Melkat написа:Щом обиколките намаляват, а килограмите не мърдат, това вероятно означава, че мазнините се топят, а крехката телесна маса се увеличава. Мазнините са по-леки и по-обемни от крехката телесна маса.
Знам, знам, ама им се сърдя на килограмите
Не действат вдъхновяващо, пустите му килограми
За почивните дни съм се наканила да пробвам едни скътани дрешки, пък да видим
О, някой да не си помисли, че съм се неканила да се отказвам - забравете. Няма отказване, защото се чувствам великолепно. Това че си мрънкам, то си е българска черта. Толкова години съм се търпяла дебела, сега искам с магическа пръчка да стана фиданка - е не се получава
. Освен това на моите години бързото слабеене не е здравословно за кожата
за нула време ще заприличам на прабаба си както изглеждаше на 105 г.
Аз съм полкова запалена по Зоната, че не мога да си представя да се храня по друг начин до края на живота си. Успявам да си приготвям вкусни за мен комбинации, които хем са зонови, хем не са скъпи, хем не ме натоварват с продукти, които не обичам. Зоната е просто богатство, което всеки трябва да цени и пази и споделя с колкото може повече хора.
Най-важното е да се отървеш от лошите си хранителни навици и всичко си идва на място.
Мечтая си за момента, в който ще мога да дъвча, защото ми писна от смутита и полутечни пюрета. И първото, което ще си хапна, колкото и да е странно, защото съм почти вегетарианка, ще са кюфтета. Във фризера ме чака една супер биволска кайма, която само си мечтае да стане на зонови кюфтета с боб.
Само ме е яд, че няма да има пържена филийка към боба, ама нищо не се знае, може да си направя подарък за дългото питейно угощение, на което края не се вижда... може би края на май... или втората половина на юни... Ще ми подгизнат вътрешностите
както съм ги подложила на това наводнение от течна храна