Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Това изречение наистина не го разбрах.... +Lancer написа:.....По-рано някой беше казал, че при спорт ще сваля мускулите, вместо мазнините, ако се храня по същия начин, както е без спорт, но аз реших да прежаля мускулите и просто да сваля и досега ми вървеше... Свалил съм дузина и половина кг.......
mahona написа:Вдигни храната с 1-2 блока и ще тръгнеш надолу с теглото.В момента сваляш обиколки вследствие на увеличените тренировки ,а задържаш тегло.Просто вкарай още блокове- почни с 1 отгоре.
колкото и пъти да го прочета това изречение, не ми влиза в главата....въпреки, че тайно се надявам да съм го разбрала погрешно.........По-рано някой беше казал, че при спорт ще сваля мускулите, вместо мазнините...
Lancer написа:... започнах почти всеки ден да спортувам, поне по час и двадесет минути, в които около 50 мин тичане , умишлено в по-бавно темпо, гимнастика, лицеви опори 100 бр и 100 коремни преси, но си оставам на досегашните 11 блока, които всъщност за за без абсолютно никакво движение? По-рано някой беше казал, че при спорт ще сваля мускулите, вместо мазнините, ако се храня по същия начин, както е без спорт, но аз реших да прежаля мускулите и просто да сваля и досега ми вървеше... Свалил съм дузина и половина кг.
Italiano написа:Това вече е съвсем друго.
Хипо ти е казала, че може да се свалят и мускули покрай мазнините, а не че мускулите ще са за сметка на мазнините.
Така че това не се отнася за твоя случай, защото тя ти е говорила за сваляне на тегло, а при теб имаше точно обратното - задържане.
Lancer написа:Обратното на сваляне не е задържане, а качване.
Italiano написа:Lancer написа:Обратното на сваляне не е задържане, а качване.
Уоу, затапи ме, о, премъдрий и интелигентний!
Айде и аз да се направя на умен, като гледам как се хващаш за думата без тя да е променила смисъла на това, което ти казах:
За Зоната в случай на наднормено тегло (какъвто е твоят) обратното на свалянето е задържането. А ако качваш, значи изобщо не си в Зоната. Те така малко да си поиграя с думите и аз.
Написа една глупост, която Хипо не е казвала, и сега се чудиш как да се извъртиш, за да се оправдаеш.
Май Пипи правилно те надуши ... ама айде да си мълча, че ...
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта