Бруки, вчера забравих да ти напиша, че си хвана пчелата Гигант. Хипо ми напомни на лични..притесни се да не би да не съм ти я дала Иначе и ти се 7+1.
Кики, и ти вчера си улови голямата майка...вчера едвам смогнах, и моля за извинение, ако съм пропуснала да ви кажа кой какво е спечелил, иначе в документацията всичко се води, така че няма страшно. И днес си 7+1
Сами, чак на мен ми се приядоха картофки на фурна Сами, и ти вчера си хвана пчелата гигант...и на теб забравих да ти кажа За днес си 7+1
Тина, ми то тук постоянно се наблюдаваме, но както казах и вчера, трябва да не направи нещо, което да ви стимилира и да ви дава сили. И като гледам, никой не иска да си купи топчетата, за които крещя от няколко дена...не знаете какъв стимул е, да видите едната чашка как се изпразва, а другата как се пълни...ама ваша си работа
И ти си отличничка днес- 7+1 И вече минахте седмица в зоната, и напълно нормално да изкукваш от прилива на енергия Това са сигурните знаци, че си в центъра на зоната....само да не се отпуснеш сега като свърши състезанието Много ще се радвам да си една от шампионките...
Хипо, това е то зоната, видиш ли някой куку да яде мляко на улицата, да знаете, че е зоНби ))))))
направо ме разби с твоя ореол....ма то греенето ще продължава, така че му купи направо слънчеви очила за сън
И в менюто ти с каква гордост заявяваш "Домашна пуешка шункаааа" ... И какво настроение лъха, определено мога да кажа, че и ти си се центрирала в Зоната. И с тоя снимкова материал направо си ми златна..което и ми навя една идея..да направим в сайта една страничка към рецептите, да бъде нещо като идеи за вечеря, и да слагаме такива снимки от вас, кой каквото се сети да хапва да снима, в смисъл то пак е рецепта, но по-скоро да се види комбинацията за идеята, сещате ли се, например едно кебапче със салатка и чаша вино, или нещо такова, обикновени неща, колкото за идеята..ама не знам вие какво мислите?
и по леко с такива коментари, че да не ви удължа състезанието с още 5 дена 7+1Хе-хе! Утре е последен ден от състезанието… В събота ще се намуам здраво… муа-хаха-ааааа
Нещо съвсем изтрещях... май...
Тонииии , каква торта, какво нещо, какво изкушение....имам чувството, че направо си влязла вътре в тортата да я снимаш..... Великолепно изглежда. Иначе тоя мързел днес ти взе спортната пчеличкаааааа което значи, че завършваш със 6 пчелички...
Гугиииии....пълно мазало От трите възможни търтея, ги хвана и трите Ти имаш две пчели гиганти, така че двата ти търтея автоматично ще бъдат изядени, ама ще ти остане един мъжкар в кошера.. за разплод Завършваш вчерашния ден с 3 пчелички и 3 търтея
за четвъртък: хубо ти се иска да си вземеш зелена пчеличка, ама с тоя хляб ВИТА...къде си тръгнала..big brother гледааааа и имаш червен търтей И за готвене не се дава спортна пчеличка, така че завършваш деня с 5 пчелички и един червен голям търтей...да ти дойде акъла
Само Анес липсва днес. И така, момиченца-кокиченца, утре Петък е последен ден...и се надявам всички да си продължите в същото темпо...след време ще направим още такива състезания, а междувременно и вие може да провеждате състезания, стига да си намерите съдия Много ми се иска неуморно да има такива полезни забавления, но ми идва малко множко, и не мога постоянно да съм на лице. Така че, ако има доброволци за съдия, можете да продължите състезанието, или да започнете ново, ние ще помагаме от сърце. Вече имате показно, как става, само доброволци да има. Имате терен, състезатели желаещи винаги ще има така че смело напред И това е, хайде последни напъни за утрешния ден, и в Събота сутринта всички искам да ми изпратят килограмите си на лични. Аз ще обработя данните и ще дам резултатите И да знаете, много, много, много сте ми мили, и много се гордея с вас