Стига ми за различно време. Зависи от сезона, от това какво съм сътворила с готварските си идеи. Тази опаковка е 68 блока. Сам можеш да изчислиш за колко време ще ти стигне при какви темпове на употреба.
Колкото до закуската. Закуската е най-важното хранене за деня и само на мляко на един мъж може да му дойде доста престъргващо наистина. Затова се ориентирай към по-обемна и "твърда" закуска. Освен това въглехидратите в млякото не са така пълноценни като въглехидратите в зеленчуците и плодовете, или овеса.
Една чудесна засищаща закуска е овесена каша с извара/сирене/шунка/белтъци с малко подправки по избор и зехти/ядки/авокадо за мазнина.
А често си правя и някакво смути с протеин, зеленчук и ядки. Не съм пробвала да го смесвам с овес. Някак не ми идва естествено като комбиниране, още повече че аз твръде рядко ползвам варен овес.
Но си мисля, че би могло да се направи нещо като хухмус от протеин, варен нахут, сусамов тахан подправен с кимион и няколко капки лимон и би станал много приятна закуска. Но някак го приемам повече като хапване за по-гладни дни. Ох, тая жега ще ме довърши
, само свежест и течност ме оправя
Казеинът не ми е познат и не съм се интересувала. Не мога да ти бъда поне аз от полза. Предпочитам да си ползвам суроватъчен, соев или яйчен чист протеин.