Привет и от мен пак със закъснение. Вчера вечерта съм отнесла плувката супер рано, заради ранното ми ставане.
Честито на
Aness за прекрасната новина
Семейно щастие и благополучие ви пожелавам от все сърце
Отчитам се за събота, пък днес по-късно ще въведа и неделята (какъвто беше планът и за съботата, ама оиде
)
Благодаря ти, Пипи, че още ме траеш
Събота (14.02)1. Състезател - Гуги, 14.02 (събота), ден 9-и. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!
2. Хранения на ден - 5 на ден - 04.10, 11.45 14.30, 17.30 и 20.30 -
заслужих си стриктна пчеличка 3. Изкушението не знам, дали победи, защото хапнах свинско, но не беше изкушение ами просто наложително поради факта, че нямаше, друго, та не знам, дали си инатестата пчеличка?
4. Целият ден минал само на благоприятни храни - смятам, че не мина, тъй като на вечеря хапнах крехко свинско месо на скара, така че не знам дали си заслужих пчеличката...
5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - вечерята ми беше премерена на око, затова не мисля, че си заслужавам пчеличката.
6. Изпита вода - над 2 литра -
искам водната пчеличка7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден -
закуска (1 блок)кафе + прясно мляко (1.5) - 108 гр. изчислено по етикет - ½ БП+БВ
круша - 50 гр. - 1/2БВ
извара с лъжичка кисело мляко - 28 гр. - 1/2 БП
кашу - 3 бр. - 1БМ
закуска 2 (3 блока)кафе + прясно мляко (1.5) - 108 гр. изчислено по етикет - ½ БП+БВ
пиле - 56 гр. - 2 БП
хранителна добавка Хуск - 1/2БП (тук съм се изложила в сметките, не съм взела предвид, че това са фибри и общо взето съм оплескала блоковете)
круша и ябълка - 250 гр. - 2 1/2 БВ
бадем - 9 бр. - 3БМ
обяд (3 блока)cottage cheese - 112 гр - 2БП
шунка - 30 гр. (измерена по етикет) - 1БП
300 гр. - круша и ябълка - 3БВ
9 бадема - 3БМ
следобяд (1 блок)1 яйце по панагюрски - 1БПВМ
вечеря (3 блока)крехко свинско - на око - 3БП
салата зеле и моркови (измерена на око) - 1БВ
2 чаши вино - 2БП
зехтин - 3БМ (за салатата)
преди лягане (0.5 блок)не съм хапнала нищо, защото веднага след вечерята заспах.
дайте си ми пчеличката-поет8. Днес тренирах - 30 мин. на пътеката и ходене из Декатлон за файн тюнинг на екипировката за ски
май, май си заслужих спортната пчеличка.9. Успях да уловя 4 пчелички за този ден
10. Според мен днес улових 4 пчелички и може би 1 търтей заради свинското и вечерята премерена на око
Неделя (15.02)1. Състезател - Гуги, 15.02 (неделя), ден 10-и. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!
2. Хранения на ден - 5 на ден - 10.00, 17.30, 19.00, 21.00 и 23.30 -
заслужих си стриктна пчеличка 3. Изкушението не победи и си
заслужавам инатестата пчеличка.4. Целият ден минал само на благоприятни храни - смятам, че си заслужих
пчеличката...5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - заслужавам си
пчеличката.6. Изпита вода - над 2 литра -
искам водната пчеличка7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден -
закуска (2 блока)кафе + прясно мляко (1.5) - 108 гр. изчислено по етикет - ½ БП+БВ
cottage - 56 гр. - 1 БП
хранителна добавка Хуск - 1/2БП (тук съм се изложила в сметките, не съм взела предвид, че това са фибри и общо взето съм оплескала блоковете)
1.5 мандаринка - 1 1/2 БВ
бадем - 6 бр. - 2БМ
обяд (3 блока)пилешка супа - 3 БПМ + 2БВ
мандаринка - 1БВ
следобяд (1 блок)cottagе cheese - 56 гр. - 1БП
мандаринка - 1БВ
3 бадема - 1БМ
вечеря (3 блока)112 гр. cottage cheese - 2БП
28 гр. пуешки гърди - 1БП
2 чаши вино - 2БП
1 мандаринка - 1БВ
9 бадема - 3БМ
преди лягане (0.5 блок)cottagе cheese - 56 гр. - 1БП
мандаринка - 1БВ
3 бадема - 1БМ
дайте си ми пчеличката-поет8. Днес ходих на ски и мисля, че не само си заслужих спортната пчеличка ами и компенсирах някой търтей, ако случайно имам такъв
май, май си заслужих спортната пчеличка.9. Успях да уловя 7 пчелички за този ден
10. Според мен днес улових 7 пчелички без нито един търтей
Пипи искам да ти кажа, че от вчера сме при на половинката родителите и тук има толкова много вкусотии и аз си казвам ще си взема съвсем дребничко нещо, ей така само да си наквася устните, да си подсладя живота, да гризна малко сладост, но като се сетя за форума и назидателната ти методика си казвам - НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!
Е, дами аз си лягам. До утре и успех на всички през новата седмица