Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Много странна тишина след моето предложение... Странно...Къде се изпокриха състезателките..... Оставиха ме самичка тук да се надлъгвам с тишината...
pipilota написа:Много странна тишина след моето предложение... Странно...Къде се изпокриха състезателките..... Оставиха ме самичка тук да се надлъгвам с тишината...
Lancer написа: ....но като че ли видях най-важните неща, едно от което е водата, за мен се пада да пия вода колкото средностатичстически бушмен за едно шестмесечие, да видим как ще успявам да пия по 3.8 л вода дневно
А и не стигнах дотам, да прочета дали при свалени килограми не влизаш в друг клас на вода/блокове, но май и сам се досещам, че няма как да си 90 кг примерно а да продължаваш да трошиш блоковете на 118 килограмовите.
Надявам се да не съм досадил с много
Melkat написа:Lancer, Не се притеснявай за количествата вода. Когато задълбаеш яко зона и 5 литра може да не ти стигат Аз съм 49 кг, а изпивам повече от 3 литра вода дневно, отделно чайчета.
А количеството блокове се променя само при промяна на физическата активност.
Успех
Защо всички си мислят, че Зоната е само за сваляне на килограми . Зоната е начин на живот за цял живот. Когато човек достигне оптималното си състояние, организмът спира да отслабва. И тогава с удвояване на блоковете полезни мазнини в отделните хранения се поддържа постигнатото тегло. А храненето в Зоната продължава за здраве, енергия, поддържане на баланса в организма.Lancer написа: Благодаря за вниманието, но... Боже мили... Сега пък ме хвана страх за теб, на 49 кг какво има да сваляш още
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта