Дани, За планка няма к'во да говорим, марш
в ъгъла, калпазанка....
това са толкова калории, които можеха да бъдат изгорени за ена минута мамка муууу бe
Обаче за другото.... смях се с глас бе значи
АМа така образно сериозно ги обясняваш тези твои действия, че ще направя плочки на корема от смях, без да ходя в залата
Чакай да го цитирам пак, така да почервенея от коремни спазми
Днес без малко да о*ера цялата работа , ходих да купя някои неща до магазина и съответно тъкмо бяха докарали пресни пурички с крем гараш , няма да лъжа никого... купих си ги аз , гледах ги ..гледах ги ...даже им проговорих (отчаяно ми се ядеше нещо сладко ),ами спрях колата пред къщи и постоях малко като си помислих да хапна в колата ,че да не ме видят домашните съдии
, ама волята ми надделя отидох до майка ми ( която живее на 150 м) и и ги подарих за следобеното кафе ,та така ...емен емен щях да се издъня сериозно
....
И к'во..мама намаза от цялото твое страдание...похвално, ама и малко плашещо....тези твои така едвам удържани сладки нагони трябва да ги пресечем по някакъв начин..с бром ли
, с психо атаки ли, не знам, ама сега ще го измисля
И първото което ми идва на акъла е, мисловна атака. Това ще са онези мисли, в които с изострени сетива ще усещаш предсмъртната агония на всяка мозъчна клетка...мисловни дейности от рода на: (давам пример когато ти падне пердето, и едни рафинирани въглехидратни мисли започнат да обладават душата ти) Значи- виждаш едни такива ми ти пресни пурички с крем гараж вътре
и преди да започнеш да се оправдаваш с изречения като " Аз нямам проблем със шоколада, шоколада има проблем с мен"....веднага трябва да включиш щепсела с токовите ударни мисли, въпреки съпростивлението на цялата ти лакома същност. И започваш да рецитираш (ако искаш на глас в магазина, ако искаш тихо и с изцъклен поглед
, без значение) - :
Ах тези пуручки, пълни с консерванти,
с каква лекота ще ми вдигнат инсулина, после ще почакам да разбера какви поразии ще направи докато се разхожда из моите обвити в мазнина вътрешности... Дали ще е от значение, че ще ми повреди някой орган, след като аз не го виждам ....Дали ще се депресирам, че ще започне като катерица да складира мазни орехчета из новопостроените мастни хралупи, щото пък ще ми е много кеф докато ги ям
Така със всяка хапка ще се сдобивам с по няколко хиляди чисто нови мастни клетки, които да издуват задните ми части (тип Ким Кардашиан погледната през лупите на НАСА ).....
Ами на лято ? - дали ще ме харесват и с този естествен спасителен пояс на плажа? Все пак естественото е по-красиво...не е силикон...
Какво толкова, дали да не дам живот и на целулита по задника ми и краката, и така да предизвиквам очни спазми, водещи до кривогледство на ония зяпащите по плажа. Може би ще стана като една атрактивна релефна карта на България...Сигурно ще е кеф така, да имам подкожен кожух, (тип Тюлен-сибирко производство) и да се потя неуморно като един овлажнител за въздух от Технополис
Ами като ми скочи и кортизола
...тогава звуците, които издавам сега по време на интимни моменти, после ще ги издавам просто ставайки от дивана…Уфф, най-добре е да забравя за всичко и да се прибера в къщи. Там ще е толкова тихо, че почти ще чувам съвестта си и с лекота ще потъна в една зонова чиния, с която да калайдисам вътрешностите си . Какъв ден само...трябваха ми часове за да разбера, че шоколадите, които предизвикват в мен голям интеререс, всъщност изобщо не са в мой интерес..
....Абе ...я мани ги тия въглехидратни извращения, аз съм натура със спортен дух, дори съм на състезание, не мога да обидя самата себе си и да не си говоря после с дни....Пък и на лято като дойде Пипи..трябва да съм неузнаваема за срещата.....и т.н......"
И така мила ми Дани
, това трябва да са промиващите мозъка мисли, след което взимаш пурите и с цялата си огромна мощ започваш да скачаш отгоре им, докато станат част от настилката....анадънмо гюзелим
От там отиваш на рафта за добавките и си купуваш голямо шише с витамин "НЕ" и си в джаза
Може и да предозираш, не е опасно.
И другото - от мен да знаеш- Ако твърде дълго гледаш в Зоната, Зоната ще ти поиска номера, ще започне да флиртува с теб, ще се влюби в теб, после ще те погълне, ще те оглозга и ще те изплюе изсмукана до неузнаваемост....И както обичам да казвам- подари си Зонов ден, прецакай деня на някой дебелак
и така, моля всички ви - изкушаващите лакоми търтей да се докладват по възможно най-най-депресиращ начин. За най-депресиращ доклад ще печелите по една люта чушка
от съдията!
Дани завършваш деня с цели 7 бройки..
Suzi, вече втори ден си отличничка, давай така още 3 дена до пчелата майка
8+1
И се радвам, че ти допада идеята за удължаване на срока на състезанието.Надявам се да няма против..
chern0koska, бравус....отличничка си днес 8+1...и много се радва, че сиимаш нови дънки, да си ги носиш със здраве, и нека да ти паснат прекрасно секси на гъзО
А за удължаването на състезанието, нека да видим и другите буболечки какво ще кажат, и ако Да, тогава след 20ти ще чакаме да видим изследванията ти