой ден :angel:)

На мен най-любимата ми тренировка остава Степ аеробиката. За съжаление тук е смо веднъж в седмицата, а като живеехме в София ходех 3 пъти и треньорката ми беше супер. Много разнообразни комбинации ни спретваше и е страшно печена.
Ето още един сайт с полезни статии ;) - http://fitbg.net/
Когато си в дупка, спри да копаеш!

Изображение
Аватар
Suzi
Студент в Зоната
Студент в Зоната

България/Германия
Жена

Мнениеот chern0koska » Нед Фев 19, 2017 12:24 am

1. Състезател- chern0koska, 18.02.2017г., събота, 11 блока, заради по-късното ставане, заради спането следобяд и общо взето заради многото спане :laugh3: - 3:3:2:2:1. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5-
сутрин - 11:20,
обед - 16:10,
следобед - 19:50,
вечер - 22:10, и
преди лягане - 01:00
Заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .

:arrow: 3. Днес пак нямаше изкушения :lol: , и си заслужих инатеста пчеличка :keff: Най-хубаво е да пазиш Зоната и да си сам вкъщи - няма кой да яде сладко около теб, хляб и майонеза и да те дразни.. Примерно :laugh1:

:arrow: 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 6. Изпита вода- над 2 литра :help1: , но си искам водната пчеличка. Вчера, Пипи, от самото събуждане устата ми беше пресъхнала и голямо лочене, дето викаш, беше :oh: Днес по-малко съм изпила, но може би защото си проспах деня :) Иначе от седмица се усещам,че пуша без да ми се пуши. Ако Зоната ми подейства така,че да спра цигарите, простооооооо лично ще разцелувам Барито :lol: :angel:

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:
Закуска - 3 чаши прясно мляко 3БПВ и 9 ядки 3БМ.

Обяд - 84 гр. сирене - 3БП
300 гр. киви - 3БВ
9 маслини - 3БМ.

Следобедна закуска - 400 гр. кисело мляко 2БПВ и 6 маслини 2БМ

Вечеря - 56 гр. сирене - 2БП
160 гр. моркови - 2БВ
6 маслини - 2БМ

Късна вечеря - чаша прясно мляко 1 БПВ и 3 ядки 1БМ.

:arrow: 8. Днес тренирах около 35-40 минути вкъщи - дойде ми музата в 22:50 :stupid: :laugh1: и май си грабнах спортната пчеличка :yess:

:arrow: 9. Днес издържах минутка и 20 секунди планк - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance:

:arrow: 10. Според мен днес улових 8+1 пчелички. :smdance: :)
Аватар
chern0koska
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот лилит » Нед Фев 19, 2017 1:27 am

:arrow: 1. Състезател- Лилит, 18.02, събота, 11блока.

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5- закуска в 10.30 - 3б, обяд 14.30 - 3б, следобедна закуска в 18.30 - 1б, вечеря в 22.0 - 3б и последния блок - 00.30 - заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .
:arrow: 3. Днес празнувахме юбилей на майка ми, но аз си бях на пилешка пържола и салата, заслужих си инатеста пчеличка :keff:
:arrow: 5. Нямаше как да изкрам в ресторанта пред цялата рода кантарчето и вечерята беше по метода на око - изтървах мерителната пчеличка.
:arrow: 6. Водата е ясна - и си искам водната пчеличка.

закуска 3б
пиле -3п
маслини -3м
печени чушки+морков+ябълка -3 в

обяд 3б
пилешко филе - 3п
помело -3 в
маслини -3м

следобедна закуска - 1б
прясно мляко -1пв
сусамов тахан -1м

вечеря -3б
пилешка пържола -3п
салата около -3вм

последният блок 1б
прясно мляко -1пв
сусамов тахан -1м

:arrow: 8. Днес ходих 3,0км през деня и поиграхме много хора вечерта искам си спортната пчеличка.

:arrow: 9. Пропуснах планка :skyle5: .

:arrow: 10. Успях да уловя 6 пчелички за този ден.
:arrow: 10. Според мен днес улових 6 пчелички, и нито един търтей.
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания в Зоната