Оеле малеее, почна се
и то с много силен старт..браво на тези буболечки бе
ТониЕлис, имам едно въпросче- ти не огладняваш ли след вечерята до последната закуска..с това ставане рано...чисто любопитство просто
И поздравления...голяма заплаха си за останалите..цели 8 бройки имаш в кошера без нито един търтей
и печелиш за деня пчеличката Герой...още 4 такива и ще хванеш голямата Майка..
Перличке, страхотен красив и подреден доклад...бравоо
Ето така като докладвате, прилежно, ясно и е толкова лесно за всички...благодарности за което
Продължавай в същия дух, и ти прицапа цели 8 пчелички + 1 герой...малииии, голямо състезаване ще бъде...
Даниии, дано грипа да те подмине
...оправяй се бързо, че ти си ни една от ценните пчелички в този форум
Менюто ти е прекрасно, много ми наподобява моя начин на хранене..Свършваш деня със 6 пчелички и един Анти-спортен търтей заради планка...за съжаление..правилааа
Изиии,моля те да слагаш малко разстояние между отделните хранения, защото всичко ми се слива и се кьорих на тия сляти писания. Виж доклада на Перла, ако може утре да е като нейния, много ще съм ти благодарна
Ако правилно съм ти видяла закуската, липсват ти въглехидрати, или не знам, всичко е много слято, кое какво е ..не знам
И слагай точка 1, точка 2, точка 3, както е в показното, моля те от сърце, че така е много объркаващо и взима много време.
Иначе поздравления за бонбона..невероятна си..... как само си му удържала на чаровния поглед на този бонбон
Свършваш деня с гордост- 8 пчелички+ едно геройче= тотал: 9 бройки
Zasmenka, браво, и добре си се усетила за грешката в менюто
До тук имаш 6 пчелички, спортна пчеличка не ти се полага.
и другото - относно планка-
в правилата сложих търтей за НЕ изпълнение, но мисля да го махна, и да бъде само спечелена пчеличка или нищо, защото може би има и такива като вас, които физически не могат да се справят с това упражнение, и следователно всеки ден ще се сдобиват с търтей. ЗА това моля за внимание :
Точка 9 от правилата- при изпълнение на 1 минута планк печелите пчеличка, а ако се измързеливите или сте неспособни на това упражнение, просто няма да имате пчеличка, но няма да се накзва с търтей. За сега наказах с такъв Анти-спортен търтей е само Дани, и ще го махна от точките й...да се знае
chern0koska Каква хитруша си тиии, ако не ми се покаже пак поста, ще ям сладко, а?
Прекрасен доклад, свършваш деня с един мазен червен бананов търтей и 7 пчелички...мамка му и банан
Гледам че и ти като мен си подкарала на големите дози, мързелива работа, нали
и голям кеф така, 2-3 дена не мислиш за половината ядене...супер, продължавай в същия дух
Сега ако не беше банана, можеше да хванеш и пчеличка-Герой
) Дразня, нали
Силвия супер си, свършваш деня с максималния брой който може да се спечели за ден- това са цели 8 охранени пчелички в твоя кошер, което ти дава и пчеличката бонус Геройче= 9бр. Давай така в същия деух, при 5 последователни дни, без никакви грешки, и ще спечелиш пчелата Майка гигант
Kriss,Крис, Крис...нали знаеш, че си на състезание, и трябва малко по-сериозно...нали идеята на нашето време и усилия е да си създадем някакви навици....подготвяй си ханата от вечерта, записвай си какво си яла, да няма изречения от рода на "не помня"...
За Планка няма да се дава търтей., но нищо не ти пречеше за една минута преди да седнеш да пишеш да се провбаш..една минута...и както и да е, в края на краищата за деня имаш 3 пчелички и 2 големи мазни търтея- един лаком и един червен.....
Suzi, давам ти зелена пчеличка за киноата, награда за прегледния перфектен доклад, благодаря ви момичета, че ме улеснявате така с прилежно и отчетливо написани редове..нямате идея колко е важно това за мен...още веднъж благодаря. Завършваш деня с цели 8 парчета+ герой= 9бр...
лилит, страшна си..
Поздравления за планка, само така. И на теб благодаря за прилежно и четливо написаното меню...завършваш деня с цели 7 пчелички
Емии, като за първи ден изобщо не е лошо
Моля в края на рапортуването да пускате по няколко изречения, къде сте вървяли, колко сте се потили, кой в офиса ви се е подигравал на кутийките, кой колега ви е подарил кантарче да се избъзика с вас, кой ви пъха бонбоните под носа и вие му отказвате със стоменена воля, всякакви такива може да си ги споделите под сухо подредената ниформация за изяденото през деня
И моля, предупредете всички майки, баби, съпрузи, деца, колеги, комшии, врагове и т.н , че в момента сте на състезание, и да не ви изкушават с каквото и да е, да ви дуржат далече от греховни сладки изкушения, да ви подкрепят морално и ако може и те да се преструват, че страдат заедно с вас