Добър вечер или по точно Добро Утро за вас
Започваме с
kitty-71, която завършва деня като вчера..отново със 7 пчелички, без спортна...Тя Китито се засрамила днес милата
, че нямалко спортна пчеличка...няма Кити, няма, няма да се притесняваш, недей да плачкаш...
утре ще си напънеш задника и ще си хванеш една
А за протеините на прах- удвояват се мазнините ако ползваш такъв протеин, защото в месото има мазнини, колкото и да е НЕмазно, т.е истинския грамаж за блок мазнини е 3 грама, но понеже в месото има мазнини, Барито дава 1.5 грама за блок. След като не ползваш месо, се налага да се добави мазнина...схвана ли? че не съм сигурна дали успях да го обясня
Само че, аз тук за състезанието за едно-две грамчета мазнина в протеин на прах или в месо в повече или в по-малко не обръщам внимание, нито смятам да взимам пчелички за това...защото това са някакви математически безсмислени крайности, които аз ненавиждам...и забелязвам такива наклонности в многото новоизлюпили се напоследък Бари Сиърсчета, които стресират новите зоНбенца с фукня колко много са в час и направо ми се иска да съскам с пълно гърло понякога
ама...благодарение на ниския ми кортизол успявам да озаптя шайтаните...(каква дума само
) в главата ми
Както и да е, ти не се разсейвай, ами мисли как ще си хванеш спортна пчеличка за следващия доклад
Перла,
8ми ден вече без нито една грешка..това е пълно безобразие
Още два дена имаш да вървиш с камили докато стигнеш до покоите на пчелата Майка, която те очаква с нетърпение....С толкова вървене ще се слабее май, няма как
И сподели нещо за моя овесен сладкиш, защото ти май си първата която го прави....Спомням си един ден как просто си стоях в кухнята с една стевия в ръка и се чудех къде да я навра..и в шкафа ми се изпречи буркана с овес и така...от събери чаркове в хладилника сътворих този сладкиш...и често си го правя
А относно нашето Дани- не, не същото..Нашето Дани е ново зоНби, професионално готвещо всякакви вкусотии, един вид мога да кажа Кухненска нинджа, но сега първо опипва почвата, да пипне Зоната здраво за врата, и после ще берем плодовете на развихреното й манджарево съзнание
А онова другото dani1712 изчезна много отдавна, а ентусиазма й изчезна много преди самата нея...и тя май се поддаде на онези ми ти сектантски 1099 дневни диети
или там каквито и да бяха пентаграмски гладуващи проклятия, обладаващи душата ти
Но пък сътвори интересни рецепти, които се пазят още в свещената книга "БГ-мама"
Изи, дамм. сега почваш отначало да събираш поредни дни за голямата пчела..още 4 такива дни и си
Обаче каква е тая работа 4 литра вода.....ми ти си една спазваща зоната камила-цистерна бе Изи...можеш да превозваш през пустинята сума ти народ...
Като нищо може да си товариш бъбреците и да не смогваш да изхвърляш такива количества...знам ли
Пробвай да намалиш малко водата, пък да видим.....И да, страничния ефект от зоната..със свалянето на килата най-си проличава в гръдната обиколка мамка му
Свършваш с отличен 8+1
ТониЕлис,добро утро и на теб
ти след вчерашния срамен ден днес си много стриктна..бравооо
8+1..И да ти кажа, причуваше ми се някакво кудкудякане, но не предплагах, че идва от твоя кошер...сега ми се изясни тази звуково-аудио мистерия нахлуваща в моите секси уши...
dani079, състезател №10- носителя на олимпийския зонов флаг
....и всичко много Убо, ама каква е тая царевицаааААаа
Тоя път те пипнах
царевица ще ми яде..тез високо-гликемичните жълти топчета...
Демек исках да кажа, че нямаш вече зелена пчела, а имаш червен инсулинов търтей...за протокола, като веществен материл предоставям на уважаемата защита доказателство, че царевицата е в различен от зеленото цвят. Моля, наместете си очилата, и покажета на обвиняемата тази така оцветена
таблица. Пледирам за присъда в източното крило
под строг диетичен контрол за 24 часа. Това е първия ти червен търтей от както си на борда на кораба...мисли му. Сега ти трябват 5 поредни безгрешни дни за а хванеш голямата майка
6+1
chern0koska простено ти е мило Зонби, че си потънала в блажени сънища по-рано от обичайното..
Обаче за вечерята,,да и ти кажа
и аз малко се замотах, ама май си се справила..каквото и да е, важното е, че мислиш за това, и ако си сбъркала, гледаш да го поправиш, това е хормоналното мислене, което е нашата цел. Обаче ти с тая
Вечеря1 -около 30 гр. водчччица - 1БВ
ко си мислиш...тя Пипи недоскив...да, ама неее
Отиде ти зелената пчела и ти като Дани ще спиш довечера с търтей в червени чаршфи
7+1
Силвия,роботски-перфектна си
А исках да попитам всички ви- липсва ли ви хляба?, защото тук изглеждате така, все едно сте дошли от Марс и не знаете какво е това нещо "хляб"
Животно ли е това, хапе ли, предмет ли е, газообразно ли е...
Силве, отново 8+1...8ми пореден ден....
Suzi, какъв инат, какво негостоприемство, да откажеш сладкиша на приятелка...
Просто от теб не съм го очаквала....
И това..следобедната ти закуска от един блок
18:00 1Б - 1 кюфте + 1 слива + 3 бадема
за кюфтето- имаш предвид "топченце от кайма" нали
че кюфте звучи много внушително
Бравус бейби, отличничка си 8+1. И ти имаш още 3 дена път с камили до покоите на пчелата Майка
лилит, този път не знам дали се подмаза, ама ме размаза с тази вкусна снимка..прииска ми се да оближа монитора..ама не ми приляга на възрастта
И аплодисменти за изкушенията в офиса, желязна си..
Завършваш със 7 бройки
Крис и Засменка нещо ги хвана липсата...
И другото все искам да кажа, и все забравям...вижте на Лилит линийката...много са стимулиращи тези линийки, и ако искате си сложете по една такава. Сайта е на руски, но всичко се разбира и без много четене