Оххх,
Добър вечер отновоо мили прилежни НЕотказващисе от състезанието пчелички
И така, най-накрая успях да стигна до компа да направя един бърз преглед, че днес ми е едно мързеливо такова...т.е не ми е мързеливо, енергич колкото искаш, ама така ми се приисква на моменти да си отделям време за себе си, а то все не ми стига мамка муууу
И така, да видим кой е първи на пангара...
А,
kitty-71 първа се изперчила тук
Ми даа, бърза тя, бърза, щото знае, че днес в кошера й нахълта за първи път голямата пчела Майка
, дамм, честит ти богат улов 8+1+1
А за мускулната треска само мога да те поздравя
Това е целта...аз като ходя в залата, ако не си докарам муслулна треска, занчи съм ходила за вятъра, т.е само май съм си губила времето...това и идеята- да се късат мускулите и тогава тялото ти си казва "аа, я да ги поправя, ама ще им сложа още един пласт облицовка, че да не се скъсат пак.." обаче ти продължаваш да ги късаш, и тялото ти обаче е инат, и не се отказва и всеки път поправя мускула с още един пласт, с още един пласт, надявайки се, че един ден няма да успееш да ги накъсаш...така стават плочките
Че исках да ти кажа, да правиш като мен, в момента в който усетиш мускилна треска, трябва да подскачаш от радост, защото си се справила чудесно
Изи, тич нахутени кюфтета никога не съм ги опитвала, какъв ли вкус имат
Иначе ти вече се внедри при зубърките и не мърдаш от там вече 6и пореден ден...8+1
ТониЕлис, ама вие всичките вече ставате толкова безгрешни, че позвам да си мисля, че ме клатите нещо....то пък бива бива такова ангелско безгрешие
чак съмнително вече...Направо нямам търпение да видя резултатите ви в края на състезанието...8+1
Ето и я нашата блестяща жабка
Zasmenka , която втори ден е отличничка....давай смело напред. Сега с този невероятен шанс да си в такова дълго състезание, имаш възможност да натрупаш пчелички и да си хванеш една пчела Майка, която да ти изяде търтея от 4ти Февруари...Само изтрай още 3 такива дни, без прегрешения. И много много благодаря за услията които полагаш за този планк...нямаш идея колко мускули работят в това упражнение, и какво става под кожата ти...но стига ти само да знаеш, че става нещо много хубаво...това е достатъчно да те накара да се усмихнеш, а всяка усмивка смъква кортизола, а нормалния кортизол няма как да те разболее, т.е стават само хубави неща..за това искам да се вкопчиш здраво в зоната и след състезанието, и да стоиш редом до екипажа на този кораб...
8+1
АА,
Перличката и тя била тук
Даже не знам дали да й чета доклада...то ще е ясно..8+1 май...ама чакай да видя
Дамм, като една ясновидка съм.....Само дето се зачудих какво е това "1БВ – 15гр.
арония"
...предполагам, че е нещо за ядене
chern0koska, лунната калинка
и тя отличничка днес...изобщо, колкото повече наближавате към края, толкова по-перфектни ставате, дали защото искате повече пчелички, или защото започнахте да свиквате със зоната, и това хранене вече се првръща в навик, и ви става все по-и по-лесно....напишете нещо и за това, споделете..какви сте такива едни неразговорливи..за първи път имам състезание с такива роботи
8+1 Още 3 дена до пчелата майка ..да си знаеш, да не кръшнеш евентуално
Силвия , абе ти с тези тренировки...
нямаш ли почивен ден...тия коремни мускули кога ще растат..сега се замислих, че не си спомням никакъв ден за почивка...8+1
Suzi, Музии, Сузиии
Ми и ти си една такава отличничкааа. мале, мале...Вече ще ти викам Сузи-помелото
Ама и аз сега ще ти го върна тъпкано..като ми сервираш такъв сух доклад, и аз ще ти сервирам сух отговор - 8+1..аи да видиш хубаво ли е, да си говорим само служебно....
лилит, не знам как удържаш на състезанието с тези зъбоболни проблеми, много ти се радвам. Невероятна си...7 бройки в кошера за днес
ААА,
Данито последно писало тука..
и за целия ден си хванало 6 насекомчета
Бравус, само дето вече ми омръзна да те навиквам за тоя планк, ама кво да се прави
Сега трябва да ти напиша и една стимулираща ода за планка, че и нея да изпринтваш на хладилника, но в момента имам творчески запек, така че ще почакаш малко
И кажи ми честно, верно ли изпринтва и сложи на хладилника стимулиращата ваксина против търтеи ?
Сега всички у вас да четат и да се прегъват от смях, как господарката им в кухнята е участвала в боксов мач с едни шоколадови пури...ми ако ти дойдат гости..малии, баси и атрактивния хладилник ще имаш
Ми да..
поне ти ми кажи това, виж, никой друг не ми говори...в теб ми е надеждата, да не ми закърнеят пръстите по клавиатурата от мълчание...
И така, това беше за днес. И
не знам как четете това, което пиша, дали всичко, или търсите само вашето име, но когато пиша на всяка една от вас, аз говоря на всички...ако критикувам някой, значи се отнася и за вас, ако давам някакъв съвет на определена пчеличка, то е отнася за всички ви, ако стимулирам някого, то се отнася отново за всички ви. Вече е 13 ти ден от състезанието, което означава, че голяма част от ефектите на зоната трябва да са на лице. Наблюдавайте се, записвайте си ако трябва, и така..това е начин да опознаете тялото си, което не сте виждали в такава светлина, и не знаете на какво е способно когато му дадете правилното гориво. Просто постоянно ще се изненадвате.
Другото, което искам да правите...да наблюдавате не само тялото си, но и това което излиза от него. Погледнете в тази страница
точка № 6 Т.е искам да кажа, всеки път когато
ходите да "гласувате"
да си поглеждате "Айкатата" дали са добри или лоши. И за предпочитане е в края на докладите да пишете и по едно кратко изречение от рода на " Айкита...добри" или "Айкита- плувци" или "Айкита-удавници" демек потънали..което пък ще ни накара да търсим къде са причините за тези удавници и такааааа.Айде стига ви от мен толкоз...даже и много ви писах на фона на вашите роботски доклади с обезводнени емоции
Айде лека нощ на мен, а на вас пожелавам един олекотен и хвърчащ Зонов ден с успокоен панкреас и плуващи Айкита
Аа, и забравих..ЧЕСТИТ ВИ ТРИФОН или ВАЛЕНТИН , кой каквото празнува....ама ми се струва, че Валентинковците ще паднат по яко от колелото с тия ми ти шоколадови сърца, и туй онуй, всичко от шоколуй....Аз лично ще празнувам Трифон, там падането ще е плавно, опияняващо, някак си по-течно въглехидратно