Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
siseto65 написа::think2: Здравейте, Зонари. Аз моля за помощ. Как трябва да се консумират плодовете и киселото мляко в Зоната? Винаги напълно самостоятелно или има разрешени комбинации за тях? Ако има комбинации кои са те? Моля помогнете ми, оплетох се. Благодаря. Успех.
nympheacea написа:За другите не знам, но аз избягвам да готвя едро нарязани храни в по-големи количества.
pipilota написа:Karrita, Добре си ни дошла на гости и като за начало започваш с голям актив като обогатяваш Зоновия ни речник с нови "маркови" думи
Относно акнето- отговарям на теб и на Хипо- давах на тийнчето ми хапчета Цинк от по 50 мг всеки ден по едно, с около 5 грама рибено масло. Като в същото време ползваше и мазила разни, кремове и т.н. Но те май бяха пълен прах в очите, защото от колко години с какво ли не се маза и грънци. Като почна цинка, като засилих маслото, като й спрях сладкото и малко по малко всичко отмина. Но имаше много упорито ужасно активно неприятно и подтискащо психиката акне.
Сега вече я се покаже тук таме някоя малка пъпчица, я не, и изчезна на бързо. В момента вече пие по 3 грама масло и нищо друго Всичко обаче си идва от вътре, от кръвта, от храната. Мисля, че акне най-добре се третира от вътре, а не от вън с кремове. И те оказват влияние разбира се, но според мен трябва да се атакува от вътре.
Karrita написа:Здравейте Озонковци,
Имам няколко процедурни въпросчета и моля, който може да помага.
1. Отдавна чета и искам да пробвам тоя прословут тахан. Влизам в магазина, отивам бързо до щанда и какво да видя - там се мъдрят 4,5 вида бурканчета тахан - от слънчоглед, от лен, от сусам... и други такива семенца. Моля ви дайте хинт кой да избера - по вкус, по здравословни качества и т.н.
2. Някой има ли опит с протеините на прах, препоръчителни ли са, ГМО ли са, стават ли за Зоната или са само за Космоса?
3. Пипи, специално към теб - кажи ми моля те каква е тази алкална вода, която пиете? Лично аз от 5 месеца пия вода обогатена с зеолит ( голямо , голямо нещо), а сега и в О'зоновия слой.....горкото WC.
на всички!
HippoDel написа:Pipi,
а колко дълго дъщеря ти пи по 50 мг. цинк и по 5 гр. рибено масло, преди да мине само на 3 гр. масло? Защото аз четох, че не е добре да се пие цинк повече от месец, защото се получавало дефицит на мед в организма. А за мазилата, съм сигурна, че не помагат, то това си е от кръвта.
gogo написа:Karrita написа:Здравейте приятели!
.... Също така ми е малко трудно как да изчислявам смесените продукти, тоест ако протеини и мазнини примерно са почти равни какво правим?
----
Кари,
Привет и от мен. Какво имаш в предвид, че протеините и мазнините са почти равни? Като блокове или като грамажи Ако са равни като блокове, то тази храна е БП+БМ, ако са равни като грамажи за 100 гр., то това си е жива мазнина
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта