Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Кате, Ити,
Благодаря за съпричасността. Наистина много лоша пневмония. Лежане в болница. Аз дето не помня поне от 15 години да съм лежал болен в болница и така да го загазя. Имало да става. Взех и всички възможни мерки за по-бързото ми възстановяване. Приемам от Madre Labs, Омега 800, 1000 по 8 гр. EPA+DHA на ден. Разчитам и на старо и изпитано лечение със синап. Едното е смлян синап и мед. Не е много зоново, но на кашлицата се отразява много добре, а и се взима само по 1 ч.л. няколко пъти на ден. Другото е синапените лапи - вечер. Само след 2 процедури усетих огромно облекчение. Дано всичко отшуми колкото се може по-бързо.
newwoman777 написа:
Благодаря ти,да,малко по-скъпички са,стигат за 10 дена,засега ще си остана на другите...
а по принцип как се пият 8-9 и повече броя наведнъж,доста трудничко е,каквито са големи,пробвал ли си течно рибено(и ако-кое е добро) и гадничко ли е за пиене?
Маня написа:newwoman777 написа:
Благодаря ти,да,малко по-скъпички са,стигат за 10 дена,засега ще си остана на другите...
а по принцип как се пият 8-9 и повече броя наведнъж,доста трудничко е,каквито са големи,пробвал ли си течно рибено(и ако-кое е добро) и гадничко ли е за пиене?
Ако си направиш труда да прочетеш ОмегаRx, ще разбереш, че от другите не трябва да приемаш повече от 2,5 грама. Високите дози са препоръчителни само при фармацевтичен клас рибено масло.
newwoman777 написа:Маня,ще извиняваш,но докато прочета книгата,може ли да ми отговориш-това рибено,което вземем:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Molecula ... tgels/8305
не е висок клас ли и не мога да вземем от него повече от 2,5гр-т.е 4 броя?
Благодаря!
Потребители разглеждащи този форум: MirGal и 0 госта