Да,чела съм нейното мнение,аз от години покрай други нейни съвети, чета форума и!Но пък и тя няма отклонения в изследванията си,хормоните и са си в нормата!
Аз имах предвид,че в медицината отричат приемането на имуностимулатори(което и за мен няма логика), нали точно Еутироксът подтиска имунитета,това им е теорията,просто исках мнение ,ако се е споменавало във форума дали д-р Сиърс е споделял някъде за лечението на автоимунните заболявания нещо!
А за дневника-да може да го направя и ще споделя ,но аз допускам какви са грешките ми-
1)започвам да се храня след 13.00ч.,лош навик от детските ми години още
2)меря например цялото месо преди да го пека,след това като е готово-пак и го деля на блоковете,май не е много точно така,но не мога да готвя за всяко ядене,нямам това време
3)ям поне три пъти по едно парче пилешко(или сирене),което излиза 5 блока(не мога да се наяждам с по-малко,все се оправдавам с хашимотото:),а по изчисления мисля,че трябваше да са 10-11бл.
4)и в неделя като готвя за семейството(те не ядат по зоната), винаги ям сладко,което обожавам и не мога без него:(
Много е трудно да готвиш вкусотии за другите,а ти да ядеш в Зоната
Все се надъхвам,обещавам си и пак сгафям!