Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Gugi написа:
1 бонбон Кари (по рецепта от сайта, като намалих фурмите и увеличих какаото) - 1 БПВМ
tanita68 написа:Aness написа:Закуска/ 3Б/ :
Кисело мляко -120г = 1/2П + 1/2В
51гр овес - 1 1/2 бв
112 гр извара 2 бп
1 киви- 1бв,
Анес, тук липсва 1/2БП и мазнинитеkiki написа:Закуска-1Б-28г шунка,3 бадема,25г овес
Обяд-3Б-28г шунка,112 г котидж,50г нахуд,1 портокал
Каква е тази шунка? Само ако е чисто месо опечено от теб е 28гр за блок, ако е купена готова от магазина е 42гр за блок, тъй като има и други примеси и не е чисто месо.
Manya написа:
Ако си ползвала рецептата от сайта ти липсва 1 БП. Бонбонките на Кари са само БВМ.
kiki написа:В книгата на Бари Сиърс има 2 вида шунка ,деликатесна 42 г и крехка 28г за блок.Не пише домашно приготвена.Моята съм я сметнала за крехка ,съдията да отсъди.Все пак се направиха компромиси за яйца и морков в състезанието,едва ли съм сторила голяма грешка,но Пипи да каже
HippoDel написа:kiki написа:В книгата на Бари Сиърс има 2 вида шунка ,деликатесна 42 г и крехка 28г за блок.Не пише домашно приготвена.Моята съм я сметнала за крехка ,съдията да отсъди.Все пак се направиха компромиси за яйца и морков в състезанието,едва ли съм сторила голяма грешка,но Пипи да каже
Разбира се, че Пипи няма да ти го счете за грешка, мисля че Танита ти го е написала за да го знаеш, като информация за друг път, а не, че трябва да се отрази като грешка за състезанието.
tanita68 написа:Aness написа:Закуска/ 3Б/ :
51гр овес - 1 1/2 бв
112 гр извара 2 бп
1 киви- 1бв,
Aness написа:tanita68 написа:Aness написа:Закуска/ 3Б/ :
51гр овес - 1 1/2 бв
112 гр извара 2 бп
1 киви- 1бв,
Анес, тук липсва 1/2БП и мазнините
Добро утро , ЗоНбита.
Всъщност не ми липсва, просто не съм го написала.Пропуснала съм го ...през телефона писах и явно съм отървала орехите .
HippoDel написа:tanita68 написа:Анес, тук липсва 1/2БП и мазнините
Танита ти е написала, че ти липсва половин блок протеини, за мазнините и тя го е пропуснала. Изварата ти е 2 ПБ плюс 1/2 от кис. мляко. Т.е. липсва половин блок протеини или си пропуснала да го напишеш, защото закуската ти е от 3 блока.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта