Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Между другото, глава айсберг излиза към 250-300 г, затова не се чудете на 2-те глави в таблицата.
pipilota написа:Gogoh, ти от колко време си в зоната, и колко кила си свалил?
Кайто каквото и да ми говори, в зоната няма как да ти се яде сладко, без значение пъллнолуние ли е, комета ли прелита, или пада звезда При нисък инсулин няма как да стане просто! Няма такова нещо, разберете ......, но не и това неистово желание за сладко, което Гогох обяснява...абсурд просто. Я сега попитайте някой от състезателките, задържаха ли килограми, или изпитваха ли нужда от сладко ? ....
pipilota написа: Защото ако повечето са като мен, ще разберат написаното както аз го разбрах.... така,че обяснете ми кое съм разбрала грешно, за да се успокоя, че не съм луда
Italiano написа:С това, когато казва, че не е в Зоната, има предвид, че се опитва да бъде в нея, но сам усеща, че някъде греши. И търси обяснение. Каквото обаче не може да бъде луната, слънцето и т.н. Но не че е искал умишлено да ни заблуди, че е в Зоната, а всъщност тайно да не е.
HippoDel написа:Гогох, ти си в Зоната, но може би не винаги точно в центъра и. Както се видя по-рано, това най-вероятно не дължи на някои грешки в менюто ти.
gogoh написа:...........Да - имам неистово желание за сладко и то се дължи на това, че ... имам свръх производство на инсулин. От това, което съм прочел Докторът е създал Зоната не за отслабване, а точно за хора с диабетни проблеми (без значение от кой тип са те). Или бъркам ?!?!? ............
.....46 поста си е много време прекарано тук, и да не можеш да влезеш в зоната..... не знам, аз съм до тук с тези коментари, но и не искам другите, четящи, или тези, които стоят само на балкона, да си мислят, че Зоната не помага на хората с диабет, висока захар, резистенстност и т.н. И пак да се повторя- Зоната работи за всички. Може с години да се опитвате да влезете в зоната, и да си стоите с мерака за сладко и да се ядосвате на кантара, защото само се опитвате да влезете в зоната..разликата е от земята до небето...В моите 46 поста до сега нямам спомен да съм писъл, че съм в зоната.
pipilota написа:Тнек ю за разясненията...то трябва да си Баба Ванга за да се светнеш кой какво казва...Аз чета директно.....46 поста си е много време прекарано тук, и да не можеш да влезеш в зоната..... не знам, аз съм до тук с тези коментари, но и не искам другите, четящи, или тези, които стоят само на балкона, да си мислят, че Зоната не помага на хората с диабет, висока захар, резистенстност и т.н. И пак да се повторя- Зоната работи за всички. Може с години да се опитвате да влезете в зоната, и да си стоите с мерака за сладко и да се ядосвате на кантара, защото само се опитвате да влезете в зоната..разликата е от земята до небето...В моите 46 поста до сега нямам спомен да съм писъл, че съм в зоната.
....
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта