Брейййй,
Чакай да се ощипя, да видя дали не сънувам...какво е това говорене, какви са тези допълнителни изречения в докалдите ви..определено яки светкавици са ви прали днес за да проговорите толкова много.....т.е аз не се оплаквам де, мечтата ми се сбъдна, да чуя пчелен говор...но искрено се бях притеснила, че се страхувате да не би да си изтриете епидермиса от клавиатурата...
И така, по бързия преглед...превъртях до края да видя какво става, и гледам, че здраво сте се омазали
А по план утре трябваше да докладвте килограми...пълно о*иране с две думи..ама поне ви се развързаха езиците, и толкова съм доволна от този факт, че чак сърце не ми дава да ви се скарам
Пък и веднъж в годината е Свети Трифон Валентин, за това ви е простено
Обаче ако днес беше края на състезанието, утре щеяе да ви е много трудно да влезете в режим след подобни пиршества така да се каже, и за това смятам, че решението за удължаването на срока беше абсолютно правилно
Изи, ти определено не си у ред
) на този ден да изкараш един перфектен ден с 8+1...
Перла , браво ...кава искреност лъха от поста ти
Случва се, хич не съжалявай, всеки има ден за "чийт", и веднъж в месеца няма да се усети
И много ме кефят разговорите с твойто Мъж как си говорите за състезанието, което всъщност въпреки че е виртуално, е много реално
А за тази Арон ми стана много интересно, и ще се разровя из нета за повечко инфо
Завършваш деня с 4 пчелички и 3 търтея- един лаком, един червен и един мързелив
kitty-71, и ти днес си в списъка на съмнителните нормални...които не са съгрешили в този така влюбен пиянски ден ...поздравления за което. А пък за отказаната торта..шампионка просто, нямам думи
А относно дилемата ти за петък...не го мисли, няма опастност от вманиачаване, това са глупости, просто в самия ден ще си преценш как се чувстваш, заслужава ли си, кои са ти приоритетите, и т.н. А ако все още и тогава се колебаеш, замисли се, че каквото изядеш в този момент, ще е временно удоволствие, за час-два, и ще бъде забравено..но угризенията ще останат с дни в душата ти, и ще видиш кое ще надделее и така ще вземеш решение какво да правиш...изядената тогава торта ще бъде забравена,и никой няма да е забелязал твоето удоволствие, но тъжния поглед по тесните дънки ще бръчка настоението ти и лицето ти , което всички ще виждат...
И да не забравя- благодаря за милите думи
Аз също се радвам, че вие сте щастливи от това състезание. 8+1
ТониЕлис, и ти си омазала пейзажа здраво
) Имаш 4 пчелички и всичките 3 мъжкарчета - 1 червен, 1 лаком, и 1 мързлив търтей
Ааа, пълнч пчелна анархия, но благодаря от сърце за разнообразните докади, че вкарвате по някой друг ред и усмихвате душата ми с това внимание...благодаря ви
Zasmenka, днес умирам от смях като чета изречения от рода на
"сдобих се с не знам колко точно пчелички за деня." Ама така сте се омазали, че думи нямам...то не че аз стоях примерна де
Ама аз не съм на състезание
(сега видях и поправката ти за късната закуска, и и следователно Имаш за днес 4 пчелички + 3те възможни вида мъжки търтеи
Ама айде карай, един ден е позволено на няколко месеца...поне в този период от живота ти
Силвия, желязна си просто, нямам думи, и благодаря за прилежния филмиран доклад, много ми стопли сърцето като ми напомняш, че не си робот
Наистина благодаря много за вниманието и за времето което си положила за снимките и за безгрешния доклад
Само снимката за спортната пчеличка не ми се отваря, иначе всичко друго е повечеот перфектно, поздравения за волята и за ината. Утре е ред за поредния голям улов на майката Пчела
8+1 А и да, подаръка ти е невероятно красив, благородно ти завидях
chern0koska , айде сега да видим отчета Чудо
Брех мамка им и търтеи, няма отърване, като напаст са днес, не можете да си опазите женските....дано поне да са в цикъл, че да могат да им отказват всякакъв вид съвокупление
И само да отговоря- НЕ, нямам пчелички за честност
но и да имах, нямаше да ви дам, защото не знам сега как ще мърсувате с тези търтеи и ще развалите морала в този наш смирен зонов храм
5+3
Ох, чета ви всички излияния, и искам много да коментирам, но очите ми се затварят, тук е вече 1:20, а имам още доклади, и утре като ми звънне алармата в 6 и ще искам да извърша някое брутално убийство
Имаш си 5 бройки с 3 мъжкарчета за разплод
лилит, за днес 7 бройки в кошера
Suzi, мила Сузи, не е нужно да съжаляваш за предния сух доклад,
аз така говоря в кръга на шегата, но наистина много ми се иска да споделяте по някое друго изречение между редовете, някак си е много по-разведряващо, става по-забавно и всички които четат, дори и ония клюкарчета от балкона се забавляват
И то обаче какво стана..
един ден всички ще решат да пишат, и аз ще се прибера посред нощите след романтична вечеря и толкова много ще ми се спи, че няма как да изкоментирам написаното, което много ме развълнува
Снимките са страхотни, много се радвам на такива доклади, толкова са разтоварващи..благодаря от сърце, А ако изкараш и утре така, ще си хванеш голямата пчела
8+1
Това е за сега момичета, съжалявам, че бях малко кратка, но утре не знам как ще си отворя окото....лека нощ за мен, лек и усмихнат ден за вас