Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Маня написа:Явно много е вкусен тоя домашен хляб Или пък за да не стане зян, ако другите у дома не го хапват Но ти си си майстор. Чудя се как устояваш на разни други изкушения, които правиш.
Маня написа:А той е най-вреден! Хлябът е най-добър на другия ден. Но това ухание наистина е неустоимо. Чак ми потичат лигите. Едно "мече" с парещ крайшник току що изваден от пещта, натъпкан с фантастично домашно сирене и огромен току що откъснат домат. (Ех, това е един от прекрасните ми детски спомени).
Маня написа:Но вече 2-3 години не съм опитвала топъл хляб. И мъфините ги ям на другия ден. И бирените бисквитки и всичко, в което има зърно. А това го знам от един супер майстор пекар. Хляб се яде на другия ден.
pipilota написа:Ахааа, Тони, Мила, продължавай със същото темпо. Умрях си от кеф като видях как прилежно си докладваш....няма по-голям стимул от това да си на състезание, дори и не официално. Омахай 15 дена така, и всички ще те наблюдават, така че не се отпускай..с теб сме
tanita68 написа:Тони, нектарините не бяха ли по половинка за 1БВ? Аз се чудя защо в таблицата прасковите са по 1бр, а нектарините по 1/2 и затова все гледам да взема праскови, че като остане половинка и се подмята и никой друг не иска да я изяде.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта