Ооох, останаха само още 3 дена
Не знам на вас как ви се отразява това писане всяка вчер, сигурно е убийствено, ама и аз взех да изкуквам...днес си тръгвам от офиса и викам на приятел там "Офф, айде да тръгвам, че кога ще ходя в залата, кога ще оправям пчеличките...."
и се усещам как в мен челно се сблъска някакъв недоумяващ въпросителен поглед ..."К'ви пчели ма.."
И викам..абе дълго за обяснение
) и се врътнах
Пълно изкукване...то като свърши състезанието, после още няколко дни ще ме дъжи инерцията и ще съм в стрес да бързам да се прибирам, че да оправям докладите...
Айде сега да видим кой какви ги е накъдрил
Аууу,
Изи, Бизи първа се подмазва тук...и то с гигантски снимков материал, който може да послужи за облицовка на небостъргач
И тая вода...твоите бъбреци са като едни водни мелници
) Бравус. Относно Айкитата (това е лаф на нашата Кари, която реши да съкрати Аказаноидите на Айкита), трябва да ви стане навик на всички да си поглеждате Айкитата след като навестите стаята с дупката
Ако трябва си записвайте, след какви храни как плувате, или много ли потъвате, тъмни ли сте, светли ли сте....това е важен индикатор до колко зоната е ремонтирала вътрешностите ви
Благодаря, че споделяш
8+1 + Днес я пипна най-накрая тая Пчела Майка...вече имаш 3та такава....
kitty-71, за теб това е 16ти ден, така, че не се отпускай още
Съдията реши, че ще ти даде инатеста пчеличка, понеже си вкарала хормоналното мислене, постарала си се, и заслужаваш похвала
За меда няма да те санкционирам, защото не си била у вас, и това е било вариант за да балансираш...имаш оправдателна причина
И тази следобедна закуска ти е дала знак, че определено си в зоната, след като вднага тялото ти е усетило високогликемичен въглехидрат, и ти го показва с чувство на глад.
А за спортната пчеличка и мотивацията от моя страна ...радвам се да чуя , че някой ме слуша, т.е че ме чете
Защото повечето ми писания остават без коментари, и често имам чувството, че сама си говоря
Нямам думи да изкажа колко много се гордея с теб, как си си оставил аколата за да вървиш пеша...ей така ми се иска да те прегърна някак си
Давам ти 8+1
Лилит-Помелото най-накрая успяла да се нахрани....Бравооо
и завършва деня с отличен 8+1
Перличка, каква невероятна 1/2, 1/2, 1/2, 1/2, 1/2 комбинация от блокове за закуска от един блок
Ама чак се разсмях
И накрая с кометар "Невероятно вкусно"
Голяма сладурка си
И охооооо,
2 мин. и 23сек планк...
Бравооо, значи мускулчетата там под кожата ти тайничко растат ли растат и стават все по дебели..ти ги късаш с планка, тялото ти вика "аз пък на пук пак ще ги поправя" и така ....мноого, много се гордея с теб ! 8+1. Мисли го така, че всяка крачка в повече, всяко клякане в повече, или каквото и да е"излишно" движение ти размазва по една мастна клетка в тялото ти. Представяй си ги така, визуално, като картинки, като анимационно филмче ако искаш, и ще видиш как няма да ти тежат физическите натоварвания....примерно готвиш си в кухнята, свиркаш си, и естествено зоната е някъде в главата ти, и изведнъж си казваш "аа, чакай да смачкам една-две мазни клетки" и хоп клякаш 2 пъти ей така от нищото...и после ще започнеш да си свиркаш още по-силно, защото ще си доволна от мисълта, че си размазала две мазни гъсеници докато си готвила пред печката ...
Сещаш ли се, всичко е мозъчна терапия
Zasmenka, браво бе момиче, вече 3ти ден си 8+1...смело напред с планка, виждаш ли вече стигаш 40 секунди...същото което казах на Перличка се отнася и за теб, и всъщност за всички пчелички
И нищо не си написала, как се чувстваш, какво забелязваш..има ли промени, сподели нещо извън сухия пустинен доклад
Силвее, тоя ванилов сладкиш така и още не съм го пробвала...ама съм му хвърлила сериозно око
И благодаря за линка за упражнения в домашни условия, бих се радвала повечето от вас ако го прегледат, и започнат малко по малко да го вкарат в ежедневието си, или поне в почивните дни...втълпете си, че спортът е здраве, колкото повече, толкова по-добре. Мислете си, че с всяко едно допълнително движение си удължавате живота с по минута или две,....и ехе, къв кеф...мисълта, че ще живеете с орлите винаги ще ви кара да се усмихвате
8+1
Силве, следвай тези упражнения от видеото, всеки ден за различни части от тялото. И знай, че целта е да си докараш мускулна треска...въпреки, че в домашни условия е малко трудно, но ако уцелиш правилните упражнения, на корема със сигурност ще се схванеш дори и в домашни условия
Оо,
Данито развява здраво флага..много ветровито в този форум бе...голямо веене....умора нЕма
И брейй, каква закуска си избарала...чак искрено злобно ти завидях
и от завист не искам да ти дам нито една пчеличка....
Какви закуски яде само...ама, какво да се прави, с треперещи ръце ти подавам 8 пчели +едно Геройче....
chern0koska ,
какво е туй лочене на вода бе Джанъм...
4 литра
Верно ли си толкова жадна?
И поздравления за баничарниците, че ги подминаваш без да ти пукне....започвам все повече да се убеждавам, че с това удължаване на състезанието достигнахме целта..5 дена в повече наистина са от голямо значение. Благодаря за поздравчето, от много време не бях слушала такава народна БГ музика
8+1
Suzi, обожавам го твоя подреден доклад, като аптека е просто
И относно "разнообразното" ти меню...ми ти си го ядеш, не съм аз
Ама айде да видим какви ще ги сътвориш другата седмица, когато вече няма да се отчиташ тук, но все още ще си на състезание със самата себе си
8+1
ТониЕлис я хвана липсата днес...дано да не е забила с някой търтей в някой таен кошер..